- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokaher
csendes tag
válasz
zolipapa66 #2501 üzenetére
Szia,
a lányom kapott karácsonyra egy ilyet.
4 nap után legfagyott és egyelőre nem indul.
Segített valami neked?Köszi
-
Isty80
csendes tag
válasz
zolipapa66 #4515 üzenetére
És mi lett az eredménye?
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #4515 üzenetére
Azért a Tiéd még beindult egy darabig, meg a gép amúgy látta még teljesen szaron is nálam.
Jut eszembe, ma kaptam e-mailt, hogy kész a teló, Ma kaptam e-mailt a Tiédről, az enyémről meg tegnap a Padától. Szóval egyszerre mentek, és kb egyszerre is fognak visszaindulni. Meglátjuk, melyik ér vissza előbb.
-
barrique
tag
válasz
zolipapa66 #3520 üzenetére
Igen,zolipapa,holnap is megkérdeztem volna,mert segítséget kértem,nem pedig kommentet,de mástól megkaptam,így legnagyobb örömödre,holnap nem fogom megkérdezni...
-
I.papi
tag
válasz
zolipapa66 #3013 üzenetére
Boldog vagyok,itt vettem,kéz alól...
A teló is meghalt nálad vagy csak nem töltött?
Mert most fabrikáltam egy külső töltőt,most töltöm az akksit..
Mert ha jó lesz így beszerzek 2 db THL-W8 akksit,marad a külső töltés,a garival nem tudok élni... -
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #2533 üzenetére
-
iamdoki
tag
válasz
zolipapa66 #2533 üzenetére
Nagyon jó ez a kis közösség, segítőkészek az emberek és megy az információáramlás szépen
Már csak egy fejlesztésben jártas figurát kéne kifognunk, és mehetne is az iNew 1.0.10_prohardver_edition_all_bugs_fixed rom fejlesztése -
soundman1
senior tag
válasz
zolipapa66 #2203 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet, mikor az Intellicovert próbálgattam a flip tokkal, és boot után auto indításra állítottam. Nézd meg van-e ilyen progit, és egyből vedd ki a boot-al való auto indítást, és mivel nem kompatibilis a progi vagy bug-os töröld le és keress hasonlót.
Elindul már a teló? -
kmarci25
veterán
válasz
zolipapa66 #2200 üzenetére
Tettél fel valami alkalmazást? Nekem eddig egyszer fagyott le, valami alkalmazással kotorásztam. Visszakapcsoltam és leszedtem azt az alkalmazást. Nem lehet, hogy valamit elállítottál?
-
zolipapa66
tag
válasz
zolipapa66 #2197 üzenetére
Aztán megint ki kellett kapcsolni...megint semmi..megőrülök !!!!
-
zolipapa66
tag
válasz
zolipapa66 #2195 üzenetére
Na most bekapcsolt......valami lesz.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
zolipapa66 #1112 üzenetére
A z1-em bőven 150 felett volt, mégis egy köcs.g volt a márkaszerviz. Mondvacsinált okok miatt nem voltak hajlandók gariba megcsinálni a kontakthibás jack kimenetet. Keress rá a neten a Cordon Kft-re (alias Cirma). Tele van a szemét hozzáállásukkal a net. Én ezek után fogadtam meg, hogy többé nagy brand telóját soha többet nem veszek.
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
zolipapa66 #918 üzenetére
Vettem, válaszoltam is!
-
myk74
senior tag
válasz
zolipapa66 #861 üzenetére
Szerintem itt segítenek:[link]
-
Submarine
senior tag
válasz
zolipapa66 #846 üzenetére
Hali!
stag, deer, stag in snow - gúgöl/képek - meg hasonlókra rákeresel, és még szebbeket is találsz szvsz.
Vagy ha ez gyári háttér a WayteQ Talk 5H -ben, akkor a itt a fórumában rákérdezel, és elkéred!
Jó szórakozást! -
ctibor
senior tag
válasz
Csak jelzem, a telefon a képen NEM iNew V3, így nem nagyon értem, miért tőlünk vársz segítséget...
-
wvzsolt
csendes tag
válasz
Szerintem ez az :
http://mobilarena.hu/teszt/wayteq_talk_5h_olcso_tank_tuzerseggel/bevezeto.html
-
Unsign
tag
válasz
zolipapa66 #633 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
Unsign
tag
válasz
zolipapa66 #630 üzenetére
Például mire? Nem jártam még körbe ezt a témát
-
cs.j
csendes tag
válasz
zolipapa66 #627 üzenetére
Pontosan!
Talán egyben pozitívabb a DG2014, mint a V3: sokkal vékonyabb.Szerintem lesznek sokan, akiknek nem fog hiányozni se as OTG, se az NFC (ez utóbbi funkció kihasználhatatlan lesz még jó ideig Mo-n szerintem), a gorilla glass-ra meg visszakérdeznek, hogy milyen majom? Pláne kettö?!? WTF??
Igen könnyü lemondani ezekröl a feature-ökröl, s mindjárt ki fogja adni, hogy jobb vétel a DG..
Én pl. azért döntöttem a V3 mellett elsösorban, mert ezt már lehetett kapni, míg a másikra csak elörendelés volt. Meg hogy annak a kamerája igen kiáll a házból..
A plusz funció+spec. már csak a hab volt a tortán... -
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #468 üzenetére
Írtam privit, egyelőre ketten lettetek a kiadó helyre, de szerintem egy második kör is össze fog jönni hamarosan.
Bár 7 db-nál is már viselhető a szálíltás, 6 db-nál ugrik egy nagyot, amit nem kellene. -
raulicio
senior tag
válasz
zolipapa66 #121 üzenetére
Nyilván te tudod, de kb 2,5 perc a paypal reg, ha van egy bankszámlád és hozzá egy bankkártyád és mondjuk nem szomáliában laksz... Amúgy paypal nélkül én sem rendelnék soha kínából.
-
cs.j
csendes tag
válasz
zolipapa66 #117 üzenetére
asszem erre az összegre vám még nincs, csak áfa. Még így is olcsóbb, mint itthon bárkitől - használtként így már gari nélkül megvéve.
-
cs.j
csendes tag
válasz
zolipapa66 #115 üzenetére
ha nincs Pay Pal-od, akkor csinálj! E nélkül én nem mernék vásárolni kínából.
Ha neadjisten baj lenne a cuccal, akkor (ha jól tudom) 45 napod van visszahívni a pénzedet....
-
sfbukfenc
tag
válasz
zolipapa66 #117 üzenetére
Bár már nem akarsz kintről venni, de ha a későbbiekben mégis.
Az utalást felejtsd el, csak paypal-al fizess!!! -
karikusz
tag
válasz
zolipapa66 #115 üzenetére
A vám, ha vám köteles akkor 2.5% Az áfa meg 27%
-
raulicio
senior tag
válasz
zolipapa66 #5 üzenetére
A gps-t egyszer használtam. Net nélkül kb 10 mp alatt talált holdakat, kb fél órán át ment, addig tartotta a jelent, navigációs programmal jól pozicionált.
Képeim egyelőre nincsenek, ha majd lesznek, akkor rakok fel. -
485
aktív tag
válasz
zolipapa66 #5 üzenetére
igen, a fotók engem is érdekelnének. meg a pontos méret, mert ugye azt a 6.5 mm-t nem hiszem el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest