Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nincs más app amire költheted?

-
szabopali
aktív tag
Bocsi kicsúsztam az időből.(csengettek) Látom, h az is tudja, csodák nincsenek

-
szabopali
aktív tag
-
Totheground
addikt
-
DanielK
addikt
Ez egy igen tetszetős program. Többet tud a gyárinál!
Még Tildynek is ajánlom, mert keresni benne név+szám szerint is lehet. 
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez a GoodReader kezeli a docx, xlsx és pptx fájlokat is? (2007-től felfele) A leírásában csak a "régieket" (x nélkülieket). Úgy annyira nem játszik.

-
DanielK
addikt
Tud valaki valamit erről a Smart Office 2-ről? Nem néz ki rossznak.

-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Köszi!
Azt figyeltem, hogy a skydrive appban van egy olyan funkció (legtöbb appban van), hogy "open in". Na már most a dropbox és box is ott van. Így a felhők között is lehet másolni.

-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hú, nem jött ki jól.
Szerencsére nem. 
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm!

A bevásárló listának azért használod azt, mert nejednek is iphone-ja van. Itthon mindegy mit használok, mert párom androidon a buy milk vagy mi a fenét használ. Az meg nincs iphonera. Telefont meg nem akar cserélni, mert tetszik neki a 4" (neki a méret számít, ezért választott engem
)b4zsi-: van, de ne az appban keresd. Az iphone beállításokban keresd meg a billentyűzet beállításokat és ott vedd fel 2. billnek az emojit.
-
b4zsi-
őstag
Nem tudjátok , hogy whatsappban vannak-e smileyk mert barátnőm androidos változata tele van velük. Nem létfontosságú csak érdekel, hogy van-e benne.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Bevásárlólistának nálunk kizárólag a Buy me a pie játszik de az nagyon.
-
DanielK
addikt
Ezt töltsétek, míg ingyenes. Az iPad verziója is az! Szerintem nem rossz kis játék.

-
Solar_Wind
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én az Awesome Note-ot tényleg csak jegyzetelésre használom + bevásárlólistára. De majd körülnézek benne

-
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jó az a progi. Kezdd a naptárral. Aztán a to-do-val, majd a jegyzetekkel. Saját nevet adhatsz egy-egy mappának (én ezeket adtam: naptár, évfordulók, teendők, jegyzetek, bevásárló lista, napló) és azokat beállíthatod mind, hogy milyen témája legyen és hogy mit jelenítsen meg (milyen "note"-ot). 
(#1575) vadászcsiga: az awesome note után nem is kell neked.
Csak lakd be azt! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK
üzenetére
Én is megvettem mert már viszketett a tenyerem, régen vasároltam a store-bol
rögtön zárolt is 574 Ft-ot de az app árát nem vonta le...ki érti ezt? Mindegy.
Maga a progi így elsőre nem bejövős bár már ismerős volt az ingyenes verziója ami nem sokban különbözik (már el tűnt a store-ból), egyelőre default állapotban van nem tudom hogy lakjam be. Legalább nem szúrja a szemem a whislistben
-
szabopali
aktív tag
Nálam volt egy. Twiterszerű. Irta, csak reg. után adja a kreditet. Meg is történt, használtam is. Isteni volt 14 éves EMO-kinézetű amerikai tinédzser levelezése. Csak azon a chat-en volt hely. Vajon miért?

-
luccc
csendes tag
Keynote és Pages FMA-n most! Kár, hogy még nem gyűlt rá össze a kreditem :-(
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Teljesen jól boldogulok vele. Még mindig azt használom. Jelzi szépen a to-do-t és addig ott marad a badge is, amíg le nem okézod, illetve minden nap abban az időben jelez, amikorra az első nap tetted. Remélem érthető, amit mondtam.

A lényeg, hogy beállítasz valamit mondjuk holnap reggel 9-re, de nem csinálod meg, akkor másnap is, azaz szerdán 9-kor is pittyeg, illetve a badge ott marad az ikonon.
De számomra a legszebb, hogy all-in-one. Tehát naptár, évfordulók (a személyekhez felrakott születésnapokat is jelzi külön), to-do, jegyzet, bevásárló lista is egyben.
Mindent mutat egy naptárban, de akár külön-külön is láthatod a bejegyzéseidet: mondjuk, ha csak a naptár bejegyzéseket akarod látni, vagy csak a to-dokat akarod látni, akkor azokat mutatja. Vagy csak a születésnapokat akarod látni stb. Ott hagytam mellette a gyári naptárat, de azt csak a nap kijelzése miatt tettem meg. Minden mást az awesome note-ba írok be.Ja és szinkronizálhatsz pl Google Docs-szal, ahol mindent láthatsz amit felvittél, de a leírás alapján még szerkesztheted is ott!
Egyelőre marad, amíg nem jön egy sokkal jobb all-in-one program.

-
máyköl
veterán
Hihetetlen, hogy iPadre folyamatosan jönnek a sponsor appok, iPhone -ra meg semmi...

-
vadászcsiga
félisten
DanielK
Hogy boldogulsz az Awesome Note-tal használod még? Mennyire jött be? -
snooze
veterán
sziasztok!
létezik olyan progi,ami a zárolt képernyö hátterét egy beállitott idöpontban megváltoztatja?köszi! -
vans?
őstag
En meg jol beszoptam, megvettem Touch-rol az iPhoto-t fma-val, erre nem kompatibilis... Ugyhogy varnom kell nyarig, amig lesz a csaladban iPad. Vagy arra se jo, kulon iPad-es kene?
-
szabopali
aktív tag
FMA: történelmi mélységben a gift appok! Csendes várakozásba kezdtem. Csak visszajönnek a jelöltek?!
-
LLam
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
köszi, akkor elkezdem a topik elejétől

-
LLam
senior tag
kissé off: ipad alkalmazásoknak tényleg nincs külön topikjuk?
-
vagamo
őstag
Zynga poker más ak sem akar néha elindulni?
-
Mela Kehes
addikt
Igen iPad-re külön van. Mire jó? E-book olvasásra, képnézegetésre (képregények), zenehallgatásra (bár ettől célirányosan jobb program is van). Többek között az egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem kell iTunes ahhoz, hogy feltegyél rá dolgokat. Dropbox-ból le lehet tölteni és nem foglalja a helyet.
-
Blaise
veterán
Na igen, én is attól félek, hogy miután megveszem, csak néhányszor fogom használni, de kb. ugyanez lenne a GarageBand-el. Ahogy néztem iPad-en sokkal használhatóbbak ezek az appok, mint iPhone-on.
Ha viszont a GoodReader-t venném, és esetleg később vennék egy iPad-et, akkor meg kéne vennem újra, mert nem univerzális...nem egyszerű

-
Blaise
veterán
Nagyon gondolkozok, hogy beváltsam-e a kreditjeimet GarageBand-re, vagy várjak, amíg visszatér a GoodReader? Eredetileg valamelyik iWork progira gyűjtöttem (Pages vagy Numbers), de azok ugye eltűntek.
iPhoto meg az iMovie már megvan...
-
szabopali
aktív tag
Jó képek a WTCC appban a Hungaroringről.
-
vagamo
őstag
Találltam egy ilyet:
Call Recorder - IntCallMivel az angol tudásom nem az igazi, ezért megkérhetnék valakit, hogy segítsen, hogy ez, hogyan is működik? Ez sem egy sima felvevő, hanem ez is egy rendszeren keresztül veszi fel a hívásokat?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mondjuk már megvannak, amiket akartam, aztán a kínálatból pont a Plants vs. Zombies-t akartam megvenni iPadra, erre mire meglett a kredit, eltűnt... tisztára, mint iPhotos-nál. Várok még, az is visszakerült,hátha az előbbi is csak ideiglenesen tűnt el.
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Gyors pályafutása volt...
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tényleg,ha letelne a 60 nap, és még nem használtam el az adott krediteket, vajon szól előtte, vagy egyszerűen csak elveszi a krediteket (az összeset, vagy csak ami 60 napnál régebben jött)?
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem találom. Nálam a Monopoly a legdrágabb a maga 2600 creditjével.
-
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor így freemyappsal lesz 1 év múlva Sygic vagy Igo vagy Navigon a telefonra

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem csak öccá

-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez bejövős, gyűjtök iPaden szerintem erre... Csak el ne tűnjön...
-
fazr
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az iPhoto-ban lévő filmtekercs = Photos appben lévő filmtekercs.
iPhoto-ból nem lehet törölni filmtekercsben lévő képeket, csak a Photos appen keresztül.Amit te csináltál az a filmtekercsben lévő egyes képek elrejtése.
Megszüntetni a rejtettséget így lehet:

-
vadászcsiga
félisten
Nem a Fotók appban levő filmtekercsre gondoltam hanem az iPhotoban lévőre. Az világos hogy az előbbiből való törlés végleges de a másikban ha az x-re nyomok akkor csak onnan törlődik de vissza már sehogy sem tudom hozni. Újbóli megnyitáskor sem frissül a fototár.
A szerkesztettek között semmi nincs és semelyik gomb nem aktív hiába tapicskolom az elonezetben megis vannak fotók.
-
fazr
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ha valamit törölsz a telefonon lévő fotók közül, akkor az törlődik iPhoto-ból is, kivéve ha a kép szerkesztve van vagy szerepel egy Journalban. Ha a visszakerül a fényképek közé, akkor kerül vissza iPhoto-ba is.
Telefonon kévő fotók = Photos/Fotók appben lévő képek
A szerkesztett képek mappájában nem rejtettél el véletlenül fényképe(ke)t? Kép szerkesztésénél az X jellel (alul jobbról a második).
-
vadászcsiga
félisten
Megjelent egy 10$-os giftcard az fma-n, 3000 pont az ára. Ez tök jó az vehető rajta ami tetszik
de sajnos 2000 pont kéne még hozzá, mire összegyűlne leveszik. -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Erre már nem tudom a választ, letértem a járt útról.

-
vadászcsiga
félisten
Ez az iPhoto nekem zavaros. Ha egyszer a filmtekercsből kitöröltem egy képet azt hogy rakhatom vissza? A szerkesztett képek mappájának előnézete miért mutat képeket ha nincs benne egy sem?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egy csomó bug fix, semmi több. Mondjuk, nekem eddig is jól működött.
-
vadászcsiga
félisten
Jó nagy frissítés jött a Due-hoz milyen lett?
-
vagamo
őstag
Annyira nehéz dolga van az embernek ha egy igazán jó fájlkezekőt szeretne beszerezni, vagy egy office alkalmazást annyira keveredik a kettő, hogy szinte átláthatatlan, mi mire jó:
Csak néhány a listámból:
iFileExplorer
File managger
iFiles
.
.
aztán az előző hsz-ben meg az office alkalmazások, de ezek a file kezelők is elboldogulnak vele, így totális zavar van -
vagamo
őstag
Exel táblába melyik alkalmazással lehet szöveget keresni?
Office2 plussal nem tudok /free/ha jól emlékszem androiddal ezzel tudtam: Quickoffice® Pro
Ha jól emlékszem ezzel is lehetett:
Documents To Go -
Blaise
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még Tildynek is ajánlom, mert keresni benne név+szám szerint is lehet. 

Szerencsére nem. 
)
azert nekiallok ám.