Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronaldohun
tag
válasz
umfrider
üzenetére
Nekem ugyanilyen tabletem van. 1 hónapos, max. 8-9 órát bír (100%-ról 10%-ig merítve). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 80%-ban este használom egy éjjeli lámpa mellett, vagyis a fényerő többnyire minimumon van. Amúgy youtube-on vannak fent akkuidő tesztek. Emlékszem egy olyanra, amin folyamatosan videót játszanak le a készüléken, ott valami 6 óra üzemidő rémlik.
Megvan, ez volt az (5h 57min, csutkára lemerítve)
[link] -
Ronaldohun
tag
Sziasztok! Szeretnék iPad 9-hez egy Logitech Combo Touchot.
Visszaolvasva a kommenteket jól értem, hogy ha eddig a magyar billentyűzethez szoktam (főleg ékezetes betűk), akkor akkor az ominózus billentyűzetből a németet érdemes választani, mert az áll a legközelebb a magyar elrendezéshez? -
Ronaldohun
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Akkor még azt elmondom, hogy évekig úgy töltöttem a telefonjaim, hogy amikor már 1-2% ig lemerült, akkor felraktam egy teljes éjszakára tölteni. Számomra ez a folyamat volt magától értetődő, aminek kapcsán többen is felvilágosítottak, hogy hát azt úgy nem szabad... És így utólag belegondolva, mintha tényleg hamar amortizálódtak volna az akksik. Tehát emiatt vagyok bizonytalan, és próbálnám letisztázni, hogy akkor hogy...
Tehát annyira kifacsartam az akksit, hogy amikor már szinte kikapcsolt, felraktam tölteni, de ehhez képest még te is azt mondod, hogy 20 alá azért ne menjen, szóval azért egy kicsit mégis csak figyelnem kell
-
Ronaldohun
tag
Sziasztok! Gondolom alap kérdés és ezerszer ki lett tárgyalva, de iPadekre (Pro 2021) is ugyanaz a töltési metódus vonatkozik, mint iPhone-ra. Tehát lehetőség szerint 20%-nál töltsük 80% környékéig?
(Kerestem itt fórumban, de a "töltés" szóra általában program töltéssel kapcsolatos kommentek jönnek fel
) -
Ronaldohun
tag
Sziasztok. Használt iPad Prót (2021) vennék. A garanciaidőn túl mire érdemes figyelni egy használt iPad vásárlása esetén (akkuállapot esetleg?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest