- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
válasz
Lazarrus #594 üzenetére
Igen, erre már én is eljutottam, sőt vasárnap óta így van használva...de sajnos ez nem megoldás, mert mobilinternet így csak edge sebességgel van...
Ez csak ideiglenes megoldás
Annyit még, hogy a probléma az új, fehér teleírod kártyával van. A régi sárga pannonos kártyával hibátlanul működik....
-
raulicio
senior tag
válasz
Lazarrus #590 üzenetére
Ez rajtad ugyan sem segít, de én egy T-mobilos (saját) mini simmel és egy Telenoros (céges) normál simmel használom és mindkét kártyával tudok hívást indítani és fogadni is.
Ha jól emlékszem másnak is volt gondja telenoros kártyával, de őszintén szólva nem tudom mi okozhatja...
Az imei számot meg tudod nézni és a szolgáltatónál meg tudod kérdezni, hogy esetleg letiltották-e vmilyen okból, de azért fura lenne, mert mi okuk lenne csak úgy letiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged