- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
Kikike #45379 üzenetére
Szia!
Persze.
Itt megtalálód leírva. -
Lali-213
senior tag
válasz
Kikike #42622 üzenetére
Kicsit részletesebben a garanciáról:
A jelen jótállás nem terjed ki: (a) fogyóeszközökre, például az akkumulátorokra, illetve az olyan védőbevonatokra, amelyek jellegüknél fogva egy idő után elkopnak, kivéve akkor, ha anyag- vagy gyártási hiba okozta a meghibásodást;
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kikike #41022 üzenetére
A14, kamera, külső + képernyő ennyi... nem is tudom növeltek 4GB-re ramot egyáltalán?
edit.:
16.1-et ennyire nem várnám mint egyesek, 12 minire feltettem a 16-ot és valami egészen katasztrofális lett az akkuidő.15.7-el hoztam el azzal teljesen jó volt imádni való kis telo...
-
dbocskai
tag
-
mrbego
aktív tag
válasz
Kikike #38267 üzenetére
A kijelzőt tekintve nem vágyok amoledre, mindig is IPS-es telefonjaim és tableteim voltak, nem zavar, hogy nincs rajta tökéletes fekete.
Viszont a Chromecast-ot használnám. Jelenlegi tabletemen is gyakran használom a natív YouTube appot és küldöm át a képet az Android TV-re.
Ami fontos még nekem, hogy a natív Google appok (gmail, yt, drive, fotók, térkép stb.) működjenek mint egy Androidon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest