- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ixtom
tag
Szétszedtem a T43-at, amibe belefolyt egy bögre capuccino. A billentyűzet és a tapipad gombjait nem lehetett lenyomni, vagy beragadtak. A billentyűzetet beraktam mosógépbe 15 perces programra, minimális mosószerrel, 4-5 mosózsákban, hogy ne a dobot piszkálja közvetlenül. Egy kicsit görbe lett a mosás után, de volt ideje száradni 1-2 hetet, aztán a gép többi részét is kipucoltam. Sok helyen volt ragacs, alaplap palmrest alatti része is "szépen" nézett ki. Főleg előre felé folyt a cucc, mert dokkolón volt, de kapott az akksi is.
Összeraktam és baszki, működik!!!Semmi baja sincs. El sem hiszem...
Pár fotó: [link]
A végén van néhány összehasonlító kép X61Tablet AFFS SXGA+, T43 IPS UXGA és W700 WUXGA kijelzőkről. (nem profi fotók, kijelzők sincsenek kalibrálva, ráadásul a fényerő sem egyezik, mind maxon van) -
-
sz.viktor
csendes tag
Köszi a linket! Ez egész jó segítség, bár azért vannak amikre magamtól kellett rájönnöm, de végül minden okés lett, és működik a gép. Egy kicsit csalódtam a thinkpad.-ben hogy csak ilyen kókány módon lehet cserélni a ventit...sztem mégegyszer már nem lehetne. Dokumentáltam mindent képekkel, ha lesz időm csinálok egy ilyen magyar leírást, vagy videot.
üdv
-
Chaser
legenda
De igen, bár nem volt betervezve. Igazából kíváncsi voltam milyen a kijelzője, hát elég penge. Múltkor volt szerencsém látni egy x201-et AFFS panellal - ha mégsem azt láttam a przentáló kijavít
- , ahogy nézegettem nem rosszabb ez semmivel, vagy az én szemem rossz hozzá hogy különbséget lásson.
szerk: Tim82: Köszönöm
intel tokozási listája alapján én is erre tippeltem, de elég sűrűn elírnak ezt-azt, gondoltam inkább rákérdezek. A wacom is tiszta volt, mivel ujjaimra nem reagál
Rosszul tettem fel a kérdést. Helyesen talán az lett volna hogy csak az 1024-es tud wacom+ujjérzékelést? 1400-esről nem találtam tesztet most, pedig anno mintha egy egész korrekt reviewba botlottam volna bele.
-
mitulabattyi
aktív tag
A kugli szerint (is) a 39T0548 14"-os T43 US billentyűzete! A fentebb linkelt oldalon a 93P4784 pedig 15"-os T40-T42 gépekhez jó, német kiosztású.
Egyébként ha nem csal az emlékezetem, a T40-42 gépek billentyűzete nem kompatibilis a T43 billentyűzetével. De ha kompatibilis lenne, a lenovo se tenne köztük különbséget... -
Psychonaut
veterán
Nekem meg eddig csak US English billentyuzetes gepjeim voltak, ugyhogy nekem automatikusan az az "angol".
Csak az eltero billentyukialakitas miatt nem cserelhetok. Egyebkent egyforma megy a T4x-ekbe (ugye a fent emlitett csavarmizeriat leszamitva).
Tehat a helyzet nagyjabol igy foglalhato ossze: az ugyanolyan meretu T4x(p) modellek billentyuzete megegyezik, tehat becsavarozhatod oket barmelyik gepbe. Ezen kivul az europai kiosztasok gombjai cserelgethetoek egymassal, akar 14"-es es 15"-os billentyuzet kozott is, a US English viszont eltero kialakitasa miatt nem alkalmas erre. A billenyuzet fem hatlapja es a nyomtatott aramkor egymasba van forrasztva, igy kivenni sem lehet az egesz "felso reszt" (osszes gombot mechanikaval es aramkorrel egyutt), es atrakni egy masik fem keretebe.
-
Tim82
félisten
Ha úgy általában lelövöd a figyelmeztető hangjelzéseket, akkor a boot-nál sem csipog.
Amúgy én is használtam Samsung HM160HC-t T43p-ben, illetve azzal is adtam el (a WD3200BEVE megmaradt akkor), az új tulaj nem panaszkodott semmilyen teljesítmény- vagy kompatibilitási problémára (az error 2010-ről a vétel előtt tájékoztattam, tehát ennek ismeretében vette meg tőlem). Igaz, én Linux Mint-tel telepítve adtam oda, de ez azt hiszem, lényegtelen.
Úgyhogy a linkelt történetet illetően hajlamos vagyok user error-ra gyanakodni, de persze nem ismerem a részleteket.
-
Tim82
félisten
Gyári BIOS-szal a lenémított gépnél vagy bedugott fejhallgató kimenet mellett nem lehetett hallani a csipogást és simán indult mindig.
Meg be lehet lőni a BIOS-ban azt is, hogy ne legyen hangjelzés, illetve csipogás...
Illetve azt is, hogy ne kelljen még bármilyen gombot sem lenyomni, hanem pár másodperc után menjen tovább magától.
-
Chaser
legenda
Sztem leteszek róla, egy tag most írt rám hogy 1 hét próbagar után bad sectoros lett, neweggen szoktam nézni review-t, ott 2 egész user van. Egyik azt mondja jó, másik meg 10 nap után meghalt. Nem jó arány
audi100td: Volt egy emachine gépem, pm965 chip, semmi extra, W7 boot 15 sec, kingston 64GB v100 ssd-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest