Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa66
tag
Örülök, hogy végre béke van a fórumon, így ma mehet mindenki szavazni az Inew-ra

Fel lehet hívni a concorde service és a telenor figyelmét, hogy itt oldották meg a telenor hibát (köszi RVR-400)Mindenki azt szeretné, hogy minél jobb legyen a telója, és szerintem már látszik az alagút vége köszönet a lelkes csapatnak.
-
zolipapa66
tag
válasz
karikusz
üzenetére
Nálam még rosszabb a helyzet, mert sokszor lefagyott és csak akku kivét oldotta meg a fagyást, de utánna nem indult újra csak 2-3 óra múlva magától bekapcsolt, majd egyik fagyás után már nem volt hajlandó bakapcsolni.
Most úton van RVR400-hoz, hátha tud kezdeni vele valamit, mert ez már tényleg tégla lett.....A szilikon tokról annyit, hogy nagyon jó kis cucc, nagyon jól illeszkedik a telóra, és védi a csatlakozó részeket is. Lehetne a szintelen kicsit átlátszóbb, de azért nem rossz, a fogása tök kellemes és nem csúszik ki a kézből.
-
zolipapa66
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Aztán megint ki kellett kapcsolni...megint semmi..megőrülök !!!!
-
zolipapa66
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Na most bekapcsolt......valami lesz.
-
zolipapa66
tag
Tudnátok segíteni?
Kifagyott a készülék, és csak aksi kivét segített, de azóta nem kapcsol be. (persze benne van az aksi) -
zolipapa66
tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Én Iphone-ról váltok, persze nem a szerviz miatt, de majd leírom egyszer hosszabban az okait.
-
zolipapa66
tag
válasz
karikusz
üzenetére
Igaz nekem még nincs a kezemben (úton van), de pl RVR400-nak is hibás a készüléke, de nem fikázza ezért le a telefont.
Biztos vannak hibái ennek is, de......
Szokták mondani, ha fontos a garancia, a jó szerviz, akkor bizony 150 alatt ne keress telefont.
Akinek nem hibás az isteníti... -
zolipapa66
tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
írtam...
-
zolipapa66
tag
Tényleg érdekes...concorde 5005
[link] -
zolipapa66
tag
Bocsánat.
Igen a háttérképet kerestem volna...
Még1x elnézést. -
zolipapa66
tag

Ezt a képet keresném, ha tudnátok segíteni. -
zolipapa66
tag
Pl:
Felragasztod a matricát az éjjeli szekrényedre, ami be van programozva, hogy mondjuk repülő mód és ébresztés bekapcs.
A kocsit mobiltartójára ragasztva,GPS bekapcs, navi app indítása.
És hasonlók.
Azért haladunk már valamerre, persze ez nem NFC fizetés, de innen csak egy ugrás [link] -
zolipapa66
tag
válasz
police911
üzenetére
Én is a két készülék között variáltam de..... ezt egy srác írja
The Doogee2014 in terms of specs may be a bit similar to the Inew V3 but it lacks the OTG and NFC capability which the Inew V3 has. The Inew V3 also has gorilla glass 2, ultra sensitive touch screen and an increasing fan base thus meaning more developers. Inew have also released 4updates in one month teething out those minor issues which the mobile had, already developers are coming out with roms. I forgot to mention the 13mp sony sensor with an F2.0 aperture. The camera, NFC and OTG capability, gorilla glass 2, ultrasensitive touch screen were enough to persuade me to pay an extra $25 and I think its enough to persuade any logical person to buy the Inew V3. I've had it for a month now and its fantastic, I've lost count of the amount of compliments its getting. -
zolipapa66
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, ha megrendelem a mixeshop-ból akkor mennyi lesz a vám és áfa kb?
És ha jól értelmezem utalni is tudok? mert pay-pal om nincs.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Társasjáték topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest