-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Ingenyes a Fragment.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #16045 üzenetére
your lists-refine-genres
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #16039 üzenetére
imdb nem jó? csinálhatsz saját listákat is. annál nagyobb adatbázis nem tudom van e...
-
mondomén
őstag
válasz SpongyaBob #15897 üzenetére
kell hozza egy restore purchase-t nyomni majd appon belul.
-
mondomén
őstag
válasz legiaap #11544 üzenetére
Esetleg ha nagyon zavar, próbáld ki az rdio-t is. 6 hónapig ingyenes gépen, telefonon 2 hétig. Reklámmentes, de csak egy adott mennyiségű zenét hallgathatsz meg 1 hónapban. Lesz felül egy zöld csík ami mutatja hogyan állsz abban a hónapban (zöld, sárga majd piros lesz...).
-
mondomén
őstag
Ingyenes a Teevee 2.
-
mondomén
őstag
válasz Gaaabeeesz #3356 üzenetére
Igen, itunes kell hozzá. Ha gyárival akarod, akkor először mp4-be kell konvertálni, majd fogod és behúzod a fájlt itunesba (bal oldalt felül a zene, filmek, podcastok, könyvekhez). Ezután gépre dugod a telót és szintén itunesban baloldalt a telefonra katt, majd a filmek fülön belül kipipálod a fájlt és szinkronizálsz.
Ha külső programmal, akkor letöltöd a programot telefonra, majd itunesban alkalmazások fülnél legalul kiválasztod a programot és oda behúzod a filmet.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz Gaaabeeesz #3354 üzenetére
Ha a gyárival akarod lejátszani, akkor mp4 kell, hogy legyen a fájl. Viszont vannak lejátszók a store-ban amik avi-t, mkv-t is lejátszanak. Ilyenkor az alkalmazások fülön belül legörgetsz és kiválasztod a lejátszót, majd a jobb oldalt lévő üres helyre húzod a fájlt.
pl.: oplayer[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz szabopali #3120 üzenetére
Én úgy értettem, hogy látszik a különbség telefonon is egy avi (nem tudom milyen felbontással használják) és egy 720p között. Múltkor kipróbálta egy sorozat résznél és sokkal élesebb képet adott a 720p. Szóval van értelme telefonon is a jobb minőségűt nézni. Persze itt nem esti mozizásra gondolok, hanem mondjuk egy hosszabb utazásnál 1-2 sorozat rész megnézésére és hasonlók...
Én is mindent TV-n nézek. Ha jobban belegondolok nem is használom az avplayer-t, de jó, hogy van. -
mondomén
őstag
válasz rachmaninoff #3118 üzenetére
Pedig van értelme. Persze ha van hozzá hely is...
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #2904 üzenetére
Nálam itt van a battle bears, de még egyszer le nem szedem.
-
mondomén
őstag
válasz Ragnar95 #2796 üzenetére
Én azt csinálom, hogy a magyar accomat csak a gépen használom. Telefonon még véletlenül sem jelentkezek be azzal, csak az USA accal. Így nem tud mit összekeverni. Feltúrtam a netet, de nem találtam megoldást egyébként. Az apple fórum is tele van ezzel, de szarnak megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #2793 üzenetére
Nem nevezném aprónak ezeket a hibákat. Mi az már, hogy nem tud az ember frissíteni? Csinálják ezt meg, ne a statusbar színével foglalkozzanak...
Mondjuk ez az ismeretlen ID érdekes. Lehet valaki éjszakánként vesz neked dolgokat a saját fiókjával. -
mondomén
őstag
válasz icecave #2336 üzenetére
Tenyleg nagyon sok jott mostanaban, kicsit meg is lepodtem. Csak tartsak is ezt a jo szokasukat...
Amugy nem tudjatok mik ezek a download and run sponsor appok. Nem az appstore-ba visz at, hanem a safariban egy masik oldalra, de ott meg nem mukodik a dolog.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Ingyenes a Ballistic SE.
-
mondomén
őstag
Nee és nee! 5 gigát már kaptam, akkor hiába izzasztom itt a wifit. A képeket meg tényleg ugyan úgy átméretezi. Ennek nem örülök. Kiszedték az opciót ami a feltöltés minőségét állította és ugyan úgy átméretez letöltésnél. Nagyon jó...
@icecave
Dropboxba feltöltött képeket átméretezi akkor mikor letöltöd őket a cameraroll-ba. Ez mondjuk jegyzeteknél nem jó, nem lehet őket elolvasni...[ Szerkesztve ]
-
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #2156 üzenetére
Valaki kipróbálta végül ezt a 3gigás dolgot?
Én töltögettem fel 1-2 videót telefonról is és gépről is, de nem kaptam semmit. Pedig 500 mega elvileg felment... -
mondomén
őstag
A flight control 2 is ingyenes.
-
mondomén
őstag
válasz adnoctum18 #1838 üzenetére
QuickOffice HD
-
mondomén
őstag
Ingyenes a motoheroz.
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #1725 üzenetére
Azt tudom, de az sem az igazi. Például nem alapértelmezett kliens. Nincs notif center, sokszor onnan nyitom meg a leveleket. Csomószor futnék bele az alap kliensbe, így nem kényelmes.
@DanielK
Az ui nagyon tetszik, de ennyit biztos nem fizetek csak azért mert szép. Aztán még fizessen az ember a push-ért is...
Átszabhatnák a gyárit valami hasonlóra.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Confirmed: Sparrow for iPhone push notifications will require a yearly subscription
pedig nagyon tetszik, de így nem kell -
mondomén
őstag
Ingyenes az ice rage.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1648 üzenetére
A-A
Mire összejön újra leveszik. -
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1599 üzenetére
Nincs más app amire költheted?
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1444 üzenetére
Most nézem, nekem is jött kettő. Kalózos meg battle nations.
-
mondomén
őstag
Szerintem nyolcan.
Ez milyen kérdés, de komolyan?Én például nem veszek meg minden szart ami az utamba kerül és olcsó. Jól átgondolom, hogy szükségem van e rá és ha van free akkor előbb kipróbálom azt. Sőt, sokszor leszedem előbb törve, aztán ha tetszik megveszem. Ennek az az egyszerű oka van, hogy nem szeretek fölöslegesen semmiért sem fizetni.
Azt a nyolcat egyébként komolyan is írhattam volna.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1360 üzenetére
Ahogy látom sehogy. Max úgy, hogy bemész a mappába és egyesével kijelölöd a dolgokat.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1290 üzenetére
GoodReader
-
mondomén
őstag
Ingyenes az Edge!
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1124 üzenetére
Ahogy látom megint 800 az infinity2.
-
mondomén
őstag
Mi az oka annak, hogy az opera nem jeleniti meg valami jol a weblapokat. Vegyuk ph mobilnezetet. Felul vannak a kilepes, kedvencek, privatok... menuk. Safariban ezek szepen egymas mellett vannak (mas bongeszoben is!). Opera meg ket sorba tolja 100 as nagyitason is. The verge honlapon van ilyen banner vagy mi ahol lehet lapozgatni a friss cikkek kozott. Operan ez sem mukodik, sima kepkent jeleniti meg. Olyan furcsa, rendezetlenek az oldalak operaval. Elcsusznak, kilognak a dolgok...
Ez mitol van? -
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1041 üzenetére
Na jah.
Nagy volt a pangás és leszedtem valami 75 kredites vackot. Most meg nincs keret az infinity-re emiatt. -
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1037 üzenetére
Valószínű 5 perccel azelőtt fog eltűnni, hogy leszednéd. Freemyapps...
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #1021 üzenetére
Olyan mint a docstogo vagy a quickoffice, nem? Csak ez olcsóbb.
-
mondomén
őstag
real racing 2 - 1,59-re le van árazva
-
mondomén
őstag
80cent az infinity blade.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #670 üzenetére
Ezt hát, ráadásul mindig akkor veszem észre, hogy van új sponsor app, mikor 3g-n vagyok. Aztán parázhatok, hogy el ne tűnjön míg haza érek.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #663 üzenetére
Én semmire, de 50giga azért mégis 50 giga. Van még egy pár ilyen felhős cucc amire regisztráltam, de csak dropbox-ot használom néha. Majd fejlesztgetik őket és biztos jó lesz valamire...
-
mondomén
őstag
Ingyenes a home sheep home 2.
-
mondomén
őstag
Nektek operaban mukodik rendesen a kezdolap gomb? Hiaba nyomkodom nem mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest