Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa66
tag
válasz
Makkapakka #917 üzenetére
írtam...
-
pitchman
csendes tag
válasz
Makkapakka #350 üzenetére
Szia!
Azért ne örülj annyira, bár lehet tényleg megúsztad.
Én tavaly rendeltem egy UMI telót. Meg is jött, asszony vette át. Vámot nem szedtek be, majd egy hónap múlva csöngetett a postás, hogy nem volt e vámos papír a csomagon. Mondom nem volt. Mindenképp ki akarták fizettetni. Most ott tartok, hogy küldött egy ajánlott levelet a Posta. Mellékelték a vémhatározatot, amin ugyan csomag szám szerepel, viszont semmi olyasmi hogy ez engem terhelne. Valamint ÁSZF-re hivatkoznak hogy a díjakat egy éven belül követelhetik. Persze nem fizetem be a mellékelt csekket, mert ugye az ÁSZF nevében is benne hogy szerződési feltételek. Meg is reklamáltam a Posta panaszkezelésen, hogy ne zaklassanak, mert én nem adtam fel semmit és semmilyen szerződésben nem vagyok velük, ráadásul a saját ÁSZF-jükben van, hogy a szolgáltatás a feladó és a posta között jön létre. Egyébként meg ha utólag is behajtható ez a dolog akkor miért kell átvételkor kifizetni a vámot? Választ persze nem írtak azóta se én meg letojom a dolgot. De azért nem árt résen lenni...
Bocsi az OFF-ért
-
soundman1
senior tag
válasz
Makkapakka #673 üzenetére
Küldtem egy privát üzenetet, várom válaszod.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Makkapakka #680 üzenetére
Hmmm. Értem én, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze...
Eddigi készülékeim 2300mAh vagy afölötti akkuval rendelkeztek (2-4-8 magos), ebből kiindulva merészeltem haloványnak titulálni a V3 akkuját.
De azért köszi.Mi ez a "Telenoros mizéria"? Nekem is ilyen kártyám (is) van.
-
szabi820
tag
válasz
Makkapakka #669 üzenetére
Amit Kínàból rendelnek az sem lesz ettől különb.És ez helyben van.
ui.:nem retkes a mancsom -
cs.j
csendes tag
válasz
Makkapakka #656 üzenetére
Mi célt szolgál ez az USB driver?
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Makkapakka #655 üzenetére
Már megvan, USB módot váltottam,és láss csodát...települt is!
-
Leleményes
tag
válasz
Makkapakka #651 üzenetére
köszönöm segítséged! attól félek a nadrágon lévő fémgomb megkarcolja... zseb felett van, és elég esélyes ha nem figyelek. mondjuk flip tokot is használom, szóval lehet tényleg teljesen felesleges...
-
zs.olti
csendes tag
válasz
Makkapakka #641 üzenetére
Az az igazság, hogy a GSMArena.com adatait veszem figyelembe, és ott majd minden telefon esetében le van írva a specifikációk között a HSDPA átvitel elméleti maximuma. Itt már általános a középkategóriás telefonok között a 14,4; 21 és a drágább mobilok között a 42 Mbps sebesség. Az iNew márka azonban nem szerepel az adatbázisban. Munkám miatt fontos a gyors net, bár tudom, hogy nemcsak a készüléken múlik a sebesség.
Jelenleg egy 2,5 éves LG Optimus 2X-et, ami már nem igazán felel meg a kívánalmaimnak. Én 3,1 Mbps-t mértem mobilnet alatt, Telenoros hálózaton, Újpest központban.
Neked az a 0,72 nagyon kevésnek tűnik... -
endurofan
csendes tag
válasz
Makkapakka #587 üzenetére
pedig jó ár. ha most lennék rendelés előtt engem érdekelne
-
iamdoki
tag
válasz
Makkapakka #587 üzenetére
Ha előbb tudtam volna, hogy hirdeted, lecsaptam volna rá ennyiért. Ha a vámon fennakad, és rányomják a 27% ÁFÁ-t, akkor drágábban jön ki az ember...
-
salieri.
őstag
válasz
Makkapakka #575 üzenetére
Melyik sablon mérvadó?Link?
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
Makkapakka #475 üzenetére
Írok privátot
-
Submarine
senior tag
válasz
Makkapakka #496 üzenetére
-
Submarine
senior tag
válasz
Makkapakka #493 üzenetére
Ahha szokásos vakítás.
Na rootolás, és most kérem a szájbarágós részt:
1.9 leszedve, telepítve, eddig ok.
Elindítva. okInstallSuperSU vagy váltsam át Unrootra (én ezt tenném mivel ezt akarom - csak attól még nem vágom)
Azt olvastam hogy sfbukfenc írta: "Barahir" lesz a jó.
És gondolom majd arra kell bökni.
Szóval? -
Submarine
senior tag
válasz
Makkapakka #486 üzenetére
Látom én is ezeket, csak egyelőre nem akaródzik beleturkálni..
didros:
Az enyém is V3-E
Ez akkor a régebbi kiadás, vagy szoftver miatt, vagy mi?
Minden paraméter a kezdő h.sz. -belivel egyezik.
És a kameránál a maximum választható 18mpx-et ír (5-8-12-18), de behatóbban nem törődtem vele.
Ez is valami szoftizé lenne? -
Unsign
tag
válasz
Makkapakka #486 üzenetére
Framaroot 1.9 telepítés után egy kattintás.
Nálam is V3-E van a típusnál -
DittyCat
tag
válasz
Makkapakka #444 üzenetére
Ja, hogy erre még fizetni kell...? Hmmm... sebaj, akkor is megéri. Nagyon szép telefon (az árát meg úgyis szülinapi ajándékként kaptam).
-
Leleményes
tag
válasz
Makkapakka #475 üzenetére
Tegnap megjött a kicsike! A Samsung-os ismerősök csak úgy ájuldoztak! (s4 is van köztük)
Szerintem nem gáz, hogy fehér... inkább a tok vészes hogy fehér, pedig tetszik ez a flip tok.
-
Unsign
tag
válasz
Makkapakka #445 üzenetére
A cserélgetést nem biztos, hogy bírná a hátlap. Jó vékony, még át is látszik.
-
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka #422 üzenetére
Én is, pedig amúgy tényleg nagyon meg vagyok vele elégedva. A Swiftkey-t, ha felrakom, akkor pl egész jó, mert ott feladja egész jól a szavakat, de SMS-írásnál az sem jó, mert ott fordított ékezetet kell írni, hogy ne legyen belőle MMS, ha kicsit sokat ír az ember.
Meg ugye így a nyitóképernyő is vicces tud lenni, meg a widgetek arrébb rakása, ikonok törlése is meg tudja izzasztani az embert.
Írtam most pandáéknak, kíváncsi vagyok, hogy mikorra reagálnak. Ezért lenne jó minél hamarabb lezongorázni a többes rendelést, hogy ne legyek teló nélkül addig sem. Mondjuk itt van az elődje, de arra is lenne már vevő. -
sandorwat
csendes tag
válasz
Makkapakka #411 üzenetére
Pl az nfc javul. Nekem az adatátvitel része nem ment rendesen. Először 1.0.3-ra frissítettem, majd costum romot raktam fel. Smartdigin van fent több verzió, igaz támogatni kell az oldalt, de gyakran jönnek a frissítések. Sokkal szebben szól a füles, kit-kat launcher+ sok dolog beemelve a kitkatból. Csak recoveryből telepíthető. Akinek van kedve nézze meg, én nem bántam meg.
-
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka #411 üzenetére
Az 1.0.3-ra cserélj szerintem, mert sosem árt egy frissítés. Az 1.0.4 is jó, viszont akkor a teljes tárhely a telefoné lesz, így mindenképpen kell bele kártyát rakni, ha esetleg akarsz is rá másolni valamit. Amúgy nem tudom, hogy mi javul, mert én elsőre rápattintottam az új szoftvert. Más kérdés, hogy az enyémen az érintő szarakodik, azon meg nem segít a frissítés. Ezért akarok rendelni egy másikat minél hamarabb, hogy ezt visszaküldhessem a pandának. Vevő meg lenne amúgy a telóra, ha jó lenne, így ez lenne az ésszerű megoldás.
-
Leleményes
tag
válasz
Makkapakka #409 üzenetére
Majd tölthetnél fel róla képet.
-
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka #353 üzenetére
Ad1: nem bontják ki, valószínűleg csak Buksi szaglássza át
Ad2: hasraütéssel tesznek félre csomagokat, aminek mobiltelefon kinézetű doboza van, azt ki is veszik, és be is kérik az adatokat.
Ad3: szerintem "röggenyen" sem megy át, de ezt inkább nem folytatom -
endurofan
csendes tag
válasz
Makkapakka #352 üzenetére
de nem is az áfa a bosszantó, hanem, hogy mennyi ideig ülnek rajta
-
endurofan
csendes tag
válasz
Makkapakka #352 üzenetére
persze, mert a tied nem is vámozták
-
endurofan
csendes tag
válasz
Makkapakka #336 üzenetére
én jan.közepén rendeltem meg. pontosan nem emlékszem a napra (szintén +aksi, meg valami kedvezmény is)
Az aksi már itt van simán átjött a telefon viszont már 3 hete a királyi postánál, először 1 hét vám elé állítva, aztán vámkezelés alatt, most adatbekérés és még mindig ülnek rajta. SG post a teló az aksi sweden...
Nem röntgenezik kinyitják szerintem. és googleben pillanatok alatt utána néznek... -
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka #328 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hyundai, Kia topik
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest