- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti2
aktív tag
válasz
Malfroy #46080 üzenetére
Ez valószínűleg teljesen igaz, főleg mivel sokan írják hogy az iPad os egyáltalán nincs pariban az M2, M4 erejéhez, jobb lenne ha Mac os lenne az iPadeken is.
Dehát ugye kellett az M4, felülni az idióta MI vonalra a többiek mögé, már csak presztízs miatt is, nehogymá pont nekik ne legyen…
Ennek a sok szarnak a levét meg fizessék meg jó drágán a júzerek, persze minden gyártónál.
Hát felőlem b@sszák meg az MI-jüket, mindannyian. -
Rent
senior tag
-
Shame21
tag
válasz
Malfroy #46061 üzenetére
Biztos lesznek majd rá. Én azt látom az apple elindult a mobil game-ingbe. Gondolom egy resi 4 meg resi 7 baromi jó lehet rajta és ha egy üzlet beindul kitudja mennyi aaa game jön rá. Mind amellett hogy 6 évig tuti lesz a támogatása bár m1 meg m2 is sokáig fogja húzni. A samun meg 2 év android támogatás van. 3 éve vannak az m procik az ipad-ben video szerkesztésre vágásra tervezésre stb. bazi jó mostmár game-re is rááltak. Aztán kitudja mi lesz. Jönnek a külső alkalmazás boltok lehet valaki csinál rá egy mac os-t😂
-
Drenadar
veterán
válasz
Malfroy #45992 üzenetére
de akkor már egy 17es is... vagy 20-as, 24 es... és hipp hopp a 55 colnál tartunk
de ez csak elméleti agyszülemény.
Akik a termékeket csinálják bőőőven nem saját véleményre mennek, hanem piackutatásra, elemzésre, egy termékfejlesztés elég sokba kerül, és számolniuk kell a megtérüléssel, hiszen üzletés így is van hogy bele buknak termékekbe.
-
kchris78
veterán
válasz
Malfroy #45986 üzenetére
szerintem ez már extrém lenne... ezt le lehet venni abból is hogy a 12.9-esek nem tudom mennyire eladhatóak de hogy használtan kb olcsóbbak mint a 11"-osok azt sokszor láttam a hardverapron.. Szerintem ez azért jelzi azt hogy ezekre azoknak van szüksége akik újonnan veszik
.
-
válasz
Malfroy #45982 üzenetére
Elképzelhető.
De nem valószínű:
"A DSCC elemzője szerint az iPad Pro 11"-es OLED kijelzőit a Samsung szállítja, és technikai akadályba ütköztek két képernyőréteg összeillesztésekor, ezért a vártnál kevesebb komponenst tudnak szállítani május végéig, így ebből a variációból szűkösebb lesz a kezdőkészlet. Az LG viszont problémamentesen szállítja a kívánt mennyiséget az iPad Pro 12.9" esetében, így nem várható készlethiány. Az új tabletek Apple M3 chippel és iOS 17.5-tel várhatók, de érkezhet Apple M2-es iPad Air, illetve új Magic Keyboard és Apple Pencil is." -
válasz
Malfroy #45948 üzenetére
Jelenleg ez a tipp:
"Apple is working on OLED technology for future Macs and iPads. The iPad Pro will be the first iPad to adopt OLED technology, and a new model with an updated design and OLED display is expected to be introduced in May, perhaps the week of May 6. Apple isn't likely planning for an event, and will instead announce the iPad Pro models with a press release."#45949TechN7ne
Júniusban WWDC van, ami az új os-t mutatja be.
Szeptemberben pedig iphone és sima ipad bemutató.
Pro október, március, április, október és most úgy fest május, bár van egy kis fennakadás az OLED kijelzőkkel így nem tudni biztosra. Sokan már márciusra vártuk a bejelentést, aztán áprilisra. -
Süvi
őstag
válasz
Malfroy #45730 üzenetére
Pont a napokban kezdtem el én is ennek megoldásán agyalni.
Most a következőt találtam, tesztelem, hogy mennyire működik:
"Ha azt szeretné, hogy szövegek beírásakor az eszközsor automatikusan kis méretre legyen állítva, koppintson agombra, majd kapcsolja be a Minimalizált nézet funkciót. Ha meg szeretné jeleníteni a teljes eszközsort, koppintson a kis méretre állított verzióra."
Forrás -
bmakszim
őstag
válasz
Malfroy #44896 üzenetére
Nagyon kicsi a valószínűsége. Mac fókuszú event lesz. Én nem számítanék rá. Ha jött volna, akkor az jön a pencillel a múlt héten. De holnap ilyenkorra úgy is kiderül.
What to Expect From the 'Scary Fast' October 30 Apple Event
What Not to Expect at Apple's 'Scary Fast' October 30 Event -
Roland861010
veterán
-
chatran
őstag
válasz
Malfroy #42266 üzenetére
A nagyobb teljesítmény, gyorsabb töltés jobban felmelegíti az akkut, a hő meg nem barátja az akkunak. Ezért gyorsabban elfárad. Aztán lehet, hogy rosszak a következtetéseim.
A magsafe-es töltés az iPhone-oknál egyértelműen jobban gyilkolja az akkut, erről sok hozzászólást olvastam külföldi fórumokban. De ott a töltési megoldás miatt nagyon sok hő keletkezik, iPad-nél ilyen nincs. -
merqree
őstag
válasz
Malfroy #42262 üzenetére
Ez nem tölti nekem megfelelően.
Vettem ilyet és itt.
Ez utóbbival töltődik. -
válasz
Malfroy #42064 üzenetére
Játék is függ azért a beállításoktól, már ahol van. Ha akku idő számít akkor érdemes korlátozni az fps-t, úgy nem dolgozik “feleslegesen” a hardver.
Amúgy a 2018-as pro gyakorlatilag alkalmatlan 100%-os fényérőre, mert indokolatlan módon melegszik tőle az LCD vezérlő panel, ami az alsó káva mentén melegíti a gépet. Ennek ellenére jó hogy benne van és nem fogták vissza szoftveresen a fényerőt, mert így rövid időre ki lehet használni. Ez nem egy Apple move, de örvendetes. -
umfrider
senior tag
válasz
Malfroy #42068 üzenetére
Épp ment 10 db frissítés, amikor képernyőfotóztam
Írom: 11:30-kor lehúztam, 100%-on volt. 14:32-kor készült a képernyőkép. Azaz 2 ó 58 perc telt el. A statisztika alapján 33p a képernyőidő, 34p a képernyő kikapcs. Ez szummázva 1 ó 7 perc. Vagy csak tökre nem tudom leolvasni amit szeretnék. Tényleg nem értem.
Ennyit szeretnék látni: 100%-ról mondjuk lemerül 20%-ra, ránézek, írja ki, hogy mennyit volt bekapcsolva a kijelző és pontosan mennyi idő telt el a töltés óta. Utóbbi adatot nem írja, ki kell számolnom
-
CharlieDrop
veterán
-
válasz
Malfroy #41531 üzenetére
idehányva egy ilyen állítás semmit nem jelent, kb annyit mondasz vele, hogy: ha használod a telefonodat akkor az kopik
Apple saját honlapja: [link]
tehát 500 ciklus után is 80%-on lesz az akkuja ha szépen használod (-20C-tól és +50C-tól kíméled, súlyos 0-ra merítéseket elkerülöd, stb), egy iPad hetente 1-2 ciklust kap azaz több mint 5 év mire elkezded érezni hogy valami gáz lenne az akkuval
-
consono
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest