Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
Én is ebbe a csoportba tartozom. Kibontottam a telót, és azóta használom, teljes megelégedéssel.
- Lila foltos kijelző: Nálam nincs, akárhogy nézem, ergo nem lehet mindegyik kijelző hibás (kellene egy felmérés kinek lila foltos és kinek nem, hogy lássuk a százalékos eloszlást)
- Időbeállítás probléma: ez nálam is jelen van, de azt nem értem, hogy kinek nem jó az, hogyha a hálózat általi másodpercre pontos idő állítódik be automatikusan, ki akarja manuálisan állítgatni a dátumot meg időtÉn örülök a legjobban amikor arra sem kell figyelnem hogy most jól jár-e az óra vagy állítgassam manuálisan, a hálózat megteszi ezt automatikusan, szóval ez egy olyan hiba a telefonban, amit szerintem észre se kellene venni - mindenesetre ezt inkább mondanám típushibának mint a lila foltos kijelzőt
- Akksi probléma: Nekem minden töltés eléri a 100%-ot, utána viszont tényleg gyorsan merül látszatra, majd utána meg alig, szerintem inkább töltöttségi visszajelzés jellegű a probléma mint más. Tegyetek bele egy másik akksit, szerintem akkor is ugyanezt fogjátok tapasztalni, hogy 86%-ig gyorsan merül, utána meg lassabban. Mindenesetre ez típushiba. Nem értek az akksikhoz, de nehezen tudom elképzelni hogy egy telefon amiken egész nap ugyanazok a szoftverek futnak, azt mondja magában: Na jó, ebből az akksiból most 5 perc alatt elhasználok 14%-ot, de utána meg 2 óra alatt használok el 14%-ot.. (de mondom, lehet rosszul gondolkodok)
- GPS probléma: 1 órás tesztem alatt jól navigált, nem vitt zsákutcába, másik utcába, teljesen jól működött a legújabb 3 betűssel. De természetesen elhiszem hogy valakinek rossz. Én nettel együtt használom, tök jó dolog volt hogy real time mutatja az úton folyó munkálatokat, torlódásokat. Egy navitól ne sajnáljuk a netet, mert megtervezheti nekünk a legrövidebb utat offline is, de ha az az út fel van bontva akkor utána meg szidhatod a navit ha dugóban állsz.. -
kimista
aktív tag
ems, alap szállítás.
nl trackingot kaptam, és nekem sem élt sokáig, azt mondta a kinai emberke h akkor fog élni ha bejött eu-ba
itt meg tudod nézni addig amig nem jött be.szerintem azért nem is vámolták meg, mert NL-ben volt sokáig, és azt hitték h onnan, és nem kínából jön. v nemtom, szerencsém volt.
btw, notification hide appal elrejtettem amit az elsőben írtam,.
sony Z android 4.3 után fura a felület, meg hogy kétkártyás a menü, nincs bill swipe, se custom bill varázsló.. kamera is más, alig értettem h miot hogy kell beállítani..
18 MP-et ír amugy kamerába.. de sztem bőven elég 8-an hsaznalni akkor még szép képeket csinál
google+ra feltéve párat kinyertem pár pure infót: (8 mpet lőttem)Méret 5632 x 3168
Fájlnév IMG_20140304_114537.jpg
Fájl mérete 2.65M
Fényképezőgép V3-E
Fókusztávolság 3.5 mm
Exponálás 1/10
Rekesz f/2.2
ISO 662
Fényképezőgép gyártója CXQ
Vaku Használt
Exponálási korrekció -
Megtekintések - -
raulicio
senior tag
Nem akarlak elszomorítani de az a telefon semmivel sem vékonyabb, vagyis a V3 is 6,5 mm papíron. A DG 2014-nek pont ugyan olyan ívelt hátlapja van. Inenntől sakkozd ki a végeredményt.
A legjobb a gyári promószöveg: "5,5mm thickness of the visual"Gyengébb kamera, gyengébb akku, rosszabb kijelző, nincs Gorilla Glass (karcolás álló üveg a képernyőn, hogy ne kelljen mindenféle hülye fólia), nincs nfc, kisebb a ROM.
Amúgy tényleg ugyan olyan, meg jobb vétel is egyértelműen... -
karikusz
tag
Nem értek félre semmit. Ha megrendelsz egy normális webáruházból valamit, akkor ha nincs kiírva, hogy jelenleg nincs raktáron...stb., akkor neki az ott van, ergo azonnal szállíttatni tudják. Tehát ha kiválasztod a DHL-t jelen esetben és az oldalukon ott van hogy 5-8 nap akkor azt a kezedbe kell tegyék 5-8 nap múlva. Kulturált országokban így megy. A DHL-nek semmi köze nincs a Magyar postához. Azért fizetek emelt díjat a szállításra a webáruháznak, hogy kezeljen kiemelt ügyfélnek! Nem beszélve arról, hogy azt az infót kaptam a kollégájuktól előzőleg, hogy csütörtökön tudják postázni....
-
karikusz
tag
Nem értek veled egyet. Mi is lecseteltük előtte. Azt írta hogy csütörtökön tudják leghamarabb feladni. Csütörtökön lett megrendelve. Nem lett még mindig feladva mert processing van a státusznál. A kérdésre, hogy mikor adják fel, azt írta 3-14 munkanap. De ezt már csak a megrendelés után!
Ha nincs raktáron a termék akkor igen is írja ki, hogy várni kell, így eldöntheted, hogy megrendeled tőle vagy nem. A mixeshop oldalán nem volt ilyen írva. Igenis azért fizettem a DHL-es szállítást, hogy a megrendelésemtől számítva max 8 napon belül itt legyen. Nem munkanap, hanem sima nap! -
silver10
aktív tag
Lehet, hogy nehéz a felfogásom, de a rendeléskor készleten volt, nem volt olyan, hogy out of Stock. Akkor hogy működik a fizetéstől számított 45napos garancia? És miért ítéltek nekem korábban visszatérítést, ilyenért pár levélváltás után? Jeleztem, hogy nincs TN, ők állították, hogy feladták. Azért ez az értetlenség bennem, mert ezen az alapon nem postáz 45napig és röhög a markába? Márhogy én is értsem egyszerü halandó.
-
silver10
aktív tag
Miért is? A szállítási határidő 5-8nap (a fizetéstől számit, vagy tévedek?). Ami látszik a PayPalon is. De fel sem méltoztattak adni. Lehet, hogy nincs is készleten. Ezen az alapon várhatok addig míg letelik a 45 napom. Könyörgöm nem ingyenes szállítás. És ha hitegetnek az nem jó előjel. Ilyenkor a bizalmam elpárolog. Sajna volt már ilyenből refundom, azt pikk-pakk lerendezte a PP. Remélem tényleg lesz már hétfőn TN.
-
mdav88
aktív tag
Dec 19én rendelve a pandawilltől, jan 7én adták fel, a napokban kaptam kézhez.
Küldeni fogják, csak a paypal védettségre kell figyelni. Ha a magyar posta ül rajta, és baszik a munkáját megfelelő hatékonysággal végezni, akkor meg kell hosszabbítani a védettséget.A lényeg, hogy a panda ilyen téren megbízható, és küldeni fogják, de azért a hitegetés hozzátartozik az üzletpolitikájukhoz
(egyébként inkább arról lehet szó, hogy az inew nem tudja megfelelő ütemben szállítani a telókat) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged