- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
en utalom es feleslegesnek tartom. eredetileg energia megtakaritasnak indult de ennek, nem ma, hanem mar 20 eve nincs ertelme. en spec ejszakai bagoly vagyok es jobban szeretem azt mikor ~20 ora utan sotetedik majd es gyulolom mikor hajnal 6 ora 15 perc de mar vilagosodik.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Persze, ez világos, nem a vélemény a probléma, hanem a stílus, ahogy előadta. Nem kellene egy bizonyos szint alá mennie, normális módon is le lehet írni azt, hogy valamit másképp gondolok, mint a szerző. Nekem legalábbis így tanították.
No de mindegy, nem vagyunk egyformák. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
+1
Azzal szerintem mindenki ki tudna eggyezni. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt nem értem…
Konkrét bejegyzés alá írta a nem kicsit degradáló hangvételű, abszolút intoleráns posztját (empátia = nulla), süt belőle a mások lenézése. Kire vonatkozik, ha nem a szerzőre? Nekem teljesen egyértelmű az értelmezése. -
-
Én azt nem értem, miért nem állunk át a középútra. Fél órával a két időszámítás között, óraállítás nélkül.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
ergoGnomik
üzenetére
Nem tudom, mennyi bejegyzést, posztot olvastál Luck Dragon tollából, de ő pont nem a “nyafogós” fajta szerző. Ez a hozzászólásod nagyon félrement.
-
ergoGnomik
aktív tag
Hát igen. Erről tényleg muszáj minden évben valakinek nyafogó webnapló-bejegyzést írnia.
Mert hát ugyebár nem vagyunk felnőtt, gondolkodni és problémát megoldani képes emberek.
Illetve minden évben olyan tervezhetetlen meglepetésként csap le ez az óraállítás.
Ráadásul még a feltételezés is sértő, hogy akinek ezzel valamilyen problémája van, az saját erőből megoldhatná.
Ha az olyan egyszerű trükk nem válik be, amit KISDUCK ajánlott, akkor lehet egyeztetni a munkahelyen pár napig módosított munkavégzésről vagy szabadságot kivenni, esetleg előzetesen átállni korábbi lefekvésre vagy akármi, de nem. Nyígni mindig egyszerűbb...Meglepő módon viszont senki sem nyöszörög az őszi óraállítás miatt, pedig az is megkeveri a sorokat.

-
Ezért is írtam, hogy "Nem tudom, mennyire tudod magadra szabdni ezt a tippet" (most látom volt egy kis typo). Tudom nem mindenki egyforma nem is várom el és ezt nem is mondtam, de ha az emberek jó része képes elmenni fiatalon rendszeresen hajnalig szórakozni, akkor nem hiszem, hogy ez általánosságban alkati probléma lesz. Persze korral szarabb lesz minden, de kis rugalmassággal szerintem egy ilyen kis mértékű változás elviselhető.
Luck Dragon:
Nincs mit, majd írd meg hogy segített-e.
-
-
Több műszakban dolgozóként mindig elmosolyodok azon amikor mást megvisel egy óraátállítás vagy a jetlag.
Nem tudom, mennyire tudod magadra szabdni ezt a tippet, de ha éjszakás műszak után szeretnék hamar visszaállni délutános műszakra, akkor az utolsó éjszaka után keveset alszok és a fáradtság miatt estére már könnyen tudok aludni. Ugyan ezt játszom el, ha délelőttös hétre váltok, utolsó este sokáik fent vagyok és a 4-5 óra alvásnak hála hamar visszaállok a korán kelésre. Szóval az a titka az egésznek, hogy váltás elött keveset kell aludni és utána már megy magától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No de mindegy, nem vagyunk egyformák.
Konkrét bejegyzés alá írta a nem kicsit degradáló hangvételű, abszolút intoleráns posztját (empátia = nulla), süt belőle a mások lenézése. Kire vonatkozik, ha nem a szerzőre? Nekem teljesen egyértelmű az értelmezése.
Mert hát ugyebár nem vagyunk felnőtt, gondolkodni és problémát megoldani képes emberek.