- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
bajuszati #80139 üzenetére
Amennyiben fedlap cserét is akarsz/kell, akkor vedd a 80k-sat, mert jobban nem jössz ki ha magadnak csereberéled meg szívsz velük.
Palmrest és bezel megvan 10k alatt, az még okés, ha többet is kell mókázni akkor nem szenvednék vele. Nekem is csak azért jó már, mert tudom kitől kell hozni és mit. Ehhez viszont be kell bukni pár ilyet, volt palmrest amit nem tudtam feltenni pölö, mert egyszerűen nem ment rá a baseplate-re.
-
Tim82
félisten
válasz
bajuszati #80136 üzenetére
Az enyémen törve/lepattanva nincs, de a sarkoknál meg van kopva a gumírozás - ez mondjuk általános Thinkpad-kozmetikai hiba. A palmrest-em, amit vadonatújan vettem, kb. 1 hónap után elkezdett repedni az Express Card foglalatnál. Nagyjából ennyiről tudok jelenleg beszámolni - ami úgy, hogy én raktam össze innen, nem is rossz.
-
Tim82
félisten
-
-
-
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
-
Gondwana
addikt
válasz
bajuszati #58224 üzenetére
Ha valamivel megvilágítod ilyenkor és mégis ott a kép, akkor a háttérvilágítás körül keresendő a gond. Tudtommal olyan inverter-meghibásodás nincs, hogy egy kicsit működik, egy kicsit meg nem, tehát a fénycső lesz a probléma forrása a kijelző aljában, ezt kell cserélni.
Ha kábeltörés, akkor ott megjelenhet visszajelzőlednemvilágítástól kezdve néhány más érdekesség is, amúgy X200/X201 ThinkLight-szalagkábel-elnyíródáson kívül ilyen hibáról még nem hallottam. (T400s-eknél a szalagkábel okozója és nem elszenvedője a hibának) -
-
Psychonaut
veterán
válasz
bajuszati #28662 üzenetére
Nem titok, innen a Hardveraprorol van, de egyszeri hirdetes, mar csak egy T61 wide-ba (es ugyanilyen akksit hasznalo tipusokba) valo akksija van a hirdetonek - 9 cellas 15.000-ert.
-
Tim82
félisten
válasz
bajuszati #27522 üzenetére
Nem felesleges az SSD, mert normál vinyóhoz képest még így is ég és föld a különbség felhasználói élmény tekintetében. Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam: szerintem semmit nem érzékelsz majd abból, hogy a T60 csak SATA I adatátviteli sebességre képes, SSD-vel így is villámgyors lesz.
-
Tim82
félisten
válasz
bajuszati #27516 üzenetére
Tehetsz bele 800 MHz FSB-s RAM-ot is, 667-re visszavéve kezelni fogja. Szerintem nem éri meg 2*2 GB RAM-ot beletenni, ha nem használja ki az egészet a chipset. 2+1 GB RAM-mal is működik a dual channel, ha amúgy hasonló tulajdonságokkal bír a két memóriamodul.
A chipset csak SATA I sebességet tud és ezen semmilyen moddolt BIOS nem segít, nem úgy, mint a T61 esetében. Normál felhasználásnál szerintem ebből mondjuk semmit sem érzel.
Akkura nem tudok mit mondani, az enyém még kb. 80%-át őrzi az eredeti kapacitásának és úgy három és fél órát elmegy közepes fényerőn, PCMCIA WWAN-modemmel.
franc0: egy E4300 engem is megkísértene, ha lenne ennyi pénzem, de általában az sem mindegy, hogy apránként fejlesztünk egy régebbi gépet, vagy egyszerre dobunk ki egy nagyobb mennyiséget egy újabbra (amibe persze RAM, SSD éppúgy kell).
kaller1: jól gondolod.
-
Tim82
félisten
válasz
bajuszati #27509 üzenetére
T7200-at időnként ki lehet fogni, T7400/T7600 aranyárban van. Költséghatékonyabb a 32 bites CPU-knál maradva egy T2500/T2600-at keresni.
kaller1: semennyit, mert jó eséllyel el sem indul vele a T60.
sutszi: a T7500 ugyanúgy nem lesz jó neki T60-ba, tehát azt is oda kellene írnod, hogy a T2300-at milyen gépben használod/használtad (Albacomp, ha jól rémlik?), a T7500 meg a T61-edben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged