Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    Jahj, na 5 óra tömény olvasás és cseszekedés után kinyomoztam mekkora munka a ledes Samu panelt berakni a sima X-ekbe: brutális.

    Szóval belevágunk, még ez hiányzik egyedül a repertoárból, utána megpihen az alkotó és letészem a lantot ;)

    A gép és a kijelző barátkozik, a gond mindenkinél (ez úgy 2 embert jelent aki hasonlóan végtelenségig buzerálja ezeket) a kábel volt. Mert ilyen kábel sima TP-ben sohasem volt, és vagy cseréled tabletesre ahogy csinálták, vagy nem, amit én akarok majd. Egy ilyet találtam de a topik behalt 6 poszt után, srác eltűnt.
    Azon gondolkozom mit szólna hozzá a gép, ha a sima kábele maradna és a pineket egyből levenném a kiindulástól, és a végén a csatiba megkapná. Lehet ehhez bevetjük az egyetemet és méréslaborban keresek valami elvetemültet aki spíler és rávágja, hogy ok vagy nem :B

    dying_star: T3400-ról toltam át magam T9500-ra. Valljuk be ez azért már testvérek között is erősen tendál a fél GHz felé, és igen, SSD is volt/van mindig a main gépemben. Egyszerűen itt emelgethettem az órajeleket, ahol beakadt ott beakadt, 10 lapnál egyben ugyanúgy nyekk, mint régen. Aztán volt SSD teszt és végre berakhattam 5 gépbe is, egy mezei rendes i3 már hozta a flowt, egy i5 már taknyosra verte, asztali meg hát mindegy, ez nem az a kategória. Nem véletlen ment a HP is a levesbe, pedig az tényleg mocskos volt 8giga DDR2-vel 1920*1200-as panellel meg FX570M-el, prociban még rakhattam volna T9800-at is, de mi a búsnak.
    Aki érzi érzi, én nem. Bár igaz tényleg sok és néha erős gép van nálam, a mostani asztali meg olyan erős, hogy csiga hozzá minden amihez érek.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák