- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 185 Hz-es kijelzővel és 9000 mAh-s akkuval jöhet az új OnePlus
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thocy a ZAGY
tag
Dettó. A kínaiak eljátszották a bizalmat évekkel ezelőtt és abban a világban, amelyben élünk és ahova tartunk, kérdéses, hogy vissza tudják-e szerezni valaha is olyan helyeken, ahol rengeteg szenzitív (akár személyes, akár üzleti jellegű) adattal dolgoznak. Nem véletlenül akarja az EU a kommunikációs hálózatokból is eltávolítani őket. Hiába tudnak megfelelő technikai szinten olcsóbban adni eszközöket, ha jelenleg nem tudjuk elhinni 100%-ban, hogy mindent megtesznek az adatszivárgások elkerülése érdekében (elég egy javítatlan hiba, amit egy másik kínai cég vagy hatóság ki tud használni).
-
cs.zs.
veterán
Bocsi, hogy csak most, de megnéztem, ez szerepel a telefonban:
Névleges
DC 10V; 4,5 A / DC 15V; 3AKöszönöm !

Egyszerű a képlet, a leggyorsabb töltéshez olyan PPS töltőre van szükség, amely a 3,3-11 Voltos sávban végig tudja a 4,5 Ampert.
Ugyanaz, mint pl az A56.
Ha a ti töltőtök 26 wattot adott le, akkor ezt nem tudta.
(a telefon kiírta, hogy "szupergyors töltés"?)
(3 Amperes kábellel ??)
A töltőkön rajta van, hogy ebben a sávban mit tudnak:
[kép] [kép]
(a 25 wattot felvevő A54 és A25 ezzel az autós töltővel már kiírja, hogy "szupergyors töltés")[kép] (ez is csak 3A-t tud, de a mieinkhez pont elég)
-
Teagol
aktív tag
Német multinál vagyok, nálunk is Samut kaptak céges telefonnak, kivéve az én osztályomat; mi Pixel 9a-t.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... akkor neki is az lesz. Tomegpszichologia."
- Ti mind egyéniségek vagytok!
- Igen, mi mind egyéniségek vagyunk!
- Ti mind különbözőek vagytok!
- Igen, mi mind különbözőek vagyunk! -
mhydas99
őstag
Tul semmilyen a rendszere, ugy ertem tiszta. Az atlag felhasznalo a sokoldalusagot szereti meg akkor is, ha nem hasznalja ki. Plusz ha a tarsasagaban tobb a Samsung, akkor o is olyat vesz. Ha iPhoneja van mindenkinek a koreben, akkor neki is az lesz. Tomegpszichologia.
-
Ricardo
titán
-
mhydas99
őstag
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
A cegek vilagszinten iPhoneokat meg Samsungokat vesznek kvazi mindenhol. Abbol szarmazik egy igenis lathato eladasuk. Most mar nyugaton a Pixelek is jatszanak, mint ceges telefonok, de jellemzoen meg akkor is inkabb Samsungot vesznek helyette, mert mennyisegi kedvezmenyt kapnak ra a cegek. Ez egyhamar nem fog megvaltozni...
A Samsung mellett szól még a Knox is. Nem mindegy mire engedik rá a céges dolgokat.
-
mhydas99
őstag
A cegek vilagszinten iPhoneokat meg Samsungokat vesznek kvazi mindenhol. Abbol szarmazik egy igenis lathato eladasuk. Most mar nyugaton a Pixelek is jatszanak, mint ceges telefonok, de jellemzoen meg akkor is inkabb Samsungot vesznek helyette, mert mennyisegi kedvezmenyt kapnak ra a cegek. Ez egyhamar nem fog megvaltozni...
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Szia Dani,
nálatok van még a telefon?A beállítások -> telefon névjegye - > állapotinformációk legalsó sorában a Samsungok meg szokták mutatni, hogy a (PPS) töltésen belül hány V x hány Ampert kérnek a leggyorsabb töltéshez.
A 25 Wattosak jellemzően 9V x 2,77 Ampert kérnek, [kép] , ami nem kihívás, de ha pl 10V x 4,5 Ampert kér, azt ritkán tudják az olcsóbb PPS töltők.
Bocsi, hogy csak most, de megnéztem, ez szerepel a telefonban:
Névleges
DC 10V; 4,5 A / DC 15V; 3A -
.Szaki.
addikt
Ha Google alaprendszer beállítás, akkor - gondolom - az azt jelenti, hogy minden Androidos telefonon így megy ez, ami megintcsak vet fel kérdéseket. Kínai telefonoknál még megértem, hogy a saját vackukat hirdetik, de azért a nyugati kultúrában talán meg kéne ugrani azt, hogy nem tesszük tönkre sem az USA, sem pedig az EU (utóbbi európaiként természetesen kiemelten érdekel) gazdaságát ilyenekkel. Az, hogy alapból feltolja rá ezt az appot már eleve befolyásolja a versenyt. Én úgy gondolom, hogy ha már nem egyértelmű a nagy vállalatoknál, hogy ezt hirdetés és pofába tolás helyett inkább elrejteni kéne, akkor tényleg az Uniónak kéne szankciókkal megregulázni ezt, mert ez a kínaiakon és - ha igaz a felvetésed - a Google-ön kívül senkinek sem jó.
Ádám16
Mélységesen egyetértek! Ha kis kompromisszummal járna, akkor én is azonnal vásárolnék európai terméket. Szörnyű, hogy régen volt Ericsson, Nokia, Siemens, Sagem, Alcatel, mostanra pedig az európai márkák teljesen eltűntek és a "Globális Nyugatról" tulajdonképpen már csak Amerika és Dél-Korea maradt, akik például ezen a területen aktívak tudtak maradni és szignifikáns eredményt tudnak elérni. -
hcl
titán
-
Graphics
Jómunkásember
-
hcl
titán
-
Ádám16
addikt
Nagyon kéne egy európai gyártó. Az EU helyében tolnám a Jolla-t ezerrel.
-
Crafter32
őstag
Nekem az A1X széria ha olcsóbb telefon kell és S2X telefon ha drágábbak közt kellene nézegetni. Sony, Blackberry, stb nincs már. Esetleg a Pixel maradt még, többi kínai. Samsung valahogy egyértelmű, nem nyúl mellé az ember ha nem olvas állandóan mobiltelefon teszteket.
-
Ádám16
addikt
-
janeszgol
félisten
A telóról az a véleményem, hogy 100 és 150k alatt megvehető, bár addig ne tegyük, amíg szintén ennyiért van A56.
Most más márkát nem írok alternatívaként, pedig tudnék. -
janeszgol
félisten
az jó, hogy a 2 évvel ezelötti 5-ös széria tudása, már a 3-as szériába is lejött.
Ebbe az irányba viszont nem kellene jobban elmenni.
" Jó, reklámok nincsenek a felületben szerencsére, ennyiben tényleg előrébb tart a Samsung, de a telepítési folyamat során már ajánlott alkalmazásokat kínál, majd ha itt kivettük a kijelölést az összesből, annak ellenére felteszi előre a Temut, a Spotifyt, a TikTokot, az Instagramot, valamint a Woodoku és Vita Mahjong nevű játékokat."
Örülök, hogy ez szóba került a cikkben. 1-1.5 éve beszélek erről itt a fórumon, de eddig senki nem tudta miről van szó. Érdekes módon Zozo segített ki három-négy képpel, akivel amúgy nem állok jó fórumozó viszonyban.
De! Háromnál nincs pipa már, de ha rákattintasz, akkor lesz egy visszavonás menüpont és nem rakja fel az első sort (Mahjong, Temu, Monopoly talán) sem.
De gáz, pláne Samsung árazásban. -
Ricardo
titán
És mégis pörögnek az eladások.
Amíg ez így van, nem lesz változás. -
The.Biker
veterán
Évről évre ez az erőlködés... sz@rt drágán....szuper
-
mhydas99
őstag
A MAV az allami vallalat. Nyilvan bizonyos szint felett adhatnak dragabb keszulekeket munkara, de az en adomat ne koltsek feleslegesen a minimumnal dragabb keszulekekre mindenkinek. Bocs de ez a velemenyem.
-
hcl
titán
Mint írtam, nem szoktam újat venni

@zoryz4 : Az, hogy kínai. Bizalom sincs, meg nem veszek kínaiaktól semmit, amit mástól is lehet, főleg azért, ahogyan a lakossággal bánnak. Ezeknek nem szeretek pénzt adni.
@mhydas99 : Azért sem rajongok, hogy Lenovo a legtöbb lapos itthon, de azon ugye én rakok fel OS-t (nem Windowst) és azon nincs backdoor.
A TP-link routereken is Openwrt van.
Ha neked a USA sem jó, azt is értem, de akkor érted, mi a gond Kínával. Legközelebbi saját telefonnak Nothingot szeretnék
@M_norbi : Multinál is munkaeszköz a telefon.
@Aljasvip : Ne lenne a Pixel marha drága, az lenne nekem is Lineage-el. Facebook irreleváns, nem teszem fel az appot, ha kell, kinyitom böngészőből, amúgy laptopon használom. Meg van x86-os tabletem, Linuxszal, azon is elmegy böngészőből. Semmit nem tud legyűjteni kb.
-
Aljasvip
senior tag
"Jó, reklámok nincsenek a felületben szerencsére, ennyiben tényleg előrébb tart a Samsung, de a telepítési folyamat során már ajánlott alkalmazásokat kínál, majd ha itt kivettük a kijelölést az összesből, annak ellenére felteszi előre a Temut, [...]"
Én eddig releváns márkaként az Apple-re, Google-re és Samsungra gondoltam az utóbbi időben (szigorúan ABC sorrendben írtam), volt is Samsungom, szeretem a dél-koreai termékeket, elismerem a tudásukat több termékkategóriában, de ez most nálam személy szerint teljesen kiverte a biztosítékot. Ha ki is veszi a pipát a user, hogy nem akarja ezt a telefonjára ennek ellenére ráerőlteti a telefon?! Ez egyszerűen nonszensz. Azért ha már a gyártónak ez nem evidens, hogy ilyet nem csinálunk, akkor legalább az EU-nak kéne rá valami megoldást találni, mert ez semmilyen szinten nincs rendben.Ez simán lehet gugli rendszer alapbeállítás, amit a Samsung installer nem tud felülvezérelni, vagy a szolgáltatótól is jöhetnek appok.
Nekem például a SIM kártya berakása után automatikusan felkúszott a telefonra a MyVodafone / Telekom app, és a névjegyek közé is hozzáadta a segélyhívó számokat.
Ezzel együtt valamilyen furcsa indíttatásból elkezdte nekem az Instagram-ot és Facebook-ot is telepíteni, mert jött róla az értesítés.Szóval vannak furcsaságok, de ez a probléma szerintem inkább Android szintről származik.
Alusapkás folytatás: Mióta megtaláltam a soha senki által nem kért Meta Installer appot, azóta tiltva van nálam Google Play Store.
Pár hetente manuálisan bekapcsolom, frissítek, majd megy megint tiltásra.
Én a Google és a kínai gyártók tevékenységei miatt erősen hajlok a jövőben egy Pixel + Graphen OS irányba. -
M_norbi
csendes tag
Mert a jó multinál a telefon egy juttatás, a mávnál meg munkaeszköz, ez a különbség
A karbantartónak nyilván nem adnak semmilyen iphonet, nekik tökéletes egy alap Samsung, mert csak telefonálni fog rajta, nem a céges levelezést nézegetni. -
.Szaki.
addikt
"Jó, reklámok nincsenek a felületben szerencsére, ennyiben tényleg előrébb tart a Samsung, de a telepítési folyamat során már ajánlott alkalmazásokat kínál, majd ha itt kivettük a kijelölést az összesből, annak ellenére felteszi előre a Temut, [...]"
Én eddig releváns márkaként az Apple-re, Google-re és Samsungra gondoltam az utóbbi időben (szigorúan ABC sorrendben írtam), volt is Samsungom, szeretem a dél-koreai termékeket, elismerem a tudásukat több termékkategóriában, de ez most nálam személy szerint teljesen kiverte a biztosítékot. Ha ki is veszi a pipát a user, hogy nem akarja ezt a telefonjára ennek ellenére ráerőlteti a telefon?! Ez egyszerűen nonszensz. Azért ha már a gyártónak ez nem evidens, hogy ilyet nem csinálunk, akkor legalább az EU-nak kéne rá valami megoldást találni, mert ez semmilyen szinten nincs rendben. -
mhydas99
őstag
-
bmt50
senior tag
-
M_norbi
csendes tag
Minőségileg semmi,
de még mindig lóg valami a levegőben : mai hír
Való igaz, nagy cégek ritkán kísérleteznek. Samsung, Alma , "mert ezt szoktuk", és csókolom.
Aztán most a MÁV Zrt 2026 tavaszán Samsung A05s és A26 darabokat osztogat a munkavállalóinak, természetesen mindenből a legkisebb memóriásat.
Köszönjük...
Miért, mit kellene céges alap telefonnak adni? S26-ot esetleg?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Graphics
Jómunkásember
Hát 2 évvel ezelőtti mobil újracsomagolása és újraszámozása.
Vegyes érzések emiatt.
Kicsi aksi, durva árcédula.
EZt így is sokan fogják venni ( sajnos) , mert erős a szolgáltatói lobbi és biztosan kuponozható is sok esetben. -
Oldfoksz
aktív tag
Mivel mi nem Kínával vagyunk egy szövetségi rendszerben, irreleváns, hogy azok, akik viszont a szövetségeseink, milyen módon kémkednek nálunk.
Vannak munkahelyek, ahol ez számít, van ahol nem, és van, ahol még akkor is figyelnek erre, ha a diplomácia (hamarosan hála istennek távozó) feje néhány helyre szándékosan beengedett ezt-azt keletről

Van "pár" hely ahol tiltják kinai autók,buszok közlekedését.....

Trükkös infós-netes rencerük miatt.
Gondolom ( nem gyalog) véletlenül
-
Balázs Z.
aktív tag
A vilag egyik legnagyobb szamitogep ertekesitoje ceges szinten is a Lenovo. Konkretan Microsoft kiemelt partner. Na ha az nem kinai, akkor mi?!
Akkor oket miert nem kergetik el vilagszinten?
Ok gyartjak a Motorolat is, az egyetlen kinai markat, ami sajat biztonsagi chipet hasznal ugy, mint a Samsung, Apple, Google az adatok titkositasara. Motorolak sem csatlakozhatnak fel a wifi halozatotokra?
Figyelj, mind Kina, mind az USA, nemetek, britek, franciak, ausztralok kemkednek. Igazabol az osszes fontosabb nagy allam. Ertem en, hogy Kinatol kell felni, hisz ok a "gonoszak", bar elnezve a jelen politikajat, a Trump vezette USA az elmult 2 evben egyre tobb fronton vivott ki haborut, terulet -es penzszerzes celjabol, termeszetesen a bekere hivatkozva.
Szoval csak ovatosan az allitasokkal.
Nekem peldaul ugyanannyira BIG NO az USA is, mint Kina.Mivel mi nem Kínával vagyunk egy szövetségi rendszerben, irreleváns, hogy azok, akik viszont a szövetségeseink, milyen módon kémkednek nálunk.
Vannak munkahelyek, ahol ez számít, van ahol nem, és van, ahol még akkor is figyelnek erre, ha a diplomácia (hamarosan hála istennek távozó) feje néhány helyre szándékosan beengedett ezt-azt keletről

-
mhydas99
őstag
Oke, apamnak 4 eve meg Xiaomi Redmi 10-e volt. Akkor, 4 eve adtam neki a Huawei P20 Promat, mert amit az a telefon lemuvelt, az vallalhatatlan volt, hasznalhatatlan, legalabb 2 masodpercet kesett rajta minden mozdulat. Persze azota a belepo telok is erosebb hardvert kapnak, de minden, ami kozepkategoria alatti, az 2-3 even belul akadozni fog. Markatol fuggetlenul. Antutus 800 ezer pont alatt mar nem erdemes telefont vwnnie annak, aki tobb, mint 3 evre tervez vele...
-
mhydas99
őstag
A vilag egyik legnagyobb szamitogep ertekesitoje ceges szinten is a Lenovo. Konkretan Microsoft kiemelt partner. Na ha az nem kinai, akkor mi?!
Akkor oket miert nem kergetik el vilagszinten?
Ok gyartjak a Motorolat is, az egyetlen kinai markat, ami sajat biztonsagi chipet hasznal ugy, mint a Samsung, Apple, Google az adatok titkositasara. Motorolak sem csatlakozhatnak fel a wifi halozatotokra?
Figyelj, mind Kina, mind az USA, nemetek, britek, franciak, ausztralok kemkednek. Igazabol az osszes fontosabb nagy allam. Ertem en, hogy Kinatol kell felni, hisz ok a "gonoszak", bar elnezve a jelen politikajat, a Trump vezette USA az elmult 2 evben egyre tobb fronton vivott ki haborut, terulet -es penzszerzes celjabol, termeszetesen a bekere hivatkozva.
Szoval csak ovatosan az allitasokkal.
Nekem peldaul ugyanannyira BIG NO az USA is, mint Kina. -
Balázs Z.
aktív tag
-
pècsimunkás
addikt
-
ddaydome
senior tag
Az előző xiaomi 13tm is remekül teszi a dolgàt a családunkban.
A valósàg màs.
Azonban pixel 10a-t is kapsz 7 év tàmogatàssal és bàrmelyik launchert ràdobod az àruhàzból, amelyik tetszik, ha az alap nem.
Kameràban meg jobb is lesz. -
mhydas99
őstag
Azert a harmatos Xiaomik is docognek a HyperOS3-nal majd...
Szerintem ez az osszes gyartoi OS-re igaz mar, egyedul csak a Pixelekre nem. -
mhydas99
őstag
-
cs.zs.
veterán
Minőségileg semmi,
de még mindig lóg valami a levegőben : mai hír
Való igaz, nagy cégek ritkán kísérleteznek. Samsung, Alma , "mert ezt szoktuk", és csókolom.
Aztán most a MÁV Zrt 2026 tavaszán Samsung A05s és A26 darabokat osztogat a munkavállalóinak, természetesen mindenből a legkisebb memóriásat.
Köszönjük...
-
zorzy4
addikt
-
zorzy4
addikt
-
hcl
titán
Ha az A37-ben az A55 hardvere megdöccen, akadozik, akkor nyilván az A55 sem olyan fürge már. Ez előre vetíti, hogy milyen lesz a helyzet 2 év múlva a mostani A széria darabjaival. Jó ez a OneUI rendszer, de szerintem nagyobb a vas igénye és ez évről évre csak növekszik. Jó példa erre az ismerősi körben több, mára erősen belassuló A53-ak esete.
A32 A33 nekem mindig kelletlen volt. *4-től szerintem gyorsabbak lettek (nemtom a procikat). És a RAM rengeteget számít.
Azon röhögtem, amikor egy S2* néztem először, hogy jé, ugyanaz a felület mint a S20, meg a kollegák A55-ei...
Miből kéne éreznem, hogy ez 4x annyit ér?
(Persze fasza volt a telefon, csak LOL)@cs.zs. : Multicégeknél sok helyen ki vannak tiltva a kínaiak. Veszik a Samsungot céges mobilnak... Az általában ilyen heti-havi 10-100db-os rendelések (mármint, itthon).
-
ddaydome
senior tag
-
cs.zs.
veterán
Legalábbis ezen a hivatalos nyitóáron semmi értelme, ahogy az A57-nek sem.
Kérdés hogy hová fog leesni az ára. -
ddaydome
senior tag
Ha az A37-ben az A55 hardvere megdöccen, akadozik, akkor nyilván az A55 sem olyan fürge már. Ez előre vetíti, hogy milyen lesz a helyzet 2 év múlva a mostani A széria darabjaival. Jó ez a OneUI rendszer, de szerintem nagyobb a vas igénye és ez évről évre csak növekszik. Jó példa erre az ismerősi körben több, mára erősen belassuló A53-ak esete.
Teljesen egyetértek.
Egyszerűen mamut már a OneUi az S széria alatti telefonoknak.
Ez a telefon meg egyenesen pocsék választás. Egy XIaomi 15T szarrá veri minden tekintetben. -
szkaroly
őstag
Szia Dani,
nálatok van még a telefon?A beállítások -> telefon névjegye - > állapotinformációk legalsó sorában a Samsungok meg szokták mutatni, hogy a (PPS) töltésen belül hány V x hány Ampert kérnek a leggyorsabb töltéshez.
A 25 Wattosak jellemzően 9V x 2,77 Ampert kérnek, [kép] , ami nem kihívás, de ha pl 10V x 4,5 Ampert kér, azt ritkán tudják az olcsóbb PPS töltők.
Arról nem is beszélve hogy a 10*4,5-hez a mellékelt kábel már kevés lesz. Éljen a környezetvédelem (és a smucigság).
-
HaZsolt
őstag
Még az a37-ben is visszaköszön az S26 féle kameradudor. 2026 erről a dizájnról szól Samunál.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Szia Dani,
Igen, csütörtökön fogom tudni ezt megnézni rajta, megírom majd.
-
cs.zs.
veterán
Szia Dani,
-
bmt50
senior tag
-
hcl
titán
Szoktak itt járni kínai cuccok javításon, nem vagyok tőle elájulva. Előző munkahelyen szereltem sokat a céges telefonokat, ismerem ezeket meg a Samsungokat is belülről.
Nemtom mi a szenvedés vele. A cégesem most A56, korábban S20, S10, A32, A51 volt, tkp. az Intune az A51 és az A32-n kívül mindegyiken jól ment, céges levelezés megy rajta, újságot szoktam olvasni, ezek egyike se szenvedés. Ja, meg villanyórát lefényképezni, navigálni.
A sajátom meg iPhone SE2020. Nothingra akarom majd cserélni, jövőre. Saját telefont használtan szoktam venni 30-40 ezer körül (nem vagyok hajlandó 100 ezret adni ilyesmiért), sokszor hibásat, magam megjavítom, és véletlenül sem gyári szoftverrel használom

Szóval nem telefonon élek, milyen szenvedésről lenne szó? -
scyllarus
veterán
-
hcl
titán
az jó, hogy a 2 évvel ezelötti 5-ös széria tudása, már a 3-as szériába is lejött.
" Jó, reklámok nincsenek a felületben szerencsére, ennyiben tényleg előrébb tart a Samsung, de a telepítési folyamat során már ajánlott alkalmazásokat kínál, majd ha itt kivettük a kijelölést az összesből, annak ellenére felteszi előre a Temut, a Spotifyt, a TikTokot, az Instagramot, valamint a Woodoku és Vita Mahjong nevű játékokat."
"" Jó, reklámok nincsenek a felületben szerencsére, ennyiben tényleg előrébb tart a Samsung, de a telepítési folyamat során már ajánlott alkalmazásokat kínál,"
Kajak a S4 Mini VE-m is kínált már...
2013? 2014? -
Ricardo
titán
-
Balázs Z.
aktív tag
-
mentor_4
csendes tag
"Azon a mobilpiacon pedig, ahol a 8/256 GB-os Galaxy A37 ajánlott árával megegyező összegért Poco F8 Pro is vásárolható"
Csak az kínai.a Poco is jó telefon, van a családban
de a kamerája..... sok helyzetben kritikán aluli képeket csinál.
Egy árkategóriában inkább az A37
-
hcl
titán
"Azon a mobilpiacon pedig, ahol a 8/256 GB-os Galaxy A37 ajánlott árával megegyező összegért Poco F8 Pro is vásárolható"
Csak az kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15 Intel Core 7 240H 16GB DDR5 RAM Sötétkék Hosszú GARANCIÁS!
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ért