Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa66
tag
válasz
police911 #617 üzenetére
Én is a két készülék között variáltam de..... ezt egy srác írja
The Doogee2014 in terms of specs may be a bit similar to the Inew V3 but it lacks the OTG and NFC capability which the Inew V3 has. The Inew V3 also has gorilla glass 2, ultra sensitive touch screen and an increasing fan base thus meaning more developers. Inew have also released 4updates in one month teething out those minor issues which the mobile had, already developers are coming out with roms. I forgot to mention the 13mp sony sensor with an F2.0 aperture. The camera, NFC and OTG capability, gorilla glass 2, ultrasensitive touch screen were enough to persuade me to pay an extra $25 and I think its enough to persuade any logical person to buy the Inew V3. I've had it for a month now and its fantastic, I've lost count of the amount of compliments its getting. -
raulicio
senior tag
válasz
police911 #617 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Dual simes okostelefonok gyűjtő topikját, ott biztosan készségesen megosztják veled az emberek a tapasztalataikat a kérdéses készülékről. Ugye ez az inew V3 topikja, így elsősorban erről a telefonról olvashatsz itt, más telefonokról meg főleg máshol
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
police911 #305 üzenetére
1949deal.com, én innen rendeltem,akkor volt egy dupla akksis akció,két külön csomagban jött,mert egy csomagban nem lehet két akku,singapoore post-al...ingyen,és ajándékként, szóval nem volt áfa, vám meg ilyenek.Nagyon nermálisak mindent megírtak tracking number stb.Azért. áment egy hónap, de nem egyből adták fel,mert írták, h az új verzió most jön,amiben megy az OTG hát ebben megy az tuti,de nézd meg az antlife.com-ot is.
-
karikusz
tag
válasz
police911 #305 üzenetére
mixeshoptól nem biztos, hogy ajánlanám.
Most chat-elünk velük. Kummát nem beszélnek angolul...
DHL-el rendeltük mi is. Nem azzal a mail címmel rendeltük mint ami paypal-al fizettük. Most néztem, hogy amivel regeltünk az oldalon annál nincs az order status-nál semmi, ezért kezdtünk velük chat-elni. Kiderült, hogy regeltek egy másik profilt a paypal-os email címmel, és ott van a megrendelés. Na a lényeg a lényeg, hogy kérdésünkre, hogy mikor adják fel azt írták, hogy "about 3-14 workdays". Írtuk, hogy DHL-el lett rendelve nem sima postával. Válasz: "about 3-14 workdays shipped ". Szóval a kis ferdeszemű barátaink ezt a pár szót ismerik csak, de a lényeg, hogy van chat-elésre velük lehetőség. (de minek?). Itt jegyezném meg, hogy az oldalukon ezt írják: DHL (DHL,about 5-8days). Szóval jó, hogy képben vannak.
Remélem az első kínai webshopos rendelésemből nem lesz bosszankodás
-
endurofan
csendes tag
válasz
police911 #305 üzenetére
és az 1949deal.com ról rendeltem (akkor ott volt a legolcsóbb plusz tartalék aksi, plusz tok és minden egyéb), de még nem jött meg a vámon várakozik
minideal-ről már rendeltem, minden ok volt barátom a DHgate et használja. De a tinydeal, az antelife is megbízható, de nem vagyok ebben nagy guru. Azt kalkuláld, hogy a szállítás után is van áfa fizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest