Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
eJeti
csendes tag
Van nálam egy képernyő törött, egyebekben hibátlan készülék amit donornak felajánlok.
Van hozzá füstszínű szilicon tok. (Ebből fakadóan a háza is karc mentes.) -
eJeti
csendes tag
Szervusztok
Súgjatok legyetek kedvesek, nem biztos hogy telefon specifikus probléma ...
Factory reset után (MMC végű menüpont a kínai menüben) van wifi minden működni látszik, de hívni, hívást fogadni, SMS-t küldeni és fogadni nem tudok. IMEI rendben van. Az első bekapcsoláskor kaptam 2 SMS-t a szolgáltatótól, tehát egy rövid ideig működött de azóta nem.
Mobil szolgáltatók automatikus választásakor érkezik az üzenet "Regisztrálva a hálózaton"
SIM kártya SIM1 csatlakozóban, Telenor-os, pre-paid.Érzem valami banális dolog lehet...
-
eJeti
csendes tag
válasz
Beri Geri #8783 üzenetére
Szia
Nincs ragasztó a közelség jelző előtt. Viszont ragasztó nélkül eltávolodik az lap és azt érzékeli a közelség érzékelő.
Az érzékelőhöz ne tégy ragasztót.
A elszakadt ragasztó eltávolításával nem vacakoltam.. Lehet h rideg a pillanatragasztó, de az elmúlt 3 hónapot hibátlanul teljesíti. Nekem bevált. (Kocsi szélvédőre én sem használnám.)
Persze lehet vásárolni hozzávaló, kétoldalú ragasztót... nekem nem ért annyit. -
eJeti
csendes tag
válasz
Beri Geri #8778 üzenetére
Szia!
Pont itt tart a készülékem ahol a tiéd, szép lassan a melegtől(?) elenged a ragasztó, ettől a közelség érzékelő elé kerül és az megzavarodik.
2 éves a masinám, nagyon szeretem, de hogy valaha is javíttatni fogom a kijelzőjét kizárt.
Így aztán, óvatosan 4-5 fél csepp pillanatragasztó oldalanként és kész... (Fogpiszkálóval szépen elemeled míg lesz 2-3 mm rés, fogpiszkáló hegyével finoman oda kened a ragasztót.)
Ez a telefon nagyon megérte a pénzét, 2 év alatt volt hogy repült nagyot, utazott zsebben kulcscsomóval, volt hogy beázott - nem kicsit :-) és karc nélkül működik még mindig. Sztem a gyerek - hamarosan - megörökli majd.
-
eJeti
csendes tag
Szia! :-)
Köszönöm, megtaláltam.
Az üzemidőhöz és a pontatlan kijelzéshez hozzászoktam.
Mostanság azonban teljesen megőrült (nem tudom, talán a "Start" nevű - amúgy általam nagyon kedvelt - alkalmazás miatt). 60%-ról 100% ra tölt 5 perc alatt, majd 95%-ról 100% 3 óra alatt, úgy hogy töltés közben(!) leesik 45%-ra majd elindul szép lassan felfelé.Gondoltam az újabb verzióval megoldódik, de ha pontosabb ám kevesebb; nem tűnik versenyképesnek.
Amúgy ez az aksi teszt, hogy működhet?
Reálisak a teszt eredmények? (több helyen írtad nem ezt vártad) -
eJeti
csendes tag
Sziasztok!
Rendelnék aksit, ezt, innen
Ingyen posta.. 7$.
Van valakinek tapasztalata? Aksival, Ali -val? -
eJeti
csendes tag
válasz
karikusz #4067 üzenetére
Camera Zoom FX tudja ..
Az a vicces gomb :-) szerintem használható silicon tok mellett is (legfeljebb le kell vágni a "fület".)
-
eJeti
csendes tag
válasz
diego65 #3829 üzenetére
Szia!
Épp tegnap esett velem, hogy kint maradt a teló a napon, szépen hasra fordítva hogy a kijelzőt ne érje a nap.
Telefonon a silicon tok, ami nem sokat segít a hűtésben. (3G volt bekapcsolva semmi más)Ahogy neked, nekem is dudált, és én is megijedtem elsőre. Lekaptam a tokot és betettem az árnyékba, többet nem jött üzenet.
A napokban kocsiban 3 betűs, 2x 3 óra töltés közben navigált, nem jelentkezett a probléma. De az a múlt 7vége volt .. akkor 17 fok volt a napi maximum..
Kicsit aggódom magam is , a nyári, kocsi ablakban GPS -ként használattal..
-
eJeti
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #2950 üzenetére
Én is feketét kértem, de valójában ezt a füstszínűt jelenti..
(Legalábbis amikor ott voltam nem volt fekete.) -
eJeti
csendes tag
Sziasztok!
mesélek...
Jártam ma Concord Kft-nél, ahol egy rendkívül segítőkész srácba botlottam, miközben szilikontokot vásároltam. Mint tőle megtudtam a Concord 5005 ugyanabba a házba került mint az iNew V3. A szilikontok ugyanaz mint amit kintről rendelhetünk, annyival drágább amennyivel azonnal a kezedben lehet.
Gyorsan kiderítette, hogy a 2 telefon között az elektronikus iránytű hw eleme tér el csupán. Ettől eltekintve az ő rom-juk tökéletesen használható iNew V3-on is. Jelenleg az 1.0.12 verziónál tartanak és biztosan lesz 4.4 droid, tesztelik. (Mutatott egy WiFi-s cuccot, (Lollipop?) amivel a telefon képernyője átküldhető TV-re, 10 eFT volt asszem.)
Az hogy a két telefon szinte azonos hozza azt az előnyt, hogy bár nem garanciálisan, de szervíz, alkatrész feltételezem náluk elérhető hozzá.A szilikontokról (én a füstszínűt választottam) készítettem pár képet.. (elnézést a minőségért.)
Gondom azért van. A masina nálam elég rendesen melegszik .. Ha játszom 5-10 percet ezzel, a kamera körül érezhetően meleg lesz. Ennek nem fog használni ez a zárt tok. Reméltem, hogy a kamera körül magasabb lesz a tok, hogy a lencse védve legyen, de nem az igazi. Alapban elég szoros a tok, csak oldalt kicsit laza .. A headset és a töltő csatlakozóra van fülecske, úgy gondolom bírni fogja. A power és a hangerőgombok is a szilikon perem alatt vannak, nekem tetszik. A többi tokokhoz hasonlóan kicsit magasabb a pereme a képernyőn, hogy ha hasra teszed az asztalon óvja az üveget. Ez azért is jó, mert bár nagy kezem nincs mégis rendre megérintem a kijelzőt szélét, sarkát, amikor egykézzel fogom. Ez a tokkal megszűnik.
Bocsánat ha hosszú voltam :-), szeretném megköszönni az eddigi segítségeteket, különösen RVR400-nak.
-
eJeti
csendes tag
Esetleg valaki próbálta már innen a szilikon tokot?
http://www.concorde.hu/index.php?fk=mobiltel&csz=01-02-71936
..mintha ez a típus...
Akár passzolhat is, -
eJeti
csendes tag
-
eJeti
csendes tag
A Mixes-ről várható költségekről csináltam egy táblázatot a napokban :-) Itt elérhető.
Árfolyam állítható, az mindent befolyásol, de jól látszik h 10 db esetén 20%-al olcsóbban jön. -
eJeti
csendes tag
válasz
Sir Csimbók #392 üzenetére
Vagy inkább innen.
Ha jól láttam, 165 $ + EUEXP1 52.93$
és nincs más.Én itt lesem a feketét...
.. vagy lézetik V3-hoz silicon tok a hátára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest