- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blue Eagle #59299 üzenetére
Ja.
-
Gondwana
addikt
válasz
Blue Eagle #59297 üzenetére
Van az a hard-off 7-8sec is! Báris X201-en...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Colonel993 #59294 üzenetére
Hát így elég gáz!
Kettő mp-ig nyomni a win leállításhoz, 3. mp-nél meg Hard off.
-
Tikakukac
titán
Mit tudunk az SMP akksikról? A mostani friss Edge-ben most ilyen dübörög, 40-es TP-ben még nem nézegettem. Ez valami újdonság?
-
ha már bontott cuccok: ramot sikerült vennem, keresek viszont 15" t60-hoz palmrestet tapipaddal együtt (a palmrest törött, mert előttem valaki rosszul szerelte össze, a tapipad meg szimplán életjelet sem ad), meg esetleg egy billzet körüli keretet (abból is hiányzik egy kicsi darab, de az nem befolyásolja a működést).
ja, kabátgombokért cserébe, ha lehetszerk: vagy inkább adjam el alkatrészenként? (t7400, sxga+ ips)
-
Tikakukac
titán
Közben beindult a tablet restaurálás is, érkezik pár új mókaság majd amivel tényleg pöpec lesz majd a dolog.
Ja és lesz egy AFFS panel eladó majd akit érdekel
-
Tikakukac
titán
válasz
katalin888 #59286 üzenetére
Szerintem magad is láthatod. Igazándiból egyik sem Thinkpad, E531 van most nálam, hát azért erősen érezni rajta a tejfölös pohár zúzdalékot.
-
katalin888
aktív tag
Mi a kulonbseg a Lenovo ThinkPad S es E szeriak kozott?
-
Sanyi.mTs
addikt
Vezérlőpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetőségek\Rendszerbeállítások: itt be van állítva, h "A főkapcsoló megnyomásakor": Leállítás (akkuról és 230-ról is), illetve PM-ben/Global power settings/ events / power button: leállítás. de hiába nyomom meg a kikapcsoló gombot, nem csinál semmit.
Mi lehet a gond? -
woss
csendes tag
-
Fifi
őstag
válasz
Colonel993 #59276 üzenetére
Nyikorgás abszolút nincs, erre nem emlékszem. Még a gombokkal sem lenne gond, engem kifejezetten a space működése zavart, de ha hazaérek este előveszem, és használom picit.
-
Colonel993
senior tag
Ma kétszer kifagytam ezzel a hibakóddal a rendszer újraindítása után kiírva;
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 3b
BCP1: 00000000C0000005
BCP2: 0000000000003C00
BCP3: FFFFF8800CCB7FA0
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\022014-12339-01.dmp
C:\Users\GAS\AppData\Local\Temp\WER-33072-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtMI lehet a hiba oka?
-
Fifi
őstag
válasz
Colonel993 #59272 üzenetére
A gombok lenyomásának útja olyan rövid és kemény a dell-hez képest, az olyan lágy, süppedős és puha.
Valamint a space néha dadog, azaz nem érzékeli a lenyomást, de lehet, hogy ez csak a dellnél megszokott finom működés következménye, illetve sokszor nem a közepét nyomom, hanem a szélét és mintha ott nem érzékelné.Az is lehet, hogy ez csak az én példányom jellemzője?
Legalábbis erre emlékszem kb. 1 év távlatából, elő kellene vennem és újra kipróbálni, hogy frissítsem az élményt.
-
Fifi
őstag
válasz
FoxiestFox #59239 üzenetére
Aki használt ilyet, az leírhatná, hogy ez a wireless billentyűzet milyen minőségű amúgy, mielőtt beleugranék egy vásárlásba.
Vettem anno én is egy LENOVO SK-8835 ThinkPad USB Keyboard with UltraNav billentyűzet-et, de második nap már elcsomagoltam, mert egy ilyen Dell KB212-B csak magyar kiosztású rommá alázza és sírva vettem elő újra. Viszont a tauchpad és az ultranav jól jönne, de nem a gépelési élmény rovására.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59267 üzenetére
Számomra olyanjai nincsenek - jó az akksi lehetne hosszabb, de majd a bay battery ezt is megoldja. Dokkolót a büdös életbe nem használtam, express card is évekkel ezelőtt volt a közelemben. De sokaknak ezek fontos dolgok, nem is vitatom a létjogosultságukat, csak számomra haszontalanok, így nem fáj a hiányuk.
-
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59262 üzenetére
Kettőt is vettem saját használatra (a másikat donornak ha baj lenne, csak a kijelző 40-50eFt hozzá, úgyhogy 35-ért egy hibátlan működésű, 2%-os elhasználódású akksis gép több, mint álom)
Na majd meglátod, ez a kezeim között fog elmállani
Top5 notebook-ba X301 nálam benne van, talán még a top3-ban is, úgyhogy ez egyhamar nem megy piacra.
-
Sanyi.mTs
addikt
x200 ExpressCard slotban egy kártya. ha a mellette lévő kék gombot benyomom, akkor annak ki kellene jönnie, majd azt benyomva kijön a kártya, ugye?
és mit lehet kezdeni, ha nem működik ez a kinyomó pöcök? hogyan javítható? -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #59262 üzenetére
Vett saját részre is, meg nekem is vett egyet.
-
-
Tim82
félisten
válasz
tototos #59258 üzenetére
Nem hiszem, én már tettem bele az enyémbe SSD-t, az X200-ról klónozott rendszerrel simán felállt (ami nem csoda, nagyon kevés dologban különbözik az X301 és az X200 hardveresen).
Ha meg Kalandorra gondoltál, ő is túl van a megnézésen tudtommal.
dying_star: nemtom, mire gondolsz, mind a T500, mind az X200 marad nálam, az X301-re meg kíváncsi voltam/vagyok, ezért vettem meg hito szíves közvetítésével (lecsapott rá nekem, majd ma elhozta, hogy átvegyem - itt is köszönöm!) - ennek a sorsa még kérdéses. Eddig pozitív benyomást tett rám, de csak hétvégén fogok vele tüzetesebben foglalkozni.
hito: holnap lenyomok egy OS telepítést, ma itthon még csak a matricákat próbáltam leszedni meg töltőre tettem. A súlya, az arányai, a minősége mindenesetre meggyőzőek. Fő gépnek nem tartanám jónak a dokkolhatóság és Express Card-bővítési lehetőségek hiányában, de másodgépnek, hurcolászósnak kellemes lehet.
Ja és van nekem egy IBM logós bőrmappám, ami még az Ultranav Travel Keyboard tartozéka volt, az X301 pontosan beleillik.
-
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Ti mivel tesztelnétek egy hdd nélküli tp-t? 2 gigás pendrive-m van jelenleg kéznél. Linuxal meg tudom nézni az akksi állapotát?
-
xcds
őstag
Ez nem jó bele, ha még megvan?
(#59253) metal01: Olyan gondom is volt a lan-al, hogy felkiáltójeles lett amgától és azt írta rá, hogy nem indítható el, Most meg jó, uh nem babrálom egyenlőre ink. ha megint elkezd szarakodni, akkor megcsinálom.
-
hito
nagyúr
Na végülis nem a visszaküldés mellett döntöttem, hanem azt kértem, hogy 50euro-t térítsen vissza. Így kicsit több, mint 40eFt-ba lesz ez az X301 és nem kell szarozni a postával. BIOS jelszót ingyen leveszi ismerősöm és még DVD írót is fog kapni.
Cserébe lesz egy döglött bay akksim, amit 10-15eFt-ért fel tudok újíttatni (remélem). Amúgy is akartam hozzá venni, ami alsó hangon 35-40eFt lett volna hozzá külön. Úgyhogy még jól is kijöhetek ebből a dologból, vagy legalábbis a legkisebb kellemetlenséggel. Még csak az hiányozna, hogy ha esetleg visszaküldtem volna még kitaláljon valamit a genyóskodás jegyében, hogy nem így küldte vagy bármi és a végtelenségig húzódjon a dolog.
Szerintem ő is könnyebben belemegy az 50euro-ba és ezzel lezárhatja a dolgot és még a noti se marad a nyakán. Úgyhogy így láttam a legjobbnak. Majd írok a fejleményekről ha érdekel valakit.
-
-
Fifi
őstag
válasz
FoxiestFox #59241 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
Mindenkinek írtam/válaszoltam, köszönöm.
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59241 üzenetére
Apróról vadásztam postával együtt 6 k-ért, magyar.
Tim82: Teljes mértékben, volt benne 9 ciklus, egyébként szinte új. 4-4,5 órát bír biztosan, de majd egyszer megnézem hogy ténylegesen mi a vége, még nem volt alkalmam kipróbálni.
-
Chaser
legenda
válasz
Új vagy használt magyar megfelel? Ha belenézek a varázsdobozba biztos találok valamit
-
Gondwana
addikt
válasz
Esetleg egy numpad nélküli, azaz a rövidebb változat, de lokalizció nélkül, Szabadkáról, olcsón? Ezt úgy értsd, hogy csak a kék feliratok vannak rászitázva, a fehérek semmi. (Részletek PM)
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Ma jött meg a billentyűzet, épp egy ilyenről írok
-
válasz
qnadam #59238 üzenetére
Alacsony fényerejű piros. Vagy nagyon narancs sárga, de előbbi felé hajlok.
Szerintem szépen harmonizálna a trakpoint pöckével, illetve ennek gombszéleire akarok egy piros sávot, mint ahogy a régi TP-ken van:Ja, és aki tud olcsón ilyet, ne tartsa magában:
Nyelv tökmindegy, US, UK is jó, nyilván ne ismeretlen karakteres legyen. -
válasz
FoxiestFox #59236 üzenetére
mondd, hogy nem kék
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #59236 üzenetére
SMD, es milyen szinu lesz?
-
Bontottam már kijelzőt, de nem emlékszem rá, hogy volt:
Milyen ledek vannak beültetve a zöld visszajelzőknek?
Mennyire cserélhetők könnyen?
Egyszerű lábas, vagy smd-k?
Merthogy eszelős ötletem támadt, amiért mind hülyének néznétek, úgyhogy meg is tartom magamnak -
metal01
őstag
Nem értelek... De lehet, csak én vagyok már hulla fáradt
Regedit:
Intel(R) 82567LM Gigabit hálózati kapcsolat REG_MULTI_SZ 1 2 3
Eszközkezelő:
Intel(R) 82567LM Gigabit hálózati kapcsolat #3
Ez ugyanaz, nem a 3g modem.
Törlöd a regből a fenti bejegyzést. Törlöd az eszközkezelőből a fenti drivert, illesztőkkel együtt. Rákerestetel még egyszer. Telepíti. Restart, és a helyén kell lennie mindennek.
A 3g az F3507g Mobile Broadband Driver,
-
woss
csendes tag
Vennék egy használt német S440-et, csak előtte két kérdést szeretnék tisztázni:
- A T/L/S 440/540/531 -es gépeken a backlight-os billentyűzeten a gombfeliratokon is átszűrődik a fény, vagy csak a gombok körül dereng? Egy esetleges átmatricázás esetén az előbbi esetben elég csúnya látvány lenne.
- A gépen német downgradable Windows 8 Professional 64 OEM UEFI Licence van. Ha kinyerem valahogy a serialt, akkor fel tudok-e tenni u.erre a gépre vele egy magyar Win7 64 Pro-t ?
Kösz, ha valakinek autentikus tudása van ezekről, és megosztja velem.
-
Nekem is megy a T430s Win8.1-el. Természetesen nem teljesen kerek a dolog mert a WWAN-t sehogy sem tudom munkára fogni, a bluetooth sem teljes, és a hotkey is csak részleges. Továbbra is várok, folyamatosan jönnek az új driverek. Viszont gyors és stabil.
-
urak, van valakinek eladó ramja t510be 2x2 gb? vagy ebbe bármi jó?
-
cadeyrn
aktív tag
>> Ez esetben viszont a 14napos indoklás nélküli visszaküldési lehetőséget kockáztatnám. Melyiket szeressem a két rossz közül?
Felejtsd el a 14 napot, és élj az ebay adta lehetőségekkel, azért van. Az, hogy ő elfogadja a visszaküldést, nem jelenti, hogy nem csinálhatod ebay-en keresztül, ahogy kell.
Védd be a hátuljad, ahogy csak tudod. -
PNP
őstag
Azt csináld, amit cadeyrn írt. Már éltem párszor így panasszal, minden esetben visszakaptam a pénzem, sőt mivel kisebb értékű cuccokról volt szó, aminél a postaköltség aránytalanul magas a vételárhoz képest, vissza se kellett küldenem. Nálad nyilván nem ez a helyzet, de mindenképp ebayen keresztül intézz mindent, ne kommunikáljatok emailben. A végén pedig nyugodtan mehet a negatív.
És nem akartam előítéletes lenni, de nekem is a török bevándorló volt az első gondolatom
-
-
Fifi
őstag
Nekem is volt már olyan történetem, hogy nem kaptam meg az árut, sőt addigra az e-bay-en is törölték a felhasználót. Paypal-on reklamáltam 45 napon belül, mivel 15 nap alatt nem válaszolt az eladó, így visszakaptam a pénzt. Még nyertem is rajta, mert addig gyengült a forint, így több forintot írtak jóvá.
A terméket semmikép ne küldd vissza, amíg nem kapod meg a pénzt!
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59215 üzenetére
Csak hogy legyen ellenvélemény is....
Én 8.1-el használom az X200-at, különösebb gond nélkül. Bár tény, nem akarok bele 3G modemet rakni, ami problémás tud lenni, de egyébként nincs gondom, még a Power Manager is megy, és meg is jegyzi amit beállítok neki. Perze lehet szívás is, de nekem nincs bajom vele.
-
válasz
Peet91 #59214 üzenetére
Höhö, hogy te mennyit fogsz szívni azzal a sz*rral...
Csak hetvenötször írtuk (azaz írták) le eddig a fórumban, hogy régebbi gépek alá a support még jelképesnek sem nagyon nevezhető, a 7-eshez való driverek egy része ugyan megy, a Lenovós cuccok többégse nem.Keress rá itt fórumban, nagyon sokan pattantak vissza 7-re 8-8.1-ről
Kompromisszumokkal persze használható. -
Peet91
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, hogy használ-e valaki x201-et win8.1-el, és hogy mik a tapasztalatok driver téren, de nem kaptam választ, ezért most kicsit általánosabbra veszem a figurát.
Néztem a lenovo honlapján, és vannak driverek, amik csak win7-re vannak validálva. A kérdésem az lenne, hogy ezek a driverek mennek-e 8.1 alatt kompatibilitási módban, vagy 7-et kéne feltennem inkább?
Ilyenekre gondolok, hogy nekem nincs power managementem, és hasonló finomságok, plusz nem villog a wifi visszajelző hanem csak világít...
-
hito
nagyúr
válasz
soldi3r #59211 üzenetére
Én is paypallal fizettem. Akkor meg tudom ezt játszani?
cadeyrn: köszi. Ez esetben viszont a 14napos indoklás nélküli visszaküldési lehetőséget kockáztatnám. Melyiket szeressem a két rossz közül?
Viszont öröm az ürömben, hogy bay akksi van a gépben. De üröm az ürömben, hogy hibás
Akksi LED villog ha csak az van a gépben és ezt írja rá a battery utility:
Ma találtam egy helyet, ahol lapcellás akksit fel tudnak újítani, de nem tudom, hogy cellahibás, vagy elektronika hibás. Nagyon nem mindegy.
-
cadeyrn
aktív tag
ok, ez esetben ebay "feljelentés": ( csak angolul tudom, de a németnek ugyanígy kell működnie ):
http://resolutioncentre.ebay.co.uk/
válaszd a I bought an item. / I received an item that does not match the seller's description. -et
ContinueKiválasztod a vásárolt cuccot
A többinek mennie kell magától
Leírod, mi van, és hogy full refundot szeretnél.Ha nem válaszol egy hónapon ( vagy vmi hasonló belül ) olyan megoldással, amit elfogadsz, megy az ebay "feljebbviteli" osztályára, ott még nem jártam; általában megoldódnak a dolgok ha eléggé kalapálod.
Szerk: ne küldd vissza ilyen nélkül semmiképpen, így marad nyoma és így tud az ebay segíteni, ha kell.
-
-
metal01
őstag
De lehet:
Regedit:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Network\{big long hex
number}\DescriptionsThere will be a few hex numbers after \Network\ but it'll be the one
with the "Descriptions" branch. Under this branch you'll see all the
numbering strings. Juts delete the ones you want to reset.Then go back to Device Manger and select "Scan for Hardware Changes"
Nekem is volt már ilyen, ez megoldja.
Szerk.:
A latency gondot nálam az RMClock-ban az LFM kikapcsolása megoldotta...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- Windows 11
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Parfüm topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest