Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Asszem megoldódott... Le kellett húzni először is a töltőről, utána észhez tért valami a lelkében. Amúgy így is BIOS-ból "Automatára" téve tojik rá, mit állítok, csak akkor veszi figyelembe, amit a power managerben állítok, ha "Battery Optimised"-re teszem. Viszont így végre működik, van adaptív, max sebesség, és kis fogyasztás töltőről is.
Extra nyalánkság, hogy a Turbo is így kapcsolható, ha a power managerben a ventilátorszabályzást "Balance all parameters" állásra rakom, akkor nincs turbo, ha maximize performance, akkor van. -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszi a tippet! Kipróbáltam, AC-módban (tötőről próbálkozom) átraktam Maximum performance-ről BIOS-ban Battery Optimised-re, minden maradt, csak mostmár nem 2800-ra Turbo-zik, hanem 3050-re is.

Érdekes, a régi Atomos netbookoman 0 BIOS álítási lehetőséggel, power manager segédprogram nélkül simán tudtam állítani ezt vezérlőpultból, működött, mint a karikacsapás.
Szerk.: Picit jobb lett a helyzet, battery optimised és "Lowest" beállítás a power managerben kikapcsolta a Turbo-t, bár csak 3W-ot nyertem vele, erre még gyúrni kell 22W CPU fogyi még mindig sok nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Asus Zenbook UX333FAC Screenpad 13" i7 10.
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Extra nyalánkság, hogy a Turbo is így kapcsolható, ha a power managerben a ventilátorszabályzást "Balance all parameters" állásra rakom, akkor nincs turbo, ha maximize performance, akkor van.