- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobileman
senior tag
válasz
sniphoe #24299 üzenetére
Nem típusfüggő, hanem hogy nvidia vagy sem, de előre sose lehet tudni, hogy leválik- e a tied, függ a használattól, mennyire volt belül karbantartva, milyen a hűtés, hogy használták a gépet satöbbi..
De mondjuk, totos tagtársunké kicsit dzsúvás volt belül, elég régen látott takarítást.. -
-
Hunter2
addikt
válasz
mobileman #24287 üzenetére
elhiszem , csak ugye láttunk már olyat hogy azt mondták (állítólag hozzáértő "szakemberek") menthetetlen aztán mégiscsak menthető volt az. Pl: az a jelszavas lap is amit küldtem neked múltkor
audi100td
A hőmérséklet ingadozásban rejlik, ez elvileg azért van ott hogy a helyén tartsa a chipet.
-
{Zodiac}
senior tag
T61-hez van valakinek magyar billentyűzete eladó?
-
mobileman
senior tag
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Sajnos nem javítható a t61-m muszáj lesz alaplapot venni hozzá. Ebayről érdemes rendelni vagy tudtok valami jó helyet ahol elfogadható árban vannak?
-
Chaser
legenda
válasz
adnoctum18 #24268 üzenetére
Nem tudom, de ha bill csere kell keress meg, van egy nagyon jó állapotú német bill-em eladó ha érdekel.
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
Peter M #24269 üzenetére
Ezt kellett bemásolni a MappingInterface.xml file-ba és működik. Ok: Win7 SP1 64bit nem támogatott SU által. :S
<OS>
<OSTVIA>WIN7-STARTER.SP1</OSTVIA>
<OSeGatherer>
<Name>WINDOWS 7 Starter</Name>
<ServiceRelease>Service Pack 1</ServiceRelease>
</OSeGatherer>
<OSQuest>Windows 7</OSQuest>
</OS>
<OS>
<OSTVIA>WIN7-BUS.SP1</OSTVIA>
<OSeGatherer>
<Name>WINDOWS 7 Business</Name>
</OSeGatherer>
</OS>
<OS>
<OSTVIA>WIN7-HOMEBASIC.SP1</OSTVIA>
<OSeGatherer>
<Name>WINDOWS 7 Home Basic</Name>
</OSeGatherer>
</OS>
<OS>
<OSTVIA>WIN7-HOMEPREM.SP1</OSTVIA>
<OSeGatherer>
<Name>WINDOWS 7 Home Premium</Name>
</OSeGatherer>
</OS>
<OS>
<OSTVIA>WIN7-ULT.SP1</OSTVIA>
<OSeGatherer>
<Name>WINDOWS 7 Ultimate</Name>
</OSeGatherer>
</OS>
<OS>
<OSTVIA>WIN7-ENT.SP1</OSTVIA>
<OSeGatherer>
<Name>WINDOWS 7 Enterprise</Name>
</OSeGatherer>
</OS>
<OS>
<OSTVIA>WIN7-PRO.SP1</OSTVIA>
<OSeGatherer>
<Name>WINDOWS 7 Professional</Name>
</OSeGatherer>
</OS> -
Peter M
tag
válasz
{Zodiac} #24267 üzenetére
Nem lehet h a gép azonosítóját nem tudja beolvasni (alaplapcsere után nem lett beírva) vagy nem megfelelőt olvas be (alaplapcsere után rosszat írtak be). Esetleg nem fogadtad el a hozzájárulást vagy nincs kapcsolat
. / esetleg SU reinstall, közben egy registry clean?/
A system updatere ir ráférne egy újragondolás,pl W520-nál már kinn van 1.32 BIOS miközben a SU csak 1.30 at látja de ugyan így jártam már más egyéb driver-rel is.
-
adnoctum18
senior tag
T60 billzet probléma round 2:
Általában nem indul el, hibakódot dob (stuck key ismét) és a billentyűket végignyomkodva szinte mindnél sípol, néhánynál azonban nem.
Ha mégis elindul akkor nem mindig működik a touchpad.
Ilyenkor mit kell tenni? Egész bill csere megint?
-
{Zodiac}
senior tag
Az "An error occurred while gathering user information" problémával mit lehet kezdeni?
A System Update szoftver írja ki 9%-nál.
-
Chaser
legenda
válasz
Novics #24260 üzenetére
A lenovo oldalán az ati driver tökéletes. Ati oldalán nem fogod megtalálni, csak 1-2 éve ad a gyártó mobil drivert, előtte a gép gyártójának volt feladata ezt biztosítani. Mobility modder-rel magad is csinálhatsz a géphez drivert bármelyik desktopból ami x1300-at támogat.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Tottandras #24262 üzenetére
Nemrég borral áztatott Fujitsut csináltam, a billentyűket lepattintottam és 96%-os gyógyszertárban kapható (néha el kell magyarázni, hogy elektromos cuccok tisztítására kell, mert nem adnak) alkohollal és fülpiszkálóval tisztítottam meg nagyjából. Pepecs munka így is volt vagy 3-4 óra mire kész lett csak a bill.
-
MrSealRD
veterán
Novics:
1.(könnyű) verzió:
a.)Először is Uninstall minden ami a driverhez köthető. Tehát Driver, Catalyst Control Center. b.)Restart a gépet.
c.)Ezután innen: [link] letöltöd és felteszed. Ez jó lesz hozzá.
d.)restart.
DE ha így sem lesz jó akkor
2.(körülményesebb) verzió:
a.)Ez megint úgy kezdődik, hogy Driver, CCC, uninstall.
b.)Driver Cleaner programot letöltöd. Nagyon egyszerű program. Legördülő menüből kiválasztod a sima "ATI" feliratot aztán had menjen! Ez gyorsan végez.
c.)Restart a gépet.
d.)Majd a fenti ATI drivert amit linkeltem felteszed.
e.)Restart.
----------
Ennek kb 99,9%-a mennie kell XP SP3 32bit alatt. A 1. restart rész után elég béna felbontásban fog indulni a gép de nem kell foglalkozni vele, csak csináld tovább.lanw:Az mit jelent, hogy kifekszik? FRU-s RAM-ot akartál tenni bele?
Tottandras:Én valami tiszta alkoholt javasolnék. Kárt nem tesz és gyorsan elpárolog...de hátha valaki tud valami egyszerűbbet.
-
Tottandras
csendes tag
Helló!
Egy kis segítségre lenne szükségem! A kedves húgom leöntötte teával a T43-as ThinkPad-em. Tulajdonképpen működik minden billentyű, csak hát eléggé ragadnak, így meglehetősen kellemetlen a gépelés. Milyen módon, milyen anyaggal tudnám megtisztítani? Gondolom, ha elmosom desztillált vízben az nem fog használni neki...
Segítségetek előre is köszönöm!
-
lanw
aktív tag
Üdv ! Akad egy thinkpad r51e , és szeretnék bele pakolni 2*512 Mb ramot ...viszont 5300 as típus így amikor berakom a másodikat kifekszik a gép.Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
Novics
senior tag
A WWAN problémát egyelőre hanyagolom, más problémám adódott.
Feltelepítettem a Cossacksot, de nem szerette a vidkarimat, erre feltettem a lenovo support oldaláról az ati drivert. Na azt már semmi sem szerette. (Vagy az nem szeretett semmit?) Akkor megpróbáltam feltenni az ati oldaláról a drivert, az meg ezt írja ki: A telepítő nem talált az aktuális driverrel vagy az operációs rendszerrel kompatibilis illesztőprogramot.
Valakinek ötlet? Egy ATI X1300-asról és xp sp3-ról van szó.
A felbontás és a színmélység jó, csak amikor mozgatom az ablakokat, vagy görgetek, akkor "hullámzik", nem bírja olyan gyorsan mozgatni. Amikor felraktam a win-t, akkor jó volt, de a telepítőről most hiába próbálom visszaügyeskedni, nem ismeri fel. -
mitulabattyi
aktív tag
válasz
Peter M #24255 üzenetére
Én tegnap hívtam fel a "nagyszervíz"-t, mert egy CTO-s gép hardverkiépítése érdekelt... Nem tudott segíteni akivel beszéltem, de megnyugtatott, hogy a garancia érvényes, viszont felhívta a figyelmem, hogy a helyszíni garancia Magyarországon nem érvényes! Ezért ha problémám lesz a géppel be kell fáradnom egy márkaszervízbe, és sajnos ilyen nincs Debrecenben. (Nem hinném, hogy helytálló az informálció, mert a garis T400-am a debreceni deltában csinálták meg.)
Viszont amit nem értek, ha nem érvényes Magyarországon a helyszíni garancia, akkor mi a fenének árulnak ilyen gépeket?! /A T400 Magyarországon vásárolt, és helyszíni garancia van rajta./ Ha egyszer én vagy az előző tulaj kifizette érte a felárat, akkor mi az, hogy itt nem érvényes??? -
kpzs
csendes tag
Hello! Van egy Thinkpad R51-esem, és megjelentek a kijelzőjén függőleges színes csíkok. Próbáltam utánaolvasni, amire jutottam: szalagkábel csere, inverter csere, lcd csere a lehetséges megoldása a dolognak. Tudná valaki pontosítani, hogy mivel is állok szemben?
A probléma pontosan az,hogy a gép megy, rendben van minden, de függőleges irányú színes, futó csíkok (szaggatott vonalak) jelentek meg a képernyőn. Először csak 1, ma már 5 van rajta. Köszönöm a segítséget! -
{Zodiac}
senior tag
Sziasztok, van valakinek egy eladó Lenovo T61 magyar billentyűzete?
Esetleg ha valakinek kell ehhez való német, akkor cserebere, beszámítás, akármi is szóba jöhet. -
Peter M
tag
válasz
MrSealRD #24254 üzenetére
Erősen gondolkozom egy Lenovo Fórumos bejegyzésen, hogy a magyar szervizes rendszerben mit jelent egy Alapgari + Thinkpad Plus garancia. Olvashattad kicsit nem vagyok kibékülve vele, tipikusan sajnos magyar ez is, hogy hálásnak kell lennem ha foglalkoznak velem miközben az Én pénzemből élnek, no mind1.
Csak megjegyzésként az a cég ahol a Channel Manager semmi kivetni valót nem talál sőt támogatja, hogy a szervizesnek lövése sincs mit kellene csinálni és az ügyfél mondja meg mit lehetne megpróbálni még (mert ő időt, pénzt nem sajnált a tudás megszerzésére ellenben a szervizes igen) és a végén a szervizes fölényeskedik az ügyféllel. Na erről nekem van egy e-mailem és ez a Lenovo Technology B.V azaz a magyar Lenovo cég amely ezt a hozzáállást támogatja.
Az is nagyon magas nekem, hogy csak akkor juttatják el az ügyfélnek a telepíthető készletet a helyszínre ha hibát is jelent be vele (ismétlem Thinkpad Plus szolgáltatás, helyszíni garancia kiterjesztés másnapi reagálással) miközben az előző gépemhez térítésmentesen postázták Magyarországra Belgiumból, miközben a budapesti központ ettől elzárkózott de legalább mondta, hogy díjat nem számolnak fel a tárolásáért (két DVD).
Tehát nem tudom, hogy van e lejjebb de kb itt gondolkozom el, hogy egy ipari hulladék laptophoz magasabb szolgáltatást kínál egy gyártó mint egy üzleti géphez egy másik Magyarországon akkor az már kemény világ.
-
MrSealRD
veterán
Már csak az érdekelne, hogy csak MO. tisztelik meg ezzel a bánásmóddal, vagy más EU országokat is...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #24249 üzenetére
2-3 éves korukra (ha használva is vannak) szinte mindegyik ilyen sajnos, minden esetre elég érdekes a lenovo hozzáállása, gyakorlatilag szériahiba és nem hogy visszahívás nincs, még csak nem is cserélik ha valaki beviszi a szervizbe
-
^Clown
addikt
Voltam ma az Infoparkban Fifi recovery lemezeiért, és az előttem lévő ügyfél megkérdezte a szervizes srácot, hogy ugye majd a zsanért is kicserélik? Rossz hírt kapott: kb 3/4 éve nem nagyon cserélik gariban a zsanért, az európai központtól kell engedélyt kérniük - ha engedik, oké, ha nem, nem. De hogy mi alapján ítélik meg, lövésem sincs... Ha lóg, lötyög, laza, azt azért illene cserélni.
No mindegy, csak gondoltam leírom, hátha valakinek hasznos lesz az infó.
-
azbest
félisten
válasz
Skelemaki #24242 üzenetére
nem tudom a kiosztást... a gép alján is ellenőrizd hogy nincs -e szennyeződés...
Nálam simán megy a gigabit dokkolón át. Ha valamelyik érintkezőnél probléma van akkor lehet hogy 100-asnak hiszi. Régebben szünetmentes tápegységen keresztül vezetett utp-vel jártam úgy hogy csak a 100ashoz szükséges 4 ér volt bekötve rajta, de a dokkolónál mennie kéne a gigabitnek. -
Chaser
legenda
válasz
!Overdose! #24244 üzenetére
Jól van na
Topikosoknak vasárnapig 5k mert megérdemlik
Hihetetlen jó a T60 hűtése, 3400rpm-en pörög a T7600 mellett prime teszt alatt és csak 72-73 fok a proci, gpu is megrekedt 59-en
És egyáltalán nem mondanám hangosnak
tp fannal néztem tud ez 5k rpm-et is, na úgy már van hangja
-
audi100td
nagyúr
nincs valakinek eladó töltője T4x szériához (X4x, X3x, R5x is jó)?
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #24233 üzenetére
!Overdose!: Helytelen! Én biztos olcsóbban adtam volna
vagy ha nem hát kisnyúl
Mindenesetre van egy ilyen eladóm:
MATSHITA DVD/CDRW UJDA775 ATA Device
Drive Letter F
Readable Media CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD-R DL, DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL
Writable Media CD-R, CD-RW, CD-RW HIGH SPEED6k, akit érdekel pm.
A mostani gépemre direkt nem raktam fel a tpfant. Jgyis többet van a gép passzív üzemben mint járó ventivel
-
Skelemaki
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kisebb-nagyobb problémám a T61-emmel (14W, Intel) és a 2504-es dokkolójával: dokkoló nélkül a ThinkPad saját aljzatát használva a drótos hálózat sebessége 1 Gbit, dokkolva viszont a dokkoló aljzata maximum 100 Mbit-re hajlandó beállni (a ThinkPad-é pedig inaktív). Letöltöttem az Inteles drótos drivert, és azzal sem javult egy hajszálat sem, próbáltam már kézzel beállítani a Link Speedet, másik kábelt, más meg nem jutott eszembe. Van valami ötletetek? (BIOS-om 2.29-en van, Windows 7 fut a masinán teljesen update-elve, System Update a Matrix Storage Manager kivételével mindent felrakott.)
-
szaby_gyerek
tag
Ott a pont, msdnaa. És köszönöm a választ.
-
azbest
félisten
válasz
szaby_gyerek #24235 üzenetére
"mivel a felsőoktatásban ingyen megkapom"
megváltozott a tisztaszoftver program: már nem vehetik igénybe hallgatók, hanem csak intézményi gépekre adnak licenszet. Bár újabban szociális alapon lehet kérni [link]
-
audi100td
nagyúr
válasz
szaby_gyerek #24235 üzenetére
nem jár garivesztéssel
-
szaby_gyerek
tag
Sziasztok!
Éppen egy thinkpad edge e420 vásárlása előtt állok és lenne egy kérdésem. Remélem nem tekintitek szentségtörésnek, hogy az edge széria kérdését is itt teszem fel. Szóval az e420-as-t néztem ki magamnak, de elfogadható áron csak a 2gb ramos verziót találtam. A 4gb-oshoz pedig win-t is adnak, amire nincs szükségem, mivel a felsőoktatásban ingyen megkapom.
Ha megvenném a 2gb-os változatot, és magam beletennék még egy 2gb-os modult [nevetséges 3.500ft körüli áron kapni] az garancia vesztéssel járna? Vagy mi erre az elfogadott eljárás?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
!Overdose!
őstag
-
Chaser
legenda
Remek
Bill meg ha jól látom R60, T60, T61, T400-500, R400-R500, W500 megegyezik. -
Chaser
legenda
Jól tudom hogy a T41/42/43 optikai egysége jó a T60/61-be is?
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #24224 üzenetére
Volt egy másik akum 6 cellás ha jól rémlik 2007-es 100 alatti ciklussal, 90% körül volt az is. Szóval bírják ezek. Van itthon egy dell abban 3 éves aku van kb, az is 85% körüli. Ha sokat használja valaki akkor reális a 2-4 év.
Én nagyon nem finomkodok vele, annyit állítottam hogy ne töltse 100%-ra, és ne kezdjen el tölteni 85% alatt. A lényeg hogy nagyon meleg helyen ne legyen a gép, azt nem szeretik az akuk.szerk: Mondjuk sok mai aku 1 év után is érdekesen néz már ki.
-
qfm
őstag
Sziasztok,
6 napja kaptam vissza a laptopom, 3 és fél hetes szerviz után. 4 napja értem rá használni, és tegnap este ismét megadta magát az alaplap valószínűleg.
Ezzel a gond az, hogy ők állítólag hdd-t és alaplapot is cseréltek, lehet nem újat raktak bele csak felújítottat? A másik érdekes dolog, hogy a toolbox ki sem bírta olvasni az adatokat, nem jelent meg semmi a sorszám és ilyesmi helyeken, így a garanciát se tudta lekérni.
-
MrSealRD
veterán
Ez mondjuk jó végül is. Én korábban azt a kellemetlen dolgot tapasztaltam meg(nem thinkpad alatt), hogy 9x% alatt elkezdte és 100%-ig nyomta. Beállításra esély sem volt. Ráadásul a szóban forgó akku most 75% elhasználódásnál tart 5 év alatt...2 év környéként már 50% körül járt.
3. 2-4 év alatt így vagy úgy de leamortizálódik az akku olyan szintre, hogy érdemes lehet cserélni.Ha bármi hülyeség javítsatok.
-
lapa
veterán
válasz
MrSealRD #24221 üzenetére
nagyon egyszerű. amennyi százalékot töltöd, annyira használódik. az 5 x 20%-nyi feltöltés ugyanannyira öli, mint ha egyszer 0-100%-ra töltöd. legalábbis ezt lehet ökölszabályként mondani.
a ciklus számítása passz, de a fentiek fényében inkább informális lehet. ahogy én gondolom az is az összes százalékot számolja valahogy, de ez csak feltételezés.
-
eddie1978
senior tag
X200s-hez milyen notebok skin-t ajánlotok? Az X31-ét (Dicota Perfectskin 12") odaadtam a géppel együtt, mert a 200-as szorult benne. Vaktában nem akarok vásárolgatni.
-
MrSealRD
veterán
válasz
audi100td #24219 üzenetére
Tudom, hogy ki lett tárgyalva. A PH! keresője nálam kb minden 2-3 alkalommal használható, mert ugyanarra képes egyszer semmit, egyszer meg sokmindent kidobni.
Amiket meg találtam, igazából nem pontosan egyeztek. Volt ugyan átfedés de el is tértek egymástól.
Például azt sem értem, hogy 1 ciklusnak számít az is ha 20% - 85%-ig állítom be, meg az is, ha 30%-60%ig? Szeretném akkuról használni akár napi szinten...kényelmi okokból, de nem létfontosságú. Lehet inkább maradok főleg töltőnél és csak kevesebbet akku...lapa: Valamiért teljesen másra gondoltam a "Hydra Pack" alatt. Most már vágom...Kösz.
-
lapa
veterán
válasz
MrSealRD #24216 üzenetére
mondjuk inkább erőltetett menetnél van jelentősége, vagy ha kiránduláskor mindkét kezed foglalt.
nyilván jó cuccok egyébként, ahogy nézem elpuszítani nemigen lehet. dehát a pet palackot se bontod le.
a hátizsákok hálós kialakítása miatt lehet n + 1 további tárolót ráaggatni, pl. kulacstartót is. ami a siteon olvasott vélemények szerint valamiért szintén többet tud, mint más kulacstartók, de nem sikerült rájönnöm miről beszélnek.
-
MrSealRD
veterán
Persze, az on-topic részebe szánt mondanivaló meg lemaradt.
Szóval Chaser fórumtárs 9cellás Panasonic akkuja életének további részét nálam tölti. Milyen töltési beállításokat javasoltok? Szeretném, hogy hosszú élete legyen, és legtovább maradjon legyen ilyen jó kondiban.^Clown: Direktbe 14"-es mérethez csak sleeve-t láttam. Táskát csak olyat aminek úgy adták meg a méretét, hogy max 15"...Mondjuk rémlik max 14"-es méret is mintha láttam volna, de nem túl gyakori. Tegnap nézegettem oldalakat...megnézem hátha volt közte olyan
-
MrSealRD
veterán
Én meg azt hittem, max 1 hozzászólás ha jön majd a felvetésemre...Ez volt aztán a kellemes meglepetés.
Nekem az első és egyben jelenlegi hátizsákom egy 5 éves Kensington SaddleBag Sport. Az alső 3-3,5 évben még elégedett voltam, de aztán elromlott a cipzár(még jó, hogy duplás), és az alja mint valami puzzle apró darabonként esett le, és már csak a fele van meg kb. Elivleg élettartam garanciás...lehet lesz pofám bepróbálkozni a Kensingtonnál...
De alapvetően keresem az utódot, ezért kérdeztem, és milyen jól tettem.lapa:Azt a.....
Ezek a cuccok nagyon ott vannak a szeren. Ment is a könyvjelzők közé, hogy ne felejtsem el. Egyetlen probléma van velük, az ára...Ami inkább az én problémám mint a terméké.
Mi az a Hydration Pocket? A nevéből gondolom valami vízálló kis rekesz...de így fizikailag ezt hogy lehet elkézelni? Más táskákhoz hasonlóan olyan rekesz ami a hátnak simul csak jobb a felépítése?Peter M:Nálam is ezek mennek a táskába..plusz esetleg 1-2 szendvics +legyen hely könyvnek füzetnek..stb..ez így tényleg kicsi.
-
SNor
tag
Valakinek van tapasztalata, hogy egy 1024x768-as T61-be átszerelhető egy T60-as 1400x1050-es kijelzője?
S -
lapa
veterán
válasz
^Clown #24209 üzenetére
erre ráduplázok: mi a különbség az atheros ar5 és ar9 között? én úgy logikáztam, hogy a 9-es nagyobb szám, szóval jobb. most viszont látom, hogy ez az ar5 28$, én meg 20-ért rendeltem az ar9-et... mondjuk ez fru-s az enyém meg nem, ami magyarázhatja az árkülönbséget simán. ettől függetlenül a kérdés áll.
annyit tudok, hogy az intellel nem tudsz ap-t csinálni. ez akár jól is jöhet.
@mitulabattyi: értettem, csak az én gépemen nincsenek szmájlik. meg én különben se viccelek sose.
-
^Clown
addikt
Ejj, elfelejtettem megkérdezni még valamit: egy 4965AG wifi kártya dübörög a gépben, n-esre szeretnék ápgrédelni. Ha jól tudom, akkor ennek a kártyának 3 antennacsatlakozója (ennek megfelelően a gépben is 3 antennának kéne lenni) van - de javítsatok ki, ha hülyeségekkel szemetelem a topikot. Milyen kártyát javasoltok bele? Maradjak a kraftxld által már tesztelt és bevált Atheros AR5BX72 -nél, vagy szerezzek be egy újabb generációs Intelt (pl. 5300)?
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #24207 üzenetére
nem jól érted. kirándulni _csak 1_ fegyver (meg amit dugdos még az ingben meg ami a bakancs rejtett zsebében van).
-
^Clown
addikt
Ha már táska: létezik kifejezetten 14"-os notiknak (T61-hez kéne) kitalált ThinkPad táska? Akár háti, akár oldalon hordós verzió is lehet.
Eddig csak 15"-osoknak kitalált batyukat leltem.
-
lapa
veterán
válasz
Peter M #24202 üzenetére
a rush 72 óriási, nyaralásra bőröndnek is fogom használni, a rush 24 kábé a normál hátizsák. nekem a 24 most érkezik egy moab 10-zel, annyira meggyőzött. holland kollégám is gyorsan berendelt egy 24 + 10-et, ahogy látta nálam a nagyot. pedig ő is már jó ideje nézelődött hátzsák után, és oda kintre azért eleve nem ugyanaz érkezik kínából, mint kis hazánkba.
nem viccelek, annyi zsebe van mindnek hogy bepakoltam a dolgaimat és volt amit utána alig találtam meg benne. napszemüvegzseb meg ipodzseb vízálló kábellyukkal meg amit el lehet képzelni. pláne jó, hogy összecsatolható a kicsi a naggyal. brutál vastag vízálló cippzár és teljes szélességű vállpánt.
ja, a "hidration pocket"-ben alul elfér keresztben az x200.
na bocs az ömlengésért, csak ritkán találkozok olyan cuccal, mint ezek.
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #24201 üzenetére
Akkor úgy kérdem: ez normális jelenség vagy mehetek reklamálni? Gondolom nem normális, mivel a többi nem csinálja. Egy tag mondta hogy az ugy. töltők csinálnak ilyet, direkt megnéztem mindet. Ezt a legvégén. Ránézésre gyári, csak lehet kezd fáradni?
szerk: Nekem is kéne valami jó hátizsák
-
Peter M
tag
Ez elég kemény RUSH 72 Backpack
Hát kiképzése még nem győzött meg de eszembe se jutott, hogy katonai vonalon nézelődjek, nagyon szimpatikus a MOAB meg a Camel bővíthetősége és ahhoz képest nem is vészes az ára.
Nem hittem volna, hogy a ThinkPad topic erre is megadja a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest