Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Regiztem is, de pontot nem kapok...

-
FefeeX
veterán
Bár nem ide tartozik teljességében, de nem tudjátok, az iCloud Fotóadatfolyamában maximálták az időt amíg benne maradnak a képek? Vagy a méretet? Csak mert egyrészt nem minden cuccomon ugyanannyi, és ugyanazok a képek vannak benne...

-
bencus93
csendes tag
válasz
Totheground
üzenetére
nem .nem én vagyok

-
bencus93
csendes tag
válasz
Totheground
üzenetére
nem JB van eddig rajta volt és jó volt én marha letöröltem véletlen.. és utána újra letöltöttem,de mikor rá kattintok elkezd tölteni és kidob vissza:S

-
bencus93
csendes tag
valaki segítsen már mért nem megy nekem az igo eddig jó volt most már nem működik

-
b4zsi-
őstag
A gift appokhoz is csinálhatnának egy kívánság listát. Azt pittyegne, ha ott van a többi között
-
3155 pont. Hol az a giftcard
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Köszi

Regizni kell, másképp nem fogadja el, de a random billentyű módszer működik

Amúgy a játék nagyon rossz, csak egy GO gombot kell nyomkodni... -
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem adja meg se iPhoneon, se iPaden.
-
Mela Kehes
addikt
Most jött valami Ninja-s app, 240 kredites. Ha már ilyen sok, csak beírom.

-
Mela Kehes
addikt
Próbálgatom a Camera Connection Kit-em. Felmásolok képeket iPad-re. Megjelenik két új mappa (összes importált, utolsó import). Ezek most már mindig itt lesznek? Továbbá a mappáimat csak abc szerint lehetvrendezni?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pont ez az, hogy már nem vagyok függő. Manapság reggelente ránézek egyszer és kész. Ezért is bosszantana, ha napközben feljön egy 200 kredites app.
DanielK: szerintem nem
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ha a Profil alatt azt írja, hogy jelenleg nincs telepített profil, akkor nem adtam ki az uid, ugye? Gondoltam kipróbálom a freemyappsot, de kiderült, hogy csak usa accounttal megy. Azt meg nem akarom, hogy ki-be kapcsoljam az accountokat. Szóval nem lesz belőle gond ugye?
-
FefeeX
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ennyire fuggoje lettél ennek az fma-nak? Én teljesen leszoktam róla néha eszembe jut hogy meg kéne nézni. Nem mondom ha lenne valami jó gift app én is visszaszoknék.
-
bobooo
addikt
pont lemaradtam a legends of crypidsről fma-n
pedig több mint 200 kredit volt
nah mind1 majd legközelebb 
-
FefeeX
veterán
válasz
icecave
üzenetére
Mit tud a fizetős amit a free nem? Vagyis inkább fordítva érdekel, mert nekem az első szoftverek közt volt a TuneIn Pro... Mondjuk nem tudom, lehet-e EQ-zni, mert nekem eddig nem volt rá szükségem
A telefon alap fülese úgysem egy állat, ha meg jobbat kötsz rá (van egy Sennheiser MM50iP-m), azzal meg amúgy is megjön valamennyire a basszus 
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát, ingyenesben is kedvencek közé van lőve, amit hallgatok, a pufferelési időt meg be lehet állítani, így aki türelmetlen, max 1 sec-re állítja. Lehet ráköltök egy kis kreditet iPad-ról, aztán ha nem jó, még mindig megvehetem tuneIn-t.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
icecave
üzenetére
És ez ha jól értelmezem, számolja is, hogy mennyi adatforgalmat generál? Mert akkor rámegyek

Más: kellene valami olyan app, amivel fényképeket tudod jelszóval titkosítani, akár a filmtekercsből. Próbáltam párat, de mindegyiknél azt vettem észre, hogy igencsak lerontja a képminőséget :S
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van egy radio app a freemyapps-on is, ami csak 260 kredit, leszedtem az ingyenesét, de nem tetszik, és főleg,hogy a fizetősnél is a kommentek között ilyenek vannak, hogy "azért vettem meg, mert szép"
Ok, fontos ez is, de azért na.... szóval inkább megveszem az előbb említettet, mint adjak kreditet egy kevésbé használható, de szép appra 
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mindegy, szerintem megveszem a TuneIn fizetős verzióját, mert elég összeszedett, jó kis app a lite alapján. Amire kell, arra jólesz.
Egy észrevétel, ha le is állítod a zenét, de a háttérben fut tovább az app, ugyanúgy tölti a zenét, tehát az adatforgalom akkor áll le,ha be is zárja az ember. Akinek kicsi a netcsomagja, nem árt vigyáznia. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
192, de érted, itt nem a vájtfülűségről van szó, csak tekerni kicsit a basszuson. EQu is simán jó, még 192-es zenékből is ki lehet hozni egész jó hangot.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
eszgé100-nál a pont, hallgatom a tücc-tücc-öt a "rise FM"-en, ami inkább csak cin-cin...., na ezért kellene EQ-s.

-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
én pl el bírnék viselni egy kicsit több basszust, az a pár rádió app amit használok elég vérszegény
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi? Ez EQ? Equalizer? Na, vajon mire

Egyébként ez a Tunelnegész jó, számolja, külön a mobilnetből mennyit evett, meg a wifiből is. Tök jó, így tudom, mennyi fogyott. Kb. 70-80 mega óránként, nem is rossz.
-
Használ esetleg valaki olyan radio appot, amiben van EQ is?
-
bencus93
csendes tag
Az mért van hogy eddig faszán mukodott az igo de aztan letoroltem veletlen es most letoltom a roman hungariant es felrakom es mikor inditom kiugrik vissza menure:/?
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Iphone 3g-re van olyan pdf/doc olvasó, amiben lehet szövegre keresni?
Üdv:
Immy -
mondomén
őstag
Ingyenes a motoheroz.
-
DanielK
addikt
A Swordigo játékot ajánlom mindenki figyelmébe. Nagyon igényes, iCloud sync is van, univerzális, de a legjobb, hogy ingyenes.
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Reggelig várok, hátha...

-
máyköl
veterán
Where is my water -re iPaden nem adta meg a kreditet, csak iPhoneon...

-
Mela Kehes
addikt
Real Racing 2 HD multiplayer
Miért nincs adatom, hogy hányadik vagyok? Kell néhány futam, vagy el kell érnem egy bizonyos számú pontot?
-
eszgé100
őstag
válasz
bencus93
üzenetére
iTranssmission-re lesz szükséged, azzal meg tudod nyitni a torrent url-jét, a többit intézni magától. ez annyiból áll, hogy böngészőben kikeresed a torrentet, amit le akarsz tölteni, és amit a Letöltés gombja nyit meg azt kell bemásolni az iTransmissionbe. sajnos ennél egyszerűbb megoldásról nem tudok. korábban találtam Safari Download Manager cydiaban, de sajnos nem működött, de azóta lehet, hogy orvosolták
-
bencus93
csendes tag
Tudnátok segíteni egy olyanban,hogy felmegyek bármilyen torrent oldalra és leakarok tölteni egy filmet de mivel töltsem le mert androiddal egyszerű volt be írtam keresőbe torrent kidobott egy progit azzal leszedtem és hali ,de szifonnál hogy kell :/
? -
Totheground
addikt
A sparrow push-hoz majd előfizetés kell. Remek...
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
de nekem ez fentvan vaze

-
Mela Kehes
addikt
Végre egy élvezetes sponsor app: Where's my water?
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt tudom, de az sem az igazi. Például nem alapértelmezett kliens. Nincs notif center, sokszor onnan nyitom meg a leveleket. Csomószor futnék bele az alap kliensbe, így nem kényelmes.
@DanielK
Az ui nagyon tetszik, de ennyit biztos nem fizetek csak azért mert szép. Aztán még fizessen az ember a push-ért is...
Átszabhatnák a gyárit valami hasonlóra.
-
DanielK
addikt
válasz
mondomén
üzenetére
Az az egyetlen nem gyári program, amit a gyári helyett használok. Ezt megtartottam, mert sokkal jobban kézre áll, mint a gyári. Ráadásul a kis fényképeket is jelzi a kontaktoknál, így egy pillantás alatt látom, hogy ki írt. Nem hiszem, hogy a pushért fizetni fogok, megoldottam a gyárival. Az pittyeg, mikor jött valami, de a sparrowt nyitom meg és ott van 2 másodpercen belül a levél.
-
mondomén
őstag
Confirmed: Sparrow for iPhone push notifications will require a yearly subscription
pedig nagyon tetszik, de így nem kell -
vadászcsiga
félisten
Na jó de amikor elfelejtem a házassági évfordulónkat az már kicsit gáz. Annyi mindenre kell figyelnem legalább ezt vegye le a vallamrol ha már ennyit fejlesztik és ennyit fizettem érte.
Múltkor elfelejtettem lefotozni anyám szulinapjat a noticenteren, legalább 4 értesítés volt plusz a Google naptár SMS-e meg emailje

Mondtam is magamban na ez az, így már biztos nem felejtem el. -
FefeeX
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Memóriával nekem is vannak problémák, de a vinnyogós-csipogós emlékeztetés nálam többnyire elég szokott lenni... Vagy az asszony. Vagy nyelek egy nagyot, mekkora feledékeny balfék vagyok (főleg mikor beírni is elfelejtek valamit), aztán annyi

Egyébként nekem ilyen rendszerben a lockinfo tetszett JB-n, ami már jóval az 5.0 iOS előtt kirakta a lockscreenre az aznapi naptárakat, plusz még egy csomó infót. Csak sokat fogyasztott tőle a telefon...
-
DanielK
addikt
Ahogy írtam, mindkét alkalmazásnál (Naptár, Emlékeztetők) a badge hiányzik nekem nagyon. Az hogy egy kis szám jelezze (mint pl az email ikonon), hogy éppen hány emlékeztetőm van aznapra (illetve ami elmaradt azt is), ugyanez a naptárnál is.
Illetve nekem a gyári naptár alkalmazással semmit bajom nem volt, csak mikor elkezdtem vadászni egy jó teendő/emlékeztető appra, akkor gondoltam, hátha van olyan naptár alkalmazás, ami ezt is tudja. Így vettem párat (darabra 3 naptár alkalmazást). E mellett vettem még 4-5 to-do alkalmazást (a többi ingyen volt)
vadaszcsiga: nincs bennünk semmi hiba.
Csak elvárnánk, hogy tudjon olyat, amit egy 3rd party alkalmazás is (badge). Az viszont nem tudja megjeleníteni a napot, mint a gyári app. -
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK
üzenetére
Ezt már én is kifejtettem, ez van sajnos bár épp azon gondolkodtam miert nem felel meg nekunk egyik sem lehet hogy bennünk van a hiba?
Én most egyelőre a gyári naptár+TaskFlow-t használom todonak meg jegyzethez is sajnos az utóbbi nem syncel semmivel. A gépen való szerkesztés jó lesz, gondolom nyáron jönnek a béták ahogy tavaly is akkor meglátjuk.Mela Kehes
Nincs mit reagálni mindenki azt használ amit szeret.FefeeX
Nem államügyek egyszerűen csak rossz a memoriam nálam androidon kezdődött ahol állandóan lemaradtam a szar értesítési rendszer miatt. -
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
hiába, calendar-igénytelen vagyok no

Amúgy egyszer leírhatnátok, mi az a feltétlen fontos dolog, ami miatt a gyári nem elég, nem felel meg, stbstb
Én mondjuk a naptárat 98%-ban iCloud felületen kezelem, böngészőben, vagy Mac alól... Tehát a kinézet nem érdekel 
-
Solar_Wind
senior tag
Week Calendar + gyári emlékeztető. Már régóta mondom

-
DanielK
addikt
válasz
Turbomann
üzenetére
Az ilyenekkel egy a probléma, mikor leveszed töltőről, akkor nem mutatja, hogy mennyit használtad az infó alatt.
Ezért nem is használom az ilyen jellegű appokat.(#1708) vadászcsiga: mindegyiknek van valami baja.
Az awesome note-tal az, hogy külön kell megvenni az ipades verziót (így nem tudok ipad előtt pl jegyzeteket bevinni, a gyárit is használnom kell). De a naptárban, ha az all notes belül vagyok, akkor a mai rublika jelző nem ugrik át a mai napra. Így mindig manuálisan kell vele felismertetni, hogy melyik nap van.Ilyen szempontból a gyári a legjobb. Oda vissza syncel az ipaddel és bármit bármelyikbe beírhatok, az biztos megjelenik a másik ikészüléken. Sőt még gépen is!

Ráadásul az új iossal már neten is lehet majd jegyzeteket írni + emlékeztetőket.A gyári naptárról és emlékeztetőről nekem egyedül a badge hiányzik, az azért jó lenne. Nem is értem miért hagyták ki ezt a funkciót.

-
Turbomann
tag
Download monitor free. Adat számláló és beállítható limit figyelmeztetéssel.
Szép kidolgozott. -
DanielK
addikt
Megyek vissza a gyári alkalmazásokra. Szoktatom magam az új ios miatt. Nekem kell, hogy netről is felvigyek ilyen dolgokat!

-
Mela Kehes
addikt
iPhoto-val készítettem albumot. Bemásoltam a Dropbox-ba. Van hozzá link, elérhető a neten. Csak. Nem lehet a képeket letölteni! Ha a képre viszem a kurzort, akkor diavetítés, előre, hátra, teljes méret fogad. Viszont az előző albumomnál mintha a bal oldalon ott lett volna egy letöltés link, de ha most megnézem azt, akkor már ott sincs. Ki érti ezt?
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az TikTok (+Alarm), az awesome note fejlesztőjének másik alkalmazása.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az lesz. A letöltés sztem neked sem menne.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hiba a programban. Próbáld meg holnap, hátha.
Esetleg megpróbáljam letölteni?
-
vadászcsiga
félisten
Le akarom tölteni a Sky Gamblers-t a gift appok közül erre azt mondja nem elérhető válasszak mást de a listában továbbra is ott van. Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

pedig több mint 200 kredit volt

Nálunk is Ő a legjobb alkalmazás, főleg ha emlékeztetőről van szó. Néha még a Badge is megjelenik,...csak tudnám honnan van ennyi pénzem?