Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
válasz
Submarine #872 üzenetére
Hálásan köszönöm, az Időkép működik, úgyhogy ez lesz
!
Én biztos, hogy szívesen ajánlom bárkinek a kínai mobilokat, azokon belül is ezt a telefont, de ha nekem majd új kell egy idő múlva ismét, az biztos, hogy nem a hazai kínálatból fogok választani.
Szóba került már, hogy működik az arcfelismerés billentyűzárként?
-
DittyCat
tag
válasz
Submarine #869 üzenetére
Ahogy a 7éves unokahúgom fogalmazott: csodagyönyörű
!
A kijelző tűéles, a sebesség nagyon rendben van, mondtam is a páromnak, hogy szerelmes vagyok (a telefonba)
!
Letöltöttem egy Köpönyeg alkalmazást (hogy tudjam az időjárást) de nem működik. Csak pörög és kiírja, hogy N/A. Na most, ehhez GPS kéne, amit be is kapcsoltam, de nem változott semmi. Ötlet...?
-
Vvarpi
tag
válasz
Submarine #771 üzenetére
Azt kell mondjam ez szép is meg jó is.
De mitől is nagyobb kapacitású a Thl akkuja azonos fizikai méret esetén úgy, hogy mindkettő Li-ion?
Ugyanakkora méretből pedig nem lehet nagyobb teljesítményt kivenni, még ha 2000mAh is van ráhazudva.
Nekem ez inkább tűnik pszichológiai tuningnak mint valósnak.
Valahogy mindig van egy önjelölt zsenipalánta aki okosabb sok-sok tanulatlan mérnöknél, akiknek nem jutott eszükbe egy ilyen egyszerű megoldás. -
raulicio
senior tag
válasz
Submarine #717 üzenetére
gyakorlatilag nincs különbség a C és az E között. Hardware-ben biiztosan. Amúgy ezt a Lewa romot használom most is, de nem ajánlom egyelőre senkinek, mert a home gombot bugosítja (nem minden megnyomást érzékel) és egyelőre még nem sikerült rájönnünk, hogy hogyan lehetne megszüntetni ezt. Bár ez engem nem zavar, mert az umi x1-emen az összes kapacitív gomb ilyen volt
Meg a gravityboxban át lehet állítani a home gomb hosszú megnyomása funkcióját másik gombra.
Ha meg már gravitybox, akkor Xposed installert kell telepíteni a telefonon és azon belül letölteni a gravity boxot 4.2-re. Sok sok okosság van ebben pl a date & time crash javítása, vagy a calendar javítása (magától bekapcsol a kijelző egy-egy másodpercre). Ezek mint mtk problémák, de ezeken kívül van egy csomó egyéb jóság.
-
DittyCat
tag
válasz
Submarine #725 üzenetére
Nos, ha igény lesz rá, akkor bevállalom, majd meglátjuk
!
Egyelőre megkeresett SMS-ben egy német számról a DHL, hogy küldjem el az e-mail címem. a vámkezelési státusz délután óta nem frissült. Ha holnap nem is (persze reménykedem) - holnapután tuti meglesz.
Egyébként rendeltem Tinydeal-ről egy power bankot, szerintem szükség is lesz rá, ha merül a drága. Aztán reméljük, hogy jön valami bikább akksi
!
-
DittyCat
tag
válasz
Submarine #717 üzenetére
Köszönöm
! Majd írok róla. Tesztet is vállalnék (újságíró - is - vagyok), de nem nevezném magam műszaki zseninek. Sőt...
Egy kedves barátom megvette a vadiúj Iphone-t, majd 2 nap múlva leejtette és ripityára tört. Ebből kiindulva inkább megveszem a szilikontokot, ha bumszli is, ha nem is olyan elegáns. Oké, hogy használati tárgy, de azért ennyi törődés csak használhat neki
!
Egy kérdés a boldog tulajokhoz: csuklópántnak/nyakpántnak van helye?
-
junkpod
veterán
válasz
Submarine #614 üzenetére
A ramban levo app nemfogyaszt többet. Viszont ha kilövöd és ujra akarod használni akkor az ujra indítás betöltés igen.
Az előző grafikon a google helyszolgáltatások ebrentartotta a telot es nem ment le alvoba.
Ha energiat akartok sporolni akkor a wifi alvást állitsátok be, bt csak ha muszáj, es rakjatpk fel olyan appot ami a telo alvas-ebrenlétet naplozza, hogy kiderithessedmi ragad be aktivan. -
RVR400
veterán
-
Submarine
senior tag
válasz
Submarine #614 üzenetére
Néha sikerült 500 Mega fölé kipucoválni
De nem kell túlzásba vinni.
Szóval én így próbálkozok, más nem tudom hogy csinálja, vagy mit nem.
Autostartokat meg leállíthatod, amire nyilvánvalóan nincs szükséged.
Ezek csak gyorsindítóként működnek ugyanúgy mint windózon is.
Egyelőre a rendszerbe nincs szándékom belebújni. Sztem ez bőven elég.
Ha megy a wifi, gps, az mindig jobban eszi az akksit. Vagy mint én is tapasztaltam, és egy itteni kolléga i említette a minap a clean master legfrissebb is művel olyat, hogy fel-fel ébresztgeti készenlétből.
Ezt nem nagyon lehet kiszűrni, csak ha észreveszed. És jól tippelsz, hogy mi okozza.
Jó játék.
Mondjuk lehet hogy ez itt végül is off lenne.. -
Submarine
senior tag
-
raulicio
senior tag
válasz
Submarine #43 üzenetére
Nekem mondjuk egy telefonomon sem működött a gps a lakásban, max az ablakra felkenődve. A v3 sem fog jelet.Mondjuk én társasházban lakom meg egy kicsit amúgy is szkeptikus vagyok a "nekem még 20 m mélyen a föld alatt is 100 holdat lát a telefonom" hozzászólásokkal kapcsolatban.
-
raulicio
senior tag
válasz
Submarine #38 üzenetére
Ez fura mert nekem a hátlap annyira passzentosan van a helyén, hogy nincs is nagyon helye nyöszögni. Amúgy a gps-nél is lehet pont az a probléma, hogy nincs a helyén rendesen a hátlap. a kamera mellett meg kell nyomni finoman kattanásig. Akkor van a helyén. Nekem semmit nem kellett buherálni a gps-el Ha hátlapon lévő nfc antennát használja a gps is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ashes of Creation (MMO)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoIP telefonálás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest