- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Ronaldohun #41961 üzenetére
Szerintem a UK English jobb. Ha keresel valami speciális karaktert és hozzá átváltasz a billentyűzet eredeti nyelvére, akkor azok logikusabban vannak elrendezve szerintem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Ronaldohun #41525 üzenetére
Az a legjobb, ha használat közben be van dugva.
-
umfrider
senior tag
válasz
Micsoda lavina indult
-
zoli62
addikt
válasz
Ronaldohun #41530 üzenetére
Én még mindig azt az aranyszabályt tudom, hogy azzal védjük jobban az akkumulátort, ha kevesebb a töltési ciklus, így az élettartama némileg növekszik. Azaz lemerítjük majdnem teljesen, és feltöltjük száz százalékig. Amennyiben csak nyolcvan százalékig töltjük fel, akkor úgyis feltöltjük száz százalékig, ha szükséges, és van rendelkezésre álló elektromos hálózat és természetesen töltő. Azaz egy helyett kettő töltési ciklus lesz, mert azt tudni kell, hogy hetven-nyolcvan százalék töltöttségi szint közelében már lassabban töltődik fel száz százalékig az akkumulátor mint mondjuk nulláról ötvenhatvan százalékig.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Ronaldohun #41530 üzenetére
20 alatt és 80 felett károsodik az akksi a legjobban.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Használd ahogy a többiek írták.
Én töltöm amikor eszembe jut éppen, addig amíg idő van rá. 80%-ra töltésnél azért egy iPad esetében nem kevés üzemórát veszítenék el, főleg ha figyelem a minimum 20%-t is, tehát 60%-t használni csak..
-
válasz
hm, hogy fogalmazzam meg
egy 3-400ezer forintos eszközt akarsz heti szinten csiklózgatni, hogy "neked hogy jó drágám?" , vagy egyszerűen ha már kiadtál egy valag pénzt, elvárnád, hogy az szolgáljon téged?
használd amikor használod, töltsd fel amikor lemerült - annyira figyelj, ha nem muszáj ne merítsd 20% alá - ennyiviccet félretéve tényleg: az eszköz van érted és nem te az eszközért
-
R a y
senior tag
válasz
Ronaldohun #41150 üzenetére
Ne legyen meggörbülve a ház.
-
válasz
külsőleg rendben legyen, ha lehet vásárlást igazoló számla legyen meg, hiszen a 2021-esre vonatkozik, hogy 250k feletti termékekre 3 év gari van ha hivatalos helyen vették
ha tudsz, vigyél laptopot: macOS-en CoconutBattery / Windows-on 3uTools szoftverrel tudsz akkut nézni
igazából ennyi
-
Kaba
veterán
válasz
Legyen mindenhonnan kijelentkezve és gyári állapotú legyen.
Celluláros verzió esetén legyen teljes áron kifizetve, részletmentesen és kedvezmények nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest