Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
umfrider
üzenetére
Ez nagyon ember függő azért.
Én pl. ki nem állhatom a mostani nagy telefonokat. A képarányuk is olyan, ami nekem annyira nem kellemes, illetve aktív mozgás, vagy munka mellett zsebben tartani sem optimálisak már szerintem. Ugyanakkor a 10+-os tabok sem kényelmesek nekem arra, amire tabletet használok: reggel-este ágyban fetrengve olvasás, netezés, vagy ha utazunk valamerre, akkor egy kicsi, mindenes gép.
Nekem nagy érvágás, hogy droidos vonalon már nincs értelmes 6"-nál kisebb telefon, és 4-5 évig használható hardverrel ellátott 8-8,5" körüli tablet. -
A Zéé
addikt
Hát akkor erről pont lecsúsztam... Nem akartam "-" -ba vinni a saját októberi büdzsémet, mivel volt más nagyobb kiadásom is, gondoltam kis naívan majd megveszem 2 héttel később, hogy novemberben legyen a költés. Ezt akkor alaposan benéztem

Javítva az előző hsz-em: gyengén erősödik a HUF, nem esik. De igazából mindegy.
-
A Zéé
addikt
Figyelem, és ha májusban durrantanak 25%-ot, akkor talán el is fogadom, hogy az árfolyam, meg háború meg infláció, meg a pánik...
De a HUf bő 1 hónapja inkább csak oldalaz, gyengén esik. Oké, volt egy combos USD erősödés nyár közepén (olyan 5-6%), de az Usd-Huf árfolyam ugyanúgy 400 körül van most, mint nyár elején... -
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Azt esetleg lehet sejteni, hogy mi lett az árakkal, és készlettel?
iPad Mini 6-ot terveztem venni, erre megdöbbenve látom, hogy a 2 héttel ezelőtti 200k alatti árból hirtelen 250k lett, és nem is mindenhol van. Azért ez combos drágulásra sikerült. Valami gond van az elérhetőséggel és ezért van ez (tehát várható, hogy visszább megy pár héten belül az ára), vagy ez már ilyen marad?
Nem akartam hardveraprós "új" 5-öst venni, mert a 6-ot sokkal értéktartóbbnak, frissebbnek érzem, de így 2-2,5x ára lett a 6-nak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest