Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Szia!
Én nem látom, h ragasztó lenne a közelség érzékelő előtt de ha oszenyomom kézzel akkor mint ha éppen működne de nem hiszem h vmi kontakt hiba. Amugy hogy távolítottad el előle a régi ragasztót? A pillanatragasztó merev és rugalmatlan én azzal nem kockáztatnék... láttam már autókon pár elrepedt szélvédőt amire a gazdi a lepottyant ragasztott tükröt pillanatragasztóval ragasztotta vissza. -
balaaa88
aktív tag
Ha a kocsiban használjátok úgy, hogy rásüt a nap pl. feltapasztva szélvédőre, műszerfalra, akkor felmelegszik. Elég rendesen, mivel éri a nap többé-kevésbé folyamatosan. Az akksi hőmérsékletét meg tudjátok figyelni, logolni több progival is. Kíváncsi lennék, hogy hol kapcsol be a figyelmeztetés. Nálam 40 °C-nál melegebb nem volt soha telefon akksi (bár kocsiban nem is használtam ilyen célra őket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Főleg ha nem is egyszer akarunk élni vele