Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Bocs de szerintem ez is a megfelelő hely, mert itt kérdezi mindenki, hogy honnan érdemes ezt a telefont rendelni.
Ha vissza olvastál volna akkor láttad volna, hogy nem vagyok türelmetlen típus, lehet, hogy már picit többet rendeltem az ebay-ről mint te. Ott tudod, hogy mikor adták fel, sima postával, és tudod, hogy közel egy hónapot vársz a termékre, mert nem gyorspostával rendelted. Itt előre lett egyeztetve a shoppal, ami azt jelenti, hogy azt ígérték, hogy ha megrendelem, akkor múlt hét csütörtökön feladják és DHL-el holnapig (28.-áig) megérkezik. Ehhez képest még a mai napig nem adták fel.Még egyszer leírom: Egyeztetve lett a webshoppal, nem csak vaktába lett rendelve!!!
Fiatal versenyzőknek: Bemész a Mekibe, megkérdezed mikor lesz kész egy sajtburger? Azt mondják, 2 perc és kihozzák. Te megrendeled/kifizeted és leülsz. 3 nap múlva is ott ülsz és még a húst sem sütötték ki hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Facebook és Messenger
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest