Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
RVR400
veterán
Preloader driver rendben legyen, csak akkor megy a flash, valamint, ha nem USB-tárolóként, hanem Médiaeszközként állítod be, akkor látni fogja a gép, de ennek mondjuk nincs jelentősége a flashelés szempontjából.
-
-
tutis
addikt
Én azt nem értem miért nem veszitek fel ilyenkor a kapcsolatot az eladóval. Akár garis, akár nem garis javításról van szó.. Nekem is volt egy telónál egy nem garis hangszórócserém, kemény 10 dollárt kértek el érte, ebben benne van az anyagköltség is. A postázás 2190Ft-ba került. Szóval nem került az egész 5ezerbe, és nem nekem kellett szopni mindenféle dologgal.
-
mrgymisi
tag
Szia. A telefonom remtortenete pontosan igy kezdodott nekem is. Javaslom hogy ne vidd szervizbe mert nem tudnak majd vele mit csinalni. A hajszaritos dolog tebyleg mukodik de ha maradando megoldast szeretnel akkor javaslom hogy vegyel ebyarol direkt hasonlo illesztesek ragasztasara alkalmas ragaszto csikot. Ha megerkezett akkor egy kis muszaki tudast elokapva probald meg visszaragasztani. Ha nem mered akkor vegyel egy uj kijelzot es talan menni fog elsore.
-
janek69
senior tag
Ragasztható.
1. Több helyen írták,hogy óvatosan felmelegíted hajszárítóval az elengedett részt és úgy nyomod össze.Ez egyszerű,de szerintem messze nem tökéletes megoldás,ezzel időt nyersz,mondjuk amíg beszerzed a 2. megoldáshoz az alapanyagot.
2. Veszel 2 oldalas ragasztót,ami kimondottan erre a célra van, pl. ilyet: [link]. Szépen letakarítod körbe a régit róla és ezzel megragasztod.
A 3. egy megbízható szerviz,ahol tényleg olyan ember csinálja,akit érdekel is a munkája,nem valami kutyaütő. -
tutis
addikt
root kell hozzá. autostarts
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Napelem
- Mini-ITX
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)