-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobileman
senior tag
válasz
Mz/ts250@300 #26499 üzenetére
A T23 passzolom, régi gép, nem foglalkozom ezekkel, min. T30- tól felfelé!
-
Mz/ts250@300
tag
Aha értem köszi,A T23 -asra nincs tiped mi okozhatja a hibát?
-
mobileman
senior tag
válasz
Mz/ts250@300 #26497 üzenetére
Nemcsak az FSB, hanem a lábak se passzolnak, nem is tudnád beletenni
-
Mz/ts250@300
tag
Sejtettem hogy az FSB véget nem fog menni .Köszönöm mindenkinek a gyors választ
-
mobileman
senior tag
válasz
Mz/ts250@300 #26493 üzenetére
A T7300 nem lesz jó a T60- ba (800MHz FSB, meg más a láb is) T7400 vagy T7600 megy bele!
-
!Overdose!
őstag
válasz
T7300-al gyárilag nem szerelték és mintha valahol olvastam volna, hogy nem is megy benne. [link]
-
Tim82
félisten
válasz
Van egy IBM t60 -as laptopom T2300-as processzorral ,van itthon egy T 7300-as Core 2 duo proceszoróm kérdésem annyi lenne tudom frissíteni ere a cpu-ra a notim ?
Az eltérő FSB miatt én nem próbálkoznék vele.
-
Mz/ts250@300
tag
Sziasztok!
Van egy IBM t60 -as laptopom T2300-as processzorral ,van itthon egy T 7300-as Core 2 duo proceszoróm kérdésem annyi lenne tudom frissíteni ere a cpu-ra a notim ?Valamint a napokban megadta magát a egy régi T23-as nincs bot képernyő semmi csak a vetni pörög fel de az is úgy hogy nem azonos fordulaton jár , felpörög.leáll ,felpörög leáll..Probáltam Hdd,Odd nélkül aksi ki aksi be ,hálózatról stb de mindig ugyanaz.Gondolom meghalt az alaplap,vagy esetleg egyéb ötlet ?
-
Otisz
őstag
Mindenkinek békés, meghitt karácsonyt kívánok!
-
!Overdose!
őstag
válasz
vranyek #26486 üzenetére
Célszerű System Update-et használni a driverek telepítéséhez, de ehhez internet kapcsolat kell. Első körben Aida-val nézd meg a hálókártya típusát és töltsd le a hozzá való drivert a Lenovo oldaláról a Type alapján. Ha ez megvan és van net, akkor jöhet a Sytem Update a többihez.
Mod: Ha az Aida nem ismeri fel sem a hálókártya sem a wifi kártya típusát, akkor nem marad más, mint a kísérletezés, de valamelyik 100%, hogy jó lesz, ha Type alapján böngészel közöttük.
-
vranyek
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőm most kapott egy Lenovo Thinkpad Edge 15-öst, az inteles kivitelben, de egyszerűen bármilyen hálókártya és wifi drivert teszek fel, egyik sem működik, valaki tudna nekem segíteni ebben???
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #26459 üzenetére
Holnap derül ki mekkora lesz az öröm. Az ajándékozottat megpróbálom videózni, ha minden hálivudi lesz jön egy kis videó.
-
MrSealRD
veterán
A Lie To Me valamelyik részében W500-al nyomták...pedig általában az almás dolgok virítottak náluk is.
-
franc0
őstag
HIMYM S06E04-ben is van TP, pedig ott végig Apple gépek szoktak lenni.
-
azbest
félisten
Most láttam a tévében egy érdekességet, az axn-en az ncis: los angeles s02e08 (vérbosszú) részben úgy látom egy igencsak moddolt vörösre lakkozott Thinkpad szerepel:
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]Nagyon hasonlít a T61-hez. Látni a jellegzetes akkut, a jobbo oldalán a dvd-t, bal oldalt a vga és más csatlakozók, nameg a kártya slot fedelét, az ultranav is látható, mintha a vörös sapka is meglenne a pöckön
-
charg
tag
Sziasztok!
Van egy T500-am és az a problémám, hogy a kijelző színei nagyon fakók.
Lehet ezen javítani valahogy?
A színek kb. még a leggagyibb TN paneles monitorokon is jobbak. -
AaronBass
tag
Bezzeg a régi fuji amilo laptopom ami 8felé repedt, mindig ment!
De soha többet! Lehet majd összehegesztek egy kis kompakt 120 Amperes aksival rendelkező hordozható gépet, amibe minden cserélhető lesz, de azért a Lenovo kijelző marad!
-
tototos
addikt
válasz
mitulabattyi #26471 üzenetére
Nekem se tudta javítani a T61-t de egy próbát megér hátha r61-nél más a szitu.
-
AaronBass
tag
válasz
mitulabattyi #26471 üzenetére
Nem kikötés a Lenovo márka! Épp ez az ajánlat volt aktuális, és megtetszett! Holnap beszélek az előző tulajával, és ha nincs más alkatrészben eladásra kerül! Remélem max 10e-ret buktam...
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
tototos #26468 üzenetére
Korábban írta, hogy ilyen VGA-kat nem tud javítani, mert annyira tele van nyomva ragasztóval a chip alja, hogy fizikai sérüés nékül szinte eltávolíthatatlan.
AaronBass: Sajnos ez a VGA rizikós, ha nem akarsz problémát, és lenovoban gondolkodsz, akkor egyel újabb (T400), vagy egyel régebbi (T60) szériát kell választani.
-
AaronBass
tag
Ismerősöm már régóta szeretett volna 1 olyan laptop-ot amibe vagy ati, vagy nvidia kari van! Ezért még mindig kikötés, számomra ez a két videokártya tipus!
-
AaronBass
tag
55.000ft-ra jött ki! Ismerősömnek vettem meglepetésnek! Hát így jártam... És ha nem veszi vissza a forma akitől vettem, vagy nem tudunk kitalálni valami megoldást, sajnos kénytelen leszek szenvedni a szétszedésével, eladásával! :S
-
tototos
addikt
-
AaronBass
tag
Nvidia Quadro 140M 128Mb saját
-
MrSealRD
veterán
válasz
!Overdose! #26463 üzenetére
R61-ese van. Nvidia NVS140-el...
-
AaronBass
tag
válasz
mitulabattyi #26460 üzenetére
Már vga - kimeneten se ad képet! :S
-
-
AaronBass
tag
Szerintetek akkor ha ilyen képet ad a Lenovo R61-em akkor az VGA halált jelent? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
Ma lettünk egy x60s tulajok :-) A cucc Angliából van, rajta xp, win 7-et ráknék rá. Pendrive-ról simán mennie kell a dolognak? Vagy van valami hókosz-pókusz amit tudnom kell.
-
Hunter2
addikt
Van egy eladó 1400x1050-es LCD kijelzőm, érdekel esetleg valakit?
-
zonusz
aktív tag
Vga hibáról jut eszembe, az x220 ips-nek van valami ismert nyűgje?
-
AaronBass
tag
Belül a ramnál az 1ik merevítő panelra 2008. volt írva!
-
AaronBass
tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném!
Nemrégiben vettem itt Ph-n 1 Lenovo r61et ( T8100,1gb ddr2,80gb, nvidia quadro140m) ismerősömnek! Win7 futott + Chrome 3 ablak + winamp! Egyszer csak kék halált kapott, majd eltűnt a kép, és újraindult! Majd csak villogó csíkokat adott le a kép! Rákötöttem 1 monitort, így már láttam a bios-t szintén minimálisan csíkozva! Ha Windows indításra megyek, kéken csíkozva, a betöltés felénél lefagy! 1szer véletlenül adott le képet monitorra, fejjel lefelé tartva!
Nem tudom mitévő legyek, feltételezni sok mindent tudok, de konkrétan fogalmam sincs mi hibásodhatott meg! Remélem kontakt, vagy Bios!Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv a fórumosoknak!
-
dbius
veterán
válasz
MrSealRD #26436 üzenetére
Intel WiFi Link 5100 esetében ezt találtam:
"Controlling the status LED
If you find the flashing wireless LED annoying, you can change its behavior so it will be on steady whenever the radio is powered on, and off when the radio is off. Create a file /etc/modprobe.d/iwlcore.conf with the line "options iwlcore led_mode=1" to set the LED on steady, or you can set led_mode=0 to have it flash whenever there is wireless activity (default). To make changes take effect immediately do "rmmod iwlagn ; rmmod iwlcore ; modprobe iwlagn" "
Forrás: ThinkWiki
-
nálam linuxon/ubuntun a bekapcsolt állapot jelző led nem működik csak akkor, ha kijelentkezek majd vissza. na ez miért van?
ezt azóta csinálja, mióta fent van a gépen a gnome3 és a gnome2. pontosan nem tudom melyik felület telepitése okozta a galibát. habár egyátalán nem zavar azért kiváncsi lennék rá hogy lehet ezeket a ledeket kapcsolgatni -
-
Kérdés: Megoldható az, hogy a wifi aktivitást jelző lámpa ne villogjon folyamatosan? Folyamatos világítással, ill. kikapcsolt leddel is kiegyeznék. T61 az alany.
-
dni
őstag
válasz
HarryPotter #26430 üzenetére
Legújabb van rajta.
-
törölt tag
Hi!
Nem találok infót, ezért kérdem itt, az x60s kijelzője elforgatható? Hol lenne érdemes akku és ram után nézelődnöm?
-
dni
őstag
Sziasztok!
A Kingston SV100S2/256 SSD-vel vel vagy ezzel a szériával van valakinek tapasztalata?
Egy X201-es gépben használják és már a második lett bad sectoros viszonylag rövid időn belül. (2-3 hónap), Ami rendszer, profil összeomlásokhoz, vezetett. Korábban egy Seagate Momentus XT volt a gépben, aminek a használatakor elég gyakran lassan válaszolt a gép, pedig a HDD leállítása ki volt kapcsolva és high perfomance beállítást használtunk, ezt követően tértünk át az SSD-re, de szívás továbbra is folytatódik. A driverek, BIOS, stb folyamatosan frissítve voltak a System Update Utilityvel, a meghajtók fw-ei is aktualizáltak voltak.
Van valakinek ötlete arra, hogy lehetne feltárni a probléma okát, vagy mi lenne az orvosság?
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
^Clown
addikt
válasz
Gondwana #26425 üzenetére
Ha nem piszkálta a BIOS-t, és nem volt Win újrahúzás, akkor a vinyót ki kéne próbálni egy másik gépben, vagy külső rack-ben, mert a gép nem érzékeli, hogy bent van a gépben. Persze előtte a BIOS-ban boot sorrendnél HDD legyen az első, ahogyan Gondwana írta.
Egyszer én is belefutottam ilyenbe, amikor elszállt az SSD-m.
-
Gondwana
addikt
válasz
kölökzsiráf #26422 üzenetére
Szerintem első lépésként BIOSban a bootsorrendnél a HDD-t emeld a network boot fölé!
-
felvono
tag
válasz
kölökzsiráf #26422 üzenetére
-
kölökzsiráf
csendes tag
Sziasztok! Egy T60as büszke tulajdonosa vagyok..legalábbis eddig. Egy elég furcsa problémát észleltem az utóbbi héten..még a windows boot képernyő előtt hibát dob mely a következő:
Initializing Intel (R) Boot Agent GE v1.3.24
PXE-E05: The LAN adapter's configuration is corrupted or has not been initialized. The Boot Agent cannot continue.
Majd innen két pittyenés közepette a következő képrenyőre lép át:
ERROR
Expansion ROM not initialized - PCI on Motherboard
Bus:00, Device:00, Function:00
Press esc to continue.
Eddig nem nagyon foglalkoztam vele mert egy esc-el tovább tudtam lépni és vizsgaidőszak közepén vagyok tehát időm se volt. Most viszont a winfos xp is kékhalált dob rá és nagyon kéne a gép hogy tudjak tanulni. Kérlek minél előbb segítsetek. Köszönöm -
Novics
senior tag
Mostanában csinál olyat a t60-asom, hogy kikapcsol a wifi, és vissza sem lehet kapcsolni az fn+f5 kombóval, új kell indítani a gépet. Gondoltam tolok neki egy system update-et, de az meg ezzel fogad. Újra raktam, de ugyanez a válasz.
Tán még annyi előzménynek, hogy a toolbox napokig minden nap le akar futni, holott már az elején engedtem neki, hogy hadd örüljön, de akkor is erősködött. Aztán ez egyszer csak abbamaradt. Ötlet?
(Win 7 oprendszer) -
Blindmouse
senior tag
-
salieri.
őstag
Nem volt meg tablettal dolgom ,ezert most kiprobalnek egyet ,de elvileg van a kijelzojen kicsi" nyomodas"
erdemes igy megvenni?
touch screen cserelheto? -
Gondwana
addikt
válasz
salieri. #26413 üzenetére
Gyárilag egy ceruza van hozzá, rendszerint 5 pótheggyel csomagolva van egy dobozban, nem a gépben (báris újan).
Megkarcolni elvileg a ceruza hegyével nem tudod, kopósra van előlátva, azért is adják a póthegyeket, de ettől függetlenül, ha homokszemet tologatsz a heggyel, akkor az karcolni fog, de olyankor érzésre is máshogy csúszik a toll hegye, észre fogod venni.
(Én eddig Wacom Graphire4-ben nyaltam el egy hegyet annyira, hogy kevesebb, mint 1mm volt csak ki a ceruzából, oda is egy ilyen piros ThinkPad cserehegy került) -
salieri.
őstag
Sziasztok!
Tablethez gyarilag hany PEN jar?
Kijezon a PEN miatt (erosebben van megnyomva ) keletkezhet serules? -
Gondwana
addikt
Kinek volt még problémája azzal, hogy nem egyessével lépked időnként a fényerő-csúszka?
Eredetileg az egyes lépésekhez tartozó százalék buherálását keresem (továbbra is), de közben hátha másnak is megszünteti a mértani sorban ugrálást:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\monitor\Parameters]
"MinimumStepPercentage"=dword:00000001 -
MrSealRD
veterán
Rendelt már valaki ettől az eladótól: [link] ?
-
Chaser
legenda
Nekem az egyik gyáreiról jött hasonló visszajelzés. Újan adtam át, 2011-ews gyártás mondom csak nem halt be a postázás alatt. Rögtön kezdtem a töltővel hogy jó-e. Válasz jó. Akkor töltőáramkör, de másik akuval nem tudták próbálni. Más lassan küldte volna vissza a srác amikor is kiderült hogy mégiscsak a töltő volt defektes, másikkal egyből töltődött az aku. Mondjuk ugy. akunál lehet hogy ennyi volt a történet, de egy próbát megér.
-
TOZ
addikt
Udv!
Reg jartam erre.
Nincs valakinek "veletlenul" X201 recoverybol (angol vagy magyar) egy "biztonsagi masolata"? -
Alex 336
csendes tag
Sziasztok!
Van egy T61es gépem, és szeretném a BIOST frissíteni. Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg a legfrissebb verziót?
A segítséget köszönöm. -
válasz
!Overdose! #26400 üzenetére
egy utányártott aksi nem töltődik az mitől lehet?
-
lapa
veterán
nem vagyok egy nagy spíler 1.8" ssd-ben, de az intel x18-m pl jobbat olvas (ez volt eddig az egyetlen, amit néztem). szerintem tuti van valami drive, ami megcsinálja a 270mb-t, és hasonlót ír mint a toshiba.
aztán lehet, hogy el vagyok tévedve.
nyilván más kérdés, hogy használatkor az olvasás sokkal több, mint az írás, szóval szerintem akár az x18-m is szóba jöhet.
második...
-
Chaser
legenda
válasz
!Overdose! #26400 üzenetére
Hmmm, az is találkozik akuval aki intett az ugy. akuktól, úgy döntöttem neki hiszek mutatott már 1-2 dolgot
De aki akar vegyen azt, nem az én dolgom.
franc0: Jövőre, talán. Eddig nem volt panasz senkitől hogy ebayes ugy. árától nem sokkal többért gyárit vett tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest