- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Gerinctelenül hazug a MIXESHOP!
Mai nap is utánakérdeztem, hogy mi a helyzet a több napja (egy hete) "majd ma feladjuk...majd ma feladjuk...majd ma feladjuk" csomagommal, ugyanis tegnap azt írták, hogy a weboldalukon ugyan processing van de skype-on küldik a DHL-es tracking kódot. Másodszori rákérdezésemre ezt a választ kaptam:
"4632218721, not online yet , dhl will update it a little later"
Nem szeretem ha hülyének néznek, így írtam a DHL-nek, hogy azonnal látható-e a feladás után az online felületükön a csomag, vagy kell átfutási idő?
A válaszuk az volt, hogy valóban van átfutási idő, míg az online követő felületükön láthatom, de azért utána nézett, hogy valóban fel lett-e adva.A válasz:
"Ellenőriztem, sajnos még nem történt feladás ez alatt a fuvarlevélszám alatt."
Vicces, hogy előre le lett egyeztetve velük, hogy múlt hét csütörtökön feladják (ezért is lett náluk megrendelve) és egy hét után sincs semmi feladva. Szóval mindenki gondolja meg 2x is, hogy tőlük rendel! Ez a tipikus olcsó húsnak híg a leve. Inkább a drágább helyről rendeltem volna meg (2-3.000-rel több) de akkor nem lenne ez a herce-hurca.

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Éjszakai műszak
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest