- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Vegyél egy magyart én meg adok a billentyűzetért cserébe egy angolt. Ha gondolod, akkor ki is cseréltetem.
20FW000DHV-t, 20FW000EHV-t látok nagykerekben. Vicces, de az új support oldalon nem lehet rákeresni a teljes termékszámra, így a kiépítést sem lehet ellenőrizni.
Valamelyik okos Lenovo support-os azt mondta, hogy elég a 20FW-t beírni, mert az összes modell megegyezik. Megkérdeztem tőle, hogy anélkül, hogy komolyabban belemennénk ebbe, ezt a kijelentését most tényleg komolyan gondolta? Ez két napja volt, azóta nem kaptam választ. Gondolom elbizonytalanodott, miután küldtem neki egy ss-ot, amin három különböző kiépítésű modell volt. Nem is értem, hogy ezt hogy gondolták. Volt a történelemben olyan, hogy egy modellből csak egy fajta kiépítésűt dobtak piacra? Szerintem nem.Most néztem meg néhány modellt, de szerintem az összes Skylake notebook-nál eljátszották ezt. Ezeknek elmentek otthonról.
-
lapa
veterán
delock szokott lenni. érdemes figyelni, mert van sata 1 / 2, power esata meg raid verzió is. persze külön-külön.
én két portos sata 2-es verziót vettem, meg egy ilyen kábelt hozzá. mivel még nem érkezett meg fingom sincs működik-e. gondolom kéne, legalább 2.5" lemezekkel. (hozzáteszem ugyanennél az embernél van odd caddy is, amiről korábban szó volt.)
ja, azért nem power esata-sat vettem, mert nekem kényelmetlen lett volna, hogy a 3.3v --> 5v átalakításnál fűti a palmrestet. aztán nem teljesen világos lehet hogy a power esata is valami usb-ről szívná a kraftot külön kábelen.
-
franc0
őstag
Itt az van, hogy csak a gyári FRU-val rendelkező vinyókat értik "támogatott hardver" alatt.
Tehát ha az eredeti, géphez kapott vinyód szarik be, azt cserélik. Minden mást oda kell vinned, ahol vetted.
Itt most vagy extrém balszerencsés vagy, vagy tényleg van a gépeddel valami. Viszont a szerviz szerintem lusta és szarik rá, mivel nem gyári hardverrel használtad és ezt ott már tudják. Mondjuk szerintem nem teljesen jogtalanul
Javaslat: használd pár hétig a gyári vinyót, ha tovább nyírja akkor vidd el egy másik szervizbe. -
brd
nagyúr
Mindegy mit mondanak a szervizben, a S-ATA csatlakozó, és a tápcsatlakozó szabványos. Ha a laptopodban ezek jók, akkor bármilyen S-ATA, és ilyen tápcsatlakozós eszköz működik benne (legfeljebb a vezérlővel nem jön ki jól, de attól biztos nem lesz hibás sector rajtuk). Tehát vagy az összes elromló eszköz gyári hibás volt, vagy a laptoppal nincsen rendben valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged