Hirdetés
- Google Pixel topik
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
olyan szállítási móddal jön, amivel nem kell semminek csusszannija...
Amúgy meg aki más telefont akar venni, az egészet nyugodtan átfáradhat más témába osztogatni az okos tanácsait.
Amúgy tök nyilvánvaló, hogy a Shenzhen chuangxinqi communication co., LTD gyártja a telókat a concorde csak ráteszi a logóját.
Én konkrétan áfát fizetve vettem 50k-ért a V3-at, annyit bőven megért, mondjuk az is igaz, hogy decemberben a concorde még a fasorban sem volt, minden esetre 65k-ért már elgondolkoznék más telefonon...Arra a beígért kit-katre meg nagyon kíváncsi leszek

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Pro 256GB deep Blue 1OO% ! 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest