Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
MobileuncleTools-szal mentsd le az imeit, van benne erre külön menü pont.
Ha netán elveszik az IMEId, akkor csak a MobileuncleTools-ot kell feltelepítened és a kártyán lévő IMEI mentésed alapján ugyan úgy menüből vissza tudod állítani. Annyi idődbe kerül a visszaállítás, amig újra indul a telefon.
Ez az IMEI mentés mindenkinek ajánlot! -
andrasxx
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Már nekem több ezer kilométernyi tapasztalatom van a gps navigációval és hibamentesen, gyorsan dolgozik.
Több, 5-6 rom is volt fent, mindegyikkel hibátlanul működik.
Ezek szerint hardver eltérések (minőségi eltérések) lehetnek... -
andrasxx
tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Megtaláltam...:-)
Megpróbálom feltölteni és linkelni...gps.conf
1.1.1 romhoz...
Most érkeztünk meg egy kb 250km-es útról... Székesfehérvár-Szeged-Kiskunmajsa, a gps hiba mentesen kiválóan működött, mint a korábbi romokkal is... -
andrasxx
tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Természetesen... csak hol keresem?
-
andrasxx
tag
válasz
Freezee
üzenetére
én is ezt tettem fel [link]
és a flashelés után még szükség volt egy gyári állapot visszaállításra és utána lett jó.
Az én telefonomra is feltettem (sajátomra a voda 900 MHz miatt tettem fel) és egy másikra is, aminek ténylegesen Telenoros problémája volt és tökéletes lett. Már egy hónapja fent van mindkét telefonon, és a rom is tud mindent, ami nekem kell. GPS is tökéletesen működik. Álló helyzetben 10-15 mp alatt talál pozíciót a gps. Autóban mozgás közben kb fél perc kell neki. Kamera gyönyörű képeket csinál.
Én csak ajánlani tudom! -
andrasxx
tag
válasz
miklosandras
üzenetére
Hát... keress mobil szervízt és ultrangos tisztítást... hátha...

-
andrasxx
tag
válasz
junkpod
üzenetére
az 1.0.1-es rom van fent egy hete, mert van egy telenoros problémás telefon az ismeretségben és azt akartam 3g-s használatra rábírni. Előtte az enyémre tettem fel ezt a romot. A másik telefon természetesen jó ezzel a rommal.
Az enyémen eredetileg az 1.0.4-es volt, majd az 1.0.8-as is. Mindegyikkel ugyan ilyen kiválóan működött a gps.A System/etc/gpsconf file-t nem találom. Nincs ilyen a System/etc/ mappában...
-
andrasxx
tag
Ma sikerült egy telenoron csak 2g-n működő telefonra (1.0.4 volt rajta) sikeresen flasheltem az 1.0.1-es romot. Elindulás után még 850-es volt, gyári visszaállítás után viszont 900-as lett. Működik a 3g hívás és az apn-be a net helyett online beírása után a 3g mobil net is hasít... :-)
Köszönöm a segítségeket! -
andrasxx
tag
Lenne egy kérdésem...
Lehetséges-e valahogy beállítani, hogy a hangerő gombbal lehessen fényképet készíteni?
JIAYU G3s-nél nagyon kényelmes volt ez a funkció. Jó lenne itt is így használni!
Gravityboxban nem találtam semmit erre vonatkozóan... Tud valaki erről valamit? -
andrasxx
tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Nem tudom mi a gondotok a gyári rommal?
Nekem már 3 hete megvan és nincs vele problémám, 1.04 rom van rajta gyárilag. GPS autóban 10 másodperc alatt poziciót talál. Szobában, ablaktól kb 4 m-re is gond nélkül poziciót talál kb 20-25 másodperc alatt.
Nincs óra problémám. Az akku töltés olyan, amilyen.. ezt aláírom. Nálam 88%-tól felugrik 100-ra és ez a rész valóban gyorsan le is esik. Nap végére töltés nélkül 20-40% közé esik le. De használom is...
Ugyan ezzel a használattal a Jíayu G3s 40-50% közé merült nap végére (2750 akku). Én úgy gondolom, hogy korrekt a Inew V3. Képekkel, videókkal meg vagyok elégedve.... -
andrasxx
tag
válasz
Lazarrus
üzenetére
Igen, erre már én is eljutottam, sőt vasárnap óta így van használva...de sajnos ez nem megoldás, mert mobilinternet így csak edge sebességgel van...
Ez csak ideiglenes megoldás
Annyit még, hogy a probléma az új, fehér teleírod kártyával van. A régi sárga pannonos kártyával hibátlanul működik....
-
andrasxx
tag
Mi 3 db-ot vettünk a fiammal, egyet a kollégámnak, így 163$+26$ szállítás/ db. (3 db szállítási díja 78$ volt). Semmi egyéb díj nem volt, nem is járt a csomag olyan helyen, ahol lehetett volna. Volt tracking szám is természetesen.
Ft-ban : 43.000 Ft lett darabja összesen. -
-
andrasxx
tag
Azt szeretném kérdeni, hogy a gyári tok az ragasztós és egyszerhasználatos, vagy többször is használható?
A napokba fog nekem is megérkezni.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy van e valakinek Eu-s szállítási tapasztalata? Mixeshopbol rendeltem Eu-s szállítással, már az országban van...vajon tényleg nem lesz vám-áfa ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest