- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Nem. Gond, csak nem tudtam, mindegy, meglesz az app csak-csak
-
sagit
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
megvan a magyar acc, meg is van erositve, beleptem vele az ipad-re, appstoreban latszik az hbo max
azonban amikor telepiteni akarom azt modnja hogy ezzel az accountal meg semmi se volt telepitve/vasarolva, irjam be a jelszót es az emailt, vagy tizsszer beirtam, kicsit malmozik de nem enged tovabb
jobb felul se tudok belepni az appsotrban a magyar accounttal
ötlet?
-
sagit
veterán
Sziasztok
Ausztriában élek, és egy ipad pro 2017-re kellene hbo max appot rakjak. Nem látszik az app storeban mivel itt nincs jelenleg a Warner szerződése miatt(sky)
A kérdés az hogy tudom ravarazsolni? Az Apple fiókot kellene magyarra állítani vagy lehet külső forrásból? Bocsi a noob kerdesekert, macos felhasználó vagyok 1 ideje, ott okes, de ipad os meg relativ új nekem. 1 hónapja talán ha megvan az ipad.
-
sagit
veterán
Sziasztok
Adott egy ipad mini, magától érzékel érintest ha meleg. Digitizer lehet a rossz? Javítható? Ragasztva van gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest