- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Ennyire gáz az 1366*768?
-
Mankó
veterán
válasz
soldi3r #77592 üzenetére
Engem igazából a jobb proci, a magyar bill, usb 3 vonz. Alap feladatokra nem sok értelme van az 1600-as felbontásra. Arra is gondoltam, hogy kicserélném a billentyűt, meg a procit, az usb3-at is, meg a caddyt is át lehetne rakni a másikba gondolom és akkor a kijelző is maradna, meg minden más extra.
Bill, usb 3 átvitele nem nagy probléma, de a procit áttudom e rakni?
Különbözhet e a 2 gépben a hűtés, illetve nagy herce hurca lenne a proci csere szerintetek? -
Mankó
veterán
Hi!
Lehetőségem nyílt a jelenlegi T420i-t lecserélnem egy T420-ra. Minimális ráfizetéssel menne a csere. Állapotuk kb megegyezik, gari nincs. Szerintetek mennyit érdemes, ha érdemes egyáltalán ráfizetni az i5-ös gépre?
Felhasználás: általános, internet, office, semmi extra.T420i
i3-2350
4 gb ddr3
1600*900
9 cellás akku
német bill
DVD-RW
ujjlenyomat olvasóT420
i5-2520m
4 gb ddr3
1366*768
9 cellás akku
magyar bill
DVD-RW
ujjlenyomat olvasó nincs. -
Pete55555
addikt
válasz
FoxiestFox #77585 üzenetére
Na, megvan. Az lesz amit mondtál. A GPU melegebb 1-2 fokkal mindig, szépen követik egymást. Utánanázek lehet-e valamit kezdeni ezzel.
Esetleg ha ráraknák vmi kis réz lapot? Amekkora magas ráfér, esetleg kicsit bordázva.
-
-
Pete55555
addikt
válasz
FoxiestFox #77583 üzenetére
WOW-ozok
Ha jól emlékszem az van benne, és most, hogy mondod én is gondolkodtam rajta, hogy 1 éve én újrapasztáztam a CPU-t, de a GPU-t nem. Lehet kellene mókolni rá valamit
A 755-ös viszont elvileg kevesebbet eszik, kisebb a TDP és a csíkszélesség is. Hátha nem fogja annyira fűteni a VGA-t. -
válasz
Pete55555 #77581 üzenetére
Mit csapatsz rajta?
Nekem is volt T40-em. Ha a Radeon 7500 van benne, az passzív, azt vágod? Úgy értem, még hővezető trutyival sem kapcsolódik sehová, csak így van a chip, szabadon, mint a madár.
Ha jól emlékszem, lehet rá mókolni GPU hűtős bordát valamelyik későbbi sorozatból.
Nálam ezért fűtött az alja, az Ati chip környéke. Hozzáteszem, azóta is üzemel az új tulajnál, amennyire tudom. -
Pete55555
addikt
Most játszottam kb egy órát, felment a cpu/vga 65/67 fokra. Végül is laptopos viszonylatban nem olyan sok, de a gép alja nagyon meleg, egyenesen forró, a kifújt levegő, meg épp langyos, úgyhogy tuti kelleni fog egy pasztázás. Ettől függetlenül utánanézek az alulfeszelésnek is, az sokat segíthet. Köszönöm a infót mindkettőtöknek
-
Tim82
félisten
válasz
Pete55555 #77577 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor a Pentium M-eket egészen jól alul lehet feszelni, talán érdemes volna megpróbálkozni vele RMClockkal. (Ha az RMClock-ra, illetve alulfeszelésre (undervolting) rákeresel a topikban, akkor egészen sok infót találsz. Illetve érdemes megnézni orichalcos fórumtárs Logout-blogját, egy magyar nyelvű útmutatóért.)
RMClock mellett van Throttlestop is, azt is lehet próbálgatni a célra.
-
Tim82
félisten
válasz
tothjozsi96 #77567 üzenetére
P8600-as X200 és T9400-es T500 után ültem át egy 520M-es X201 elé. Az utóbbi mindkettő C2D-nél érezhetően gyorsabb, több L2 cache ide vagy oda a T9400 javára. Nem annyival persze, hogy azt mondjam, durván lelépi a korábbi gépeket.
-
Pete55555
addikt
IBM T40 Pentium M 1.5 Ghz procival mekkora hőmérséklet megfelelő?
Most böngészés közen is elég hamar felmegy 45 fok környékére a proci és a VGA is, ha elkezdek játszani, akkor bekapcsol a venti, de hamar 55 fok felé megy, volt már 60 fok felett is.
Tervezem, hogy újra pasztázom, mivel most felvettem TPfan controllal 7-esre (ez a max) a ventit, és alig csökkennek a hőfokok, gyanítom nem adja át a ordának a meleget. Van még kevés MX-2 pasztám. Van esetleg még valami trükk a hűtés hatékonyságának növelésére? -
Chaser
legenda
válasz
Nem hiányzik belőle. T9600 egy mobil i3-at elverhet ha nem több szálas alkalmazást nézünk, az i5-öt nem. Eleve c2c gyorsabb.
spuros Ha nincs defekt a 201-nél annyiért vedd meg, vicc ár érte.
-
Tikakukac
titán
válasz
Sinter 008 #77572 üzenetére
Sinter 008: Küldd meg hővel és bekapcsol, ez GPU hiba. Az, hogy akkor még bekapcsol szerencsétlen ha rádugod pont nem sokat jelent, ha a gép jó akkor bootolna, ha nem akkor mindegy.
HSM: Hát i-s prociról volt szó, azért vontam a szemöldököm.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #77569 üzenetére
Core2-es gépeknél tényleg sokat számít az L2, mivel lassú, nagy késleltetésű a memóriainterfész.
Ugyanakkor a modernebb prociknál, ahol gyorsult a memória elérése (procihoz közelebb költözött a memóriavezérlő), már korántsem olyan fontos tényező, mint volt korábban.
Mondjuk a fórumtárs szerintem is kicsit túlzottan elolvadt a T9600-tól.Ami a tesztekben erősebb, az bizony a gyakorlatban is erősebb szokott lenni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Sinter 008 #77570 üzenetére
Ha billentyűzet gondod lenne, akkor nem állna le miután lehúztad a csatit hanem menne tovább.
Neked T61 bajod van. Ez pedig klasszik GPU halál, gondolom nvidiás.
-
Sinter 008
csendes tag
Sziasztok.Adott egy Lenovo T61,nem kapcsolt be ezert szedttem szejjel,semmi meghibasodast nem talaltam az alaplapon,de viszont kisebb tesztelgetes utan a billentyuzet ludassaga merult fel.Amikor hozza erintem a billentyuzetet az alaplapi csatlakozohoz egy nehany masodpercre bekapcsol a gep,de le is all .Egyertelmunek tuunik a billentyuzet ludassaga,de elofordulhat,hogy az alaplapi csatlakozo is lehet hibas ?Akinek volt hasonlo hibaja,kerem ossza meg a tapasztalatait velem is
-
Tikakukac
titán
válasz
Miért hiányzik? Ne mondd, hogy érzed mert falnak megyek
Teljesen más az egész.
-
spuros
őstag
úúb@sszus.. hát köszi mindenkinek a véleményeket, teljesen elbizonytalanodtam..
-
fungi
aktív tag
válasz
spuros #77560 üzenetére
Asztali helyett kellemesebb használni a nagyobbat, /én T500-at használok otthon, x200-at utazásra,/
viszont sokat cipelésnél jól jön az x201 kisebb súlya.
Persze megszokható a kisebb képernyő is, amellett szol az i5 is, ha fontos az erő,
netre, torrentre elég a
a T400 is még,és abban tudsz procit cserélni erősebbre, de az megint költség persze. /Ssd még sokat dob a betöltésnél, általánosan gyorsabb, hangja sincs.../Mindkettő jó, kérdés mi a fontosabb.
-
Scooter
tag
válasz
tothjozsi96 #77562 üzenetére
Jól elvagyok a T400+P8600 párossal. Mondjuk kapott jó féléve egy ssd-t, na az megdobta a használati élményt. Mondjuk jelenleg win8.1-el használom, de ha teljes értékűen szeretnéd, hogy minden hardvered menjen, ahhoz win7 ajánlott.
-
Tim82
félisten
válasz
tothjozsi96 #77562 üzenetére
Azért, mert a T9600-ad órajele magasabb, még nem biztos, hogy jobb-erősebb-gyorsabb egy első generációs Core i5-nél is akár. Valahogy a tesztek sem ezt igazolják.
spuros: még valami, X201-re tűrhető Windows 8/8.1 támogatás van, T400-ra kevésbé, ha esetleg ez is szempont.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
spuros #77560 üzenetére
Szerintem ez az 520M és P8600-as proci nem a leggyorsabb sebességben.
Én amióta T9600-as CPU-t használok azóta meg vagyok döbbenve hogy mennyivel gyorsabb lett az egész gép.
Nekem előtte P8400-as volt, ami úgy szinte egy P8600, szóval..
Én keresnék egy komolyabb procis gépet.Nekem nagyon lassú volt amúgy a T400-am amikor megvettem bele ezt a HGST winyót és P8400-al, előtte a Seagate Momentus 160GB-os ami benne volt, na akkor az adta az ívet neki de ez a HGST valamiért jóval lassabb, de most a T9600-as cpu így hogy váltottam rá érezhetően nagyon sokat javult!
Szerintem még lesz bele 8gb ram + ssd és mostanában nem kell piszkálnom. -
Tim82
félisten
válasz
spuros #77560 üzenetére
Mi a "nagy" Lenovo?
Oké, most már vannak linkek.
Nincs nagy különbség, de azért van érezhető fölénye az első generációs Core i5-nek, én legalábbis éreztem X200 (P8600) -> X201 (i5-520M) váltásnál. Amit vegyél figyelembe, hogy sok embernek kényelmesebb az 1440*900-as felbontás, mint az 1280*800-as (előbbi van a T400-nál, utóbbi az X201-nél). A kettő közötti súlykülönbség sem elhanyagolható, ha valóban sokat fogod cipelni (T400 kb. 2,2 kg, X201 kb. 1,6 kg, mindkettőnél 6 cellás akkut feltételezve).
Mindennapi használatra mindkettő jó lesz még egy-két évig valószínűleg, nem fogod őket lassúnak érezni.
-
spuros
őstag
Sziasztok, sajnos a "milyen laptopot vegyek?" topikban nem jutottam előbbre ezért itt tenném fel a kérdésem amit csak bekopiznék. Laptop vásárlással kapcsolatos az ügy:
"mindenképpen Thinkpad vásárláson gondolkodom a használt piacon. A keretem 45k.
Találtam két versenyzőt ami mellett van pro és kontra is. Kérlek segítsetek irányt mutatni.Nos van egy X201-es Lenovo mely talán modernebb (?) lehet mint a méretben nagyobb társa melyet szintén kinéztem. A kis Lenovo mellett szól az i5-ős proci (talán), melyet összehasonlítottam egy erre szakosodott oldalon a nagy Core2Duo-s megoldásával és nem volt meggyőzően fölényben. Viszont a nagy Lenovo mellett szól, hogy jobb lehet mondjuk a mindennapokban böngészgetni rajta, meg úgy általánosságban dolgozni is.
Amire használnám: kiváltaná az asztali gépet a mindennapi használatban, munkában, torrentben (albérletben azért számít az áramfelvétel, játékra megmarad az asztali). Sokat lenne cipelve is (hátizsák nagy, méret nem olyan döntő szempont). Merevlemez sem döntő, mert külső egységet lehet rákötni).
Szóval egyszerűen nem tudom mi legyen.. (: "Nos, ha valakik érintettek a témában akkor azok ti vagytok. Tudnátok tanácsot adni?
-
thgergo
tag
válasz
tothjozsi96 #77554 üzenetére
Végén utolsó sor:
06 0F 01 31 06 25 01 20
07 25 01 20 08 25 01 20
09 25 01 20 0A 25 01 20Félkövérrel jelölt számok a szorzók. rendre 6x(SLFM), 6x, 7x, 8x, 9x, 10x.
Ha az utolsót megnöveled 0A-ről 0B-re akkor a max szorzó 11x szeres lesz. Mivel nálad a BIOS letiltja az IDA-t (ezért szürke a checkbox) 11x re nem fog felmenni csupán a 10,5x-re.Esetleg ha nem megy, megpróbálhatsz 0B helyett 4A-t beírni, ami direkt a 10,5x szorzót jelenti. = bárhova beírod a "4" előtagot 133Mhz-el nagyobb lesz az a szorzó. Kivéve az SLFM ahol nem supportált a feles szorzó Hogy ezt az rmclock lekezeli nem tudom, de ezt kell beírni a cpu MSR regiszterbe, feltételezem az rmclock is így működik.
low power states-ek miért vannak letiltva? C2E-C4E? Szerintem azzal kicsit jobb lenne az idle fogyasztás.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #77554 üzenetére
Hülye kérdés, de a processzor típust beállítottad mobile-ra rmclock-ban?
-
Francia91
veterán
válasz
tothjozsi96 #77547 üzenetére
Speedstep-et nem kell kikapcsolni, ez hülyeség!
Én ez alapján csináltam, és azóta is tökéletes!(#77550) metal01
Nálam semmi gond sincs az SLFM-mel. IDA és SLFM is bekapcsolva. Az IDA-n is megelégszik 1.075 V feszültséggel. Latency-t sem tapasztaltam még eddig. Mi lenne ez nálad pontosan? -
thgergo
tag
válasz
metal01 #77550 üzenetére
SLFM bekapcsolása esetén alacsonyabb feszültségeket lehet beállítani. (Nem csak SLFM móban, a normál módokban is.) SLFM = fsb felezés, tehát egy 8 szoros szorzó 133x6=800 lesz és nem 266x6=1600Mhz. Energiamegtakarítást az alacsonyabb beállítható feszültségen kívül nem tapasztaltam, így az én T9500-am anno 2400Mhz-en ment (200*12), nem SLFM módban. A 100*24=2400Mhz, 24x szorzó beállítása esetén a lassabb RAM miatt csak lassabb volt, de nem energiahatékonyabb. ugyenez állt 12x100Mhz=1200Mhz, és 6x200=1200Mhz esetén is.
-
soldi3r
veterán
válasz
CharlieDrop #77543 üzenetére
E7440.
-
thgergo
tag
válasz
tothjozsi96 #77547 üzenetére
Speedstep kikapcsolása csak akkor kell ha 11x szorzót szeretnél beállítani mindkét magra. (2933Mhz) De ehhez moddolt BIOS is kell úgy tudom.
RMclock a feles szorzókat sosem kezelte le, de hézzel hozzá tudod adni egy regedittel, pl a 12x-es szorzót is. Nem tudom hogy működik-e nekem anno nem volt gondom.
Persze ilyenkor a 11x szorzó hatására figyelembe kell venni azt is hogy néha turbózni 1 maggal fog 2933Mhz-re, ha az IDA engedélyezett, így kicsit több feszültséget kell beállítani. Ezt elkerülendő a feles 2800Mhz-nek (64+10)x=75x szorzó felel meg, regeditben talán ez is beállítható. (Hexadecimálisan 0x4B, ahol az első 4es "bit" felel meg egy feles 133Mhz hozzáadásának, és a B=11 hexadecimálisan)
-
leroyclub
senior tag
Sziatok!
Szeretnék vásárolni egy új notebookot, és végülis a Lenovo Yoga 2 13 mellett dönöttem. Ahogy nézem elég sok típus van belőle. Amit én szeretnék az az SSD-s változat és világítós billentyűzet. i3 vagy i5 processzor. Találtam 3 sorozat számot amiből 2 szinte ugyanaz, elvileg csak a szín más. Még nem tudom hogy ezüst legyen vagy narancs.59424689, 59424690, 59-431628
A 3.nál ha jól látom csak annyi a különbség hogy 256-os a vinyó?
Milyen különbségek lehetnek még? -
tothjozsi96
addikt
válasz
tothjozsi96 #77545 üzenetére
Utána olvastam, azt írták kapcsoljam ki a Bios-ban a Speedstep-et, ki is kapcsoltam.
De most nem tudok szorzót állítani, egyáltalán semmit...Szerk.: Nekem is az van fent!
KépAz előbb direkt újra telepítettem a programot, hátha jó lesz. De nem!
-
Francia91
veterán
válasz
tothjozsi96 #77545 üzenetére
Nekem 2.35.0 verziójú RMClock van, ennél biztosan van ilyen (de a verziószámot már korábban privátban is beszéltük)
-
Francia91
veterán
válasz
tothjozsi96 #77542 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok.
Van aki betudta állítani rendesen az RMClock-ot?
Nekem egy T9600-as procim van és az a baj hogy a 10x-es szorzó csak 2667Mhz-et visz, na most 2800Mhz kellene nekem.
Valakinek sikerült?
Az egyik kolléga még régebben segített nekem ebben de az nem jött be, kék halált dobott a gép tőle. -
Picco
addikt
Udv mindenkinek,
adott egy t520, audio jack hibas, munkahelyemrol szereztem egy masik alaplapot miutan nem tudtam audio jacket szerezni, nameg miutan meglattam h 9 helyen van forrasztva az alaplaphoz a kedvem is elment a cserehez.
A problemam h nem talalok sehol egy how-to videot, lapcsere meg eleg bonyolult, egyetlen gepemet nem szivesen nelkuloznem hetvegere. Tudtok valami oldalt ahol esetleg talalok egy reszletes leirast/videot?A segitseget elore is koszonom
-
soldi3r
veterán
válasz
CharlieDrop #77538 üzenetére
En a konkurencianal nezelodnek
-
btudos
nagyúr
válasz
CharlieDrop #77516 üzenetére
T430s, első generációs X1 Carbon, illetve az 50-es széria tagjai lehetnek jók, a harmadik generációs X1 Carbon-nal kiegészülve.
A második generációs X1 Carbon-t és a 40-es szériát kerülném.
-
Dio111
tag
Segitség kellene telepitek t 420-at a SU a következőket dobja: an error occumed while gathering user information.
Mít lehet csinálni??? -
barnam_
nagyúr
Lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de hacsak nem azonos típusú gépről van szó, én nem nyugodnék meg, ha nem telepíteném újra az OS-t
-
-
dabgergo
őstag
Mennyiért lehet szerintetek eladni egy 2,5 éves újszerű állapotú T530-at (még fél év világgaranciával)?
- i5 2,5GHz
- 8GB ram
- 256GB SSD
- 500GB HDD // illetve betehető a helyére a gyári DVD író
- 1600x900-as kijelző
- nVidia NVS 5400M 1GB -
brd
nagyúr
válasz
csubuka #77502 üzenetére
Azon az Operán tudtommal nem lehet 60FPS-es YouTube videokat lejátszani, mert ahhoz HTML5-ös lejátszó kell, azt meg nem nagyon szereti. Továbbá a linkelt video is mintha csak sima lenne, nem 60FPS-es, nálam legalábbis semmilyen 60FPS-es lehetőség nincs (és szemre sincs bőven annyi FPS), de pl. ennél van.
-
barnam_
nagyúr
Valami szoftveres nyűg lesz ott szerintem.
Tapasztalatok:
- Balanced: sem a CPU, sem a GPU órajele nem emelkedik a gyári fölé
- Turbo: laptop képernyőjéről egyik sem turbózik, mivel nincs rá szükség. TV-re kirakva megemeli a GPU órajelét 700-800 Mhz-re. Idle/Load
- Maximum turbo: ugyanaz mint a "Turbo", csak a CPU órajel folyamatosan 2.4 Ghz fölött van. Load -
HSM
félisten
válasz
barnam_ #77519 üzenetére
Igen, ezek voltak nekem is. Viszont korábban (2-3 hónapja nézhettem utoljára) a "Balanced" kikapcsolta a CPU és GPU turbót is, éppen ahogy kedvemre való volt, most viszont csak a CPU turbót kapcsolja ki. Pedig semmihez sem nyúltam szándékosan, aminek köze lehet ehhez...
Még trükközni is kellett, hogy maximum turbo mód mellett CPU házirendben külön 99%-ra maximalizálni a CPU-t, hogy a GPU-nak maradjon elég TDP végig 1300MHz-en turbózni.
Ahogy nézem, éppen a veled való eszmecsere végett teszteltem anno.[link]
-
barnam_
nagyúr
A gpu turbo-ra kíváncsi vagyok, gpu-z-vel majd ránézek. Ennél már power manager-ben ezek a fokozatok vannak:
Én "Balanced" beállításon használom, mivel általában semmi szükségem a turbóval növelt teljesítményre.
T410-nél ilyen nem volt, ott: lowest, low, adaptive, meg performance volt.
(#77504) metal01: akkor jól döntöttem
-
CharlieDrop
veterán
válasz
FoxiestFox #77517 üzenetére
Az is valami, tuti, persze drága, de direkt nem adtam meg árat, összegyűjtöm ki mit ajánl
Ha lesz olyan, ami bővíthető, akkor azt választanám, ha nem, nem
-
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Egy szubjektív kérdés, melyik a leghasználhatóbb és legvékonyabb Thinkpad?
Referenciaméret és tudás a T430, tehát annál öregebbet nem nagyon szeretnék
T430p pl?Köszi
-
F e Z o
veterán
Adott egy Thinkpad x61 tablet, amiben L7500 proci van, aminek eredeti órajele 1600MHz, azonban ha idle van a gép, ha terhelve mindig csak 1200-on teker a proci, 0,975V mellett. Magyarul nem lövi fel 6-ról 8-ra a szorzót a gép. A procihűtő 3500 környékén forog percenként, a hőfok idle 45, terhelve 55-60 fok. Próbáltam energiagazdálkodást is átállítani teljesítménycentrikusra állítani, de semmi változás. Az oprendszer win 8.1 32bit. Valakinek valami ötlet?
-
-
-
Elnézést, lehet hogy nagyon láma a kérdés, de lehet hogy már valaki csinált ilyet:
Barátnő egy 1280X800-as integrált vga-s Lenovo T400-at hajt. Családon belüli gépcsere révén lenne egy szintén T400-as de nagy felbontású +Ati kártyás gép amit neki szánnék. Vajon itt működne az a megoldás hogy a vinyót a régi gépből átrakom, és a win7 leszedi a drivereket, vagy újra kellene telepítenem mindent? -
HSM
félisten
válasz
barnam_ #77498 üzenetére
Igen, annyi a T420-on nálam is Chrome-ból. Viszont valami változott, mert korábban ha a PM-ben "balanced"-re raktam a procit, ami nálam alap volt, hogy ne turbózzon/fűtsön/hangoskodjon, az lekapcsolta az IGP turbót is. Most viszont nem kapcsolja le, így viszont 7-800Mhz-re turbózó IGP-vel nekem se akad be, mint a 650Mhz-essel. Mondjuk FF/Opera alatt így is gyengélkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest