- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
MobileuncleTools-szal mentsd le az imeit, van benne erre külön menü pont.
Ha netán elveszik az IMEId, akkor csak a MobileuncleTools-ot kell feltelepítened és a kártyán lévő IMEI mentésed alapján ugyan úgy menüből vissza tudod állítani. Annyi idődbe kerül a visszaállítás, amig újra indul a telefon.
Ez az IMEI mentés mindenkinek ajánlot! -
mhmpista
aktív tag
Az a baj hogy flottas vagyok, es igy nagyon bonyolult a csere.
Jo lenne kiprobalni valami alapbol micro simmes telenorral.
Mert nekem vagott van
Amugy lehet csak az a baja, ha tuti lenne, akkor utana mennek a dolognak.
Kellene talalnom valakit itt a soroksari --- 11ker kornyeken?(#2300) RVR400
Szerintem O adbbol akarta frissiteni. De tenyleg jobb SPToolsal.(#2301) kocsispeti
Driverekert olvass vissza, voltak linkelve. -
kmarci25
veterán
(Lehet, hogy csak várnom kellene nekem is ~20 percet a GPS jelre első alkalommal, még nem próbáltam)
Ezt töltsd le, állítsd Európára és Magyarországra, mobilnetet, wifit, gps-t kapcsold be, indítsd el ezt. És tedd a telefont olyan helyre, ahol szabad rálátás van az égre. Nálam a teraszon volt, kb. 18 perc alatt fixálta a műholdakat, azóta 2-3 másodperc alatt megtalálja.
-
soundman1
senior tag
Több mindenre jó a CWM, de majd az okosabbak elmondják vagy google-ol egy kicsit.
Ha már tettél fel pl. Aroma install-os Romot a telóra, akkor fogod értékelni mi az a főzött rom. Jelenleg csak "gyári" foltozott romokat töltögetünk egymás után a telóra. Másrészt nem vagy kiszolgáltatva driver verzióknak, USB kábelnek, áramszünetnek, ott van az SD-n a zip fájl és onnan telepítesz.
Pl. Aromában össze van rakva egy rakat alkalmazás a romba, és a rom frissítés során választhatsz a Romfőző által összerakott pakkból, hogy milyen kamera vagy böngésző vagy launchert, stb. akarsz a romfrissítés során telepíteni.Egyébként új ez a rom frissítés nekem. Korábban voltak a gyári romok a gyártó hivatalos oldalán, meg a főzött romok, most meg chinaezmegaz oldalakon jelenik a rom, majd a changelog-ot utólag a tesztek alapján írogatják a user-ek?! Hogy van ez? A kínai (MTK) telóknál ez a norma?!
-
RVR400
veterán
" I'm sorry, but that's a secret chef
It was necessary modify system 5 files. "Sok értelme van titkolózni, mikor 5 perc alatt megtalálható, hogy melyik fájlok nem egyeznek...
-
Laza...
addikt
-
Vjankovics82
senior tag
igen van rajta fólia!
a másik mehet tartalékba! ma nálam felvált félig mikor a farmerzsebbe raktam tiszta buborék lett az egész így úgy döntöttem leveszem! de amúgy meg minek rá gorilla 2-es üveg karcálló meg szebb is így!lenovo a660-at is fólia nélkül használtam 3 hónapig kulcs mellett és semmi baja nem volt!
btamas92 akkor fólia nélkül használod te is mi?
-
RVR400
veterán
Látszik, hogy kicsit közelebbről lőttem a sajátommal, meg az övén rajta van a tok, ami a vaku fényét is befolyásolja. Nem annyira látványosan, de egymás mellé téve látszik, hogy a fényt a tok miatt máshogy szórja. Kb ebből adódhat a különbség.
(#1227) diegho: A tok egész jó, kisablakos, érzékeli is a telefon, amikor nyitod vagy zárod, és a megjelenítés is az ablakhoz mérten van. A hívás felvétele tényleg elég nehézkes az ablakon keresztül. OTG kábel nincs benne, csak a töltőkábel-töltő-füles kombó, meg az ajándék flipes tok. Meg talán van benne egy plusz fólia is.
-
diegho
nagyúr
Nehéz megmondani, mert amint látszik a másodikon kicsit visszatükröződött a vaku a flakonon. Kinagyítva és egymás mellé téve tényleg kb ugyanolyanok, mindkettő teljesen korrekt egy mobilhoz.
Ehhez a telefonhoz amúgy mennyire használható a gyári flip tok? OTG kábel van a csomagban?
-
raulicio
senior tag
Ez azért még egy kínai gyártótól is elég furcsa lenne.
Ráadásul kicsit sántít is a dolog. Az otg-vel az ég világon semmi probléma. Az elsó szoftver volt a hiba, amit rég javítottak. Képernyő problémáról sem hiszem, hogy beszélhetünk. Igaz itt is van egy hibás darab a fórumon, de Sam S4-ből is lehetne találni hibásat bőven, ez sajnos benne van a pakliban.
Az nfc-nek sincs semmi baja. bizonyos gyártó tagjeit nem kezeli, de ez az nfc chip hibája és nem az inew-é. más telefonban is előfordul.
Ráadásul mindezek ellenére a romot csökkentik? hát: -
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Már az első oldalon olvasni olyat, hogy a THLW8-as akksija jó bele.
Van egy ismim aki olyannal tolja, ha elérem, majd kipróbálom..Egyébként akksit majd egyszer vennék hozzá, meg valami pofás esetleg flip bőrtokot, vagy linkeltetek már hordozhatós töltőt is..
Előbb tájékozódjunk, aztán majd ha kialakult, erre is összeállhatnánk páran.
Én ebay-től sem zárkózom el.Egy észrevétel:
a töltőnek a vezetéke túl merev, és néha szinte féltem a microusb csatlakozót hogy eldeformálódik valami.. -
ÁrPi2
senior tag
hmm...Rémlik nekem is a különszámolt PayPal-fee...
Ahol más boltban ilyen különszámolással találkoztam ott tán 4 százalék volt ez. Mixeshopon mennyi?
Továbbá arra hogy a paypal kb. 8-10 forinttal drágábban váltja dollárra a forintot:
(OFF)(Elon Musk vagy kicsoda ebből építi az űrhajóját, nemde?)(/OFF)
Szerencsére a PayPal bejelentkezésed (webes "account"-od) alatt (illetve akár a pp fizetési procedura során , kis vékonybetüs linket követve) rendelkezhetsz azaz konfigurálhatod hogy NE PayPal barátunk hanem a számlavezető bankod váltsa a forintocskát (ezek 8-10 Forinttal kedvezőbbek).
-
cs.j
csendes tag
Erre a Pandawill customer service azt mondta, hogy az iNew gyár nem tudott szállítani, mivel a rendelt kijelzők elakadtak a Hong Kong-i vámon. Amint befejeződik a vámprocedúra, fogják tudni a gyártásban utolérni magukat.
Ők megmondták a frankónak tűnő információt - persze tudni kellett kérdezni tőlük, de fontos volt megtalálni ott is a megfelelő kollégát...
Ettől ugyan a teló még mindig nincs feladva, de van egy értelmes sztori mögötte, hogy miért is nem..
Én sem vagyok boldog a késedelem miatt, de alapvetően számoltam az ilyen eshetőséggel, hiszen mégsem a már jól ismert szomszéd boltból vásárolok, hanem a világ túlsó végéről, de főleg bagóért. A gyorsposta meg remélem tényleg gyors lesz, mihelyt lábra kél a csomag(mondjuk el nem tudom képzelni, mi történik a gyártósorral, ha napokig áll a buli a késve érkező alkatrészek miatt.. - a létező legnagyobb bukta ez a vállalatnak..)
-
raulicio
senior tag
Mindenki csak V2-E-vel tud találkozni, szóval teljesen irreleváns, hogy mi a különbség. Piacra az E változatot dobták. 1-1 darab lehet, ami szoftveresen sima V3-nak írja magát, de ez max pár db lehet.
Hogy tovább bonyolítsam a kérdést, van belőle V3-C változat is, de erről aztán tényleg semmit sem lehet tudni.
Amúgy maga a telefon V3, ezért ez van a dobozokon. A betűjel inkább lokalizációt jelölhet, mint bármilyen eltérést a HW területén. -
Makkapakka
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest