Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazarrus
csendes tag
Na hölgyek urak a telenoros usereknek találtam megoldást a hívás problémára.
beállítások/továbbiak/mobilhálózatok/3G szolgáltatás: kapcsoljátok ki a 3G-t és lehet használni a "telefon funkciót"
-
Lazarrus
csendes tag
Sziasztok. Kb 2 hete jött meg az Inew v3-as telóm. Remekül fut a telefon se lag se melegedés. Egy kis bökkenő van, hogy a telenoros kártyámmal nem tudok telefonálni vele. Ha hívnak azt jelzi, hogy ki vagyok kapcsolva ha én akarok hívni egyből megszakítja a hívást. Sms küldés detto. Próbáltam T-mobile-os kártyával és Vodással is. Mind a kettővel tudtam telefonálni. Több forumon olvastam, hogy az IMEI szám van letiltva. Cseréltem rajt romot is, az se oldotta meg a problémát. Szerintetek, hogy lehetne működőképessé tenni a telefont? Gondolkodtam rajt, hogy átmegyek a másik két szolgáltató egyikéhez, de mi van ha egy hét után ott is letiltják a telót? Légyszíves segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- IPhone 14Plus gyári független akku 90% ajándék + tokok!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ???????????????????szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest