- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Colonel993
senior tag
válasz
Arlekim #60703 üzenetére
Teszteld otthoni körülmények között a helyzetet...
Hibernáld le a gépet csukd össze.. táskába rakd be és otthon dölj neki vele ennek annak huppogtasd stb és persze fülelj... nameg mindezt ésszel/természetesen mint ami a hétköznapokban éri...
Én azt tippelem, hogy a bekapcs gombbal van valami anomália... túl érzékeny... vagy a membrán csúszott el benne (vagy épp megvan ülve és túl puha...) a kijelző valami oknál fogva benyomja... stb...
Kikell kísérletezni, elő kell idézni szándékosan és ezek alapján rá lehet jönni a hiba okára a következő lépés meg annak javítása.Amm meg nem túl nagy hercehurca akkut kivenni elrakás előtt...
-
Gondwana
addikt
válasz
Arlekim #59378 üzenetére
Disable wake timerso on battery hogy áll?
A másik opció, amihez már volt szerencsém, hogy pörgőkontaktos (vagy valami hasonló) lett egy T60-as billenytűzete, azaz minden shutdown után újraindult, billenytűzetcsere után meg nem.Szerk.: Wake On LAN azt várja, hogy valamilyen formában megkapja a saját MAC címét, mivel kikapcsolt gép nem nagyon szokott DHCP-től IP-t kapni, ezért broadcast csomagban várja. Ha így random előfordul, hogy tényleg WOL ébreszti fel, ott valami nagyon durva backdoornak vagy legalábbis bugnak kell lennie...
-
-
lapa
veterán
válasz
Arlekim #59331 üzenetére
én egy egyvállas kis tatyóval, thinkpaddal és vasalt inggel együtt 11,x kiló versenysúllyal meg tudok csinálni egy munkahetet eu-ban. más kérdés, hogy nem fogom most emiatt kipakolni a tatyót fotózásra. de vótmá írva hasonló topikban.
meg csak hogy uppoljam a szokásos táskatopikot: gazdasszonynak ilyesmit tervezek venni, elég jó edc-nek néz ki. még én is gondolkodom rajta, de nem fér bele az x (de neki ha kell 7-es tab pölö igen...).
@CharlieDrop: nekem ennek a sztereója van rákötve de ez nyilván semmilyen szinten nem kompatibilis a 2 x 25w erősítővel. de ahogy látom már árul 160w-osat, azzal szerintem lebontod a házat ha kell. azért meghallgatnám azt is, de gyakorlatban ez sincs soha olyan erővel hajtva, hogy ne szóljon szépen.
-
-
válasz
Arlekim #58686 üzenetére
Az Intel hülyesége van ott... az Ati chipen paszta van, procin szintén.. Intelre fölösleges a réz, de ha szeretsz szöszölni vele, és ki tudod számolni a pontos vastagságot (hiszen a meglévő gap vastagságát kell keresni, mert látszik, hogy abba belenyomódik a chip magja, tehát a gapnél vékonyabb réz kéne rá..), csak rajta.
-
-
r4z
nagyúr
válasz
Arlekim #58641 üzenetére
TPFanControl kell neked, meg egy újrapasztázás, takarítás, végső esetben hűtéscsere.
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
Arlekim #58021 üzenetére
Hogyan kell átkapcsolni az ati és az intel vga-között?
Legutoljára alig egy napja esett szó róla.
A power management telepítve, jobb klikkes helyi menüre reagál, mindent mutat, de nem nyílik meg.
Nekem meg szokott nyílni egyszeri balklikkre... (Vagy lehet, hogy félreértem ezt a "helyi menüre reagál, mindent mutat, de nem nyílik meg" félmondatot.)
parkasz:
Most már hamarosan nekem is megjön a T500-am amúgy.
-
lapa
veterán
válasz
Arlekim #57295 üzenetére
az én személyes véleményem az a kézi tapicskolósról (ez ugye a legrosszabb konstelláció), hogy a képernyője merő bohóságnak tűnik a pőre affs meleltt. plusz ez a ledes dolog... amúgy a cerkázásban van fantázia, meg a képernyő forgathatóságában is. még nem voltunk messzire nyaralni, tán idén majd kiderül melyik használhatóbb kinti (azaz autós) körülmények közt, affs vagy tekerhető homálytablet.
-
Chaser
legenda
válasz
Arlekim #57298 üzenetére
El kell kérni a panel típusát. másképp nem megy. Elvileg parts is kiadja, láttam már olyat, de csak a gyártót. Boe Hydis paneles biztos jó. Ez AFFS. De voltak samsung PVA panelesek, na azokat nem dicsérték agyon. Volt egy listám de már nincs meg...
szerk: adrian87: Nem lehet..az "s" a vékonyabb, ennyit jelent. VGA váltás T510-nél kimaradt, valszeg T410-nél is, azt passzolom. Nem annak függvénye hogy "s" vagy normál. T400/T500-nál működik.
-
Chaser
legenda
válasz
Arlekim #57292 üzenetére
Tömegre is nagyobb, más a kialakítás. Nincs pilács se. Teljesen más a zsanér rész is. SSD biztos nem megy bele, max hackeléssel a corestore.
És figyelj rá, sok féle panellel szerelték, vannak egész hitványak is belőle.szerk:
Tapasztalatból mondtam amiket mondtam. Cuki ha nem zavar a nagyobb tömege, cirka +0.5kg-val több, vastagabb. És ha le tudsz mondani a pilácsról. Jó móka vele rajzolgatniPersze ha értelmes panel van benne.
A legtöbb verzió only waacom, tehát nincs. Single és multitouch verziós kevés van, de nem az igaziak. Mai értelmesebb csájna' tabletet jobb kezelni. -
-
Tim82
félisten
válasz
Arlekim #48591 üzenetére
Egy-két free-to-play MMORPG-t (LOTRO, SW:TOR) kipróbáltunk nemrég Z61p-n (T7200 / Ati FireGL V5200 256 MB VRAM-mal / 3 GB RAM) és T500-on (T9400 / Intel GMA 4500MHD / 8 GB RAM) és egészen szépen futnak. Az SW:TOR esetében le kell venni a részletességet, a LOTRO-hoz nem nagyon kell állítgatni.
T60-on (Radeon X1400) játszottam Dragon Age: Origins-t, szintén némi kompromisszummal, de jól elfutott.
-
Francia91
veterán
válasz
Arlekim #48591 üzenetére
Én is játszok, 2 játékkal:
War Thunder és CS: Source. Ezeket viszi a T60p FireGL V5250-es kártyája is, a Source-ot Medium beállításokkal natív felbontáson, utóbbit Ultra Low 1280x800-on, viszont nincs hardveres HD gyorsítás, ami nekem kéne HD filmezés végett. T60p is viszi a Full_HD-t, de a T7600-as 80-90%-on, a GPU szintén 80-90%-on van közben... Meg az Inventornak sem ártana egy kicsivel komolyabb GPU, ez már néha megszenved vele, nem beszélve a 3 Gb RAM-ról... Egy-egy 150-200 Mb-os rajz megeszi a 3 Gb-ot, még XP alatt is. 8 Gb-nál már nem lesz ilyen gond
Meg mégiscsak újabb hardver a T60-nál, DDR3-as RAM-mal.
Így meg, hogy 1:1 ár arányban cserélem a T60p-met ATI-s T500-ra, marhára megéri
-
rekop
senior tag
válasz
Arlekim #48461 üzenetére
Szerintem toldd meg 10k-val ha megtudod, alfa-nál van T400 dedikált vga-val WXGA+ kijelzővel. Korrekt ez eladó hozzáállása, megbízható gépeket árul. Ennél jobbat szerintem nem veszel TP-ből. Ha nincs rá keret, kicsit vissza kell venni az igényből. T61 vonalon én már nem gondolkodnék...
-
-
Francia91
veterán
válasz
Arlekim #48457 üzenetére
64 bit alatt sem tudod használni a 4 Gb-ot, elmondom előre
Látni látja, de csak 3 Gb-ot fog használni BIOS korlátozás miatt. A chipset elméletileg kezelné a 4 Gb-ot, de a T60 sosem fogja, még 64 bit alatt sem.
Tapasztalat, és számtalanszor kitárgyaltuk itt a topikban.(Egy 150-200 Mb-os Inventor 3D-s rajz megzabálja a 3 Gb RAM-omat, jobb lesz majd T500-zal a 8 Gb, az talán elég lesz
)
-
scarbantia
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest