- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chaser #68694 üzenetére
Ennek egyáltalán nem sárgás sem az alja sem a teteje. Az egyedi probléma lehetett.
A szokásos led és tn betegségek(gyenge betekintési szögek, alulról pici bevilágítás) alól persze ez sem kivétel, de az átlag x200 kijelzőtől nem rosszabb. Nem AFFS-sel kell összehasonlítani. Az természetesen más liga.(#68697) Tikakukac
Milyen alkatrészekre gondolsz? -
-
válasz
Chaser #62491 üzenetére
Igen, 6 cellás mind.
Szóval igaz hogy nagyon jók a Panák, de a többiből is ugyanúgy vannak jól sikerült szériák.
Dell D6xx akksiból is van épp nálam vagy 6-7 darab, ugyanúgy a sony-sanyo-pana trióból, és ott is eléggé holtverseny az állás. (meglepően jó amúgy mindegyik, majdnem 10 évesek és 10-35% közötti a wear level, szóval lehet hogy tényleg szerencsés kezem van.)
-
válasz
Chaser #62485 üzenetére
Figyelem, felkavaró képek következnek.
SONY1 SONY2 SANYO1 SANYO2
A legrosszabbnak is csak 21%-os a wear levele. Az általad írt drop jelenség egyiknél sincs.
Akad két érdekesség is: 2007-es 2 ciklusos, kvázi új SONY : [link]
5 éves szarfosutángyártott: [link]Egyébként hamarosan mennek fel apróra, ha már megcsináltam a képeket.
-
Srácok, kicsit félrement a téma. Volt egy kérdés egy x200-as akksival kapcsolatban és mivel konkrétan ugyan azt használom, mint ami a linken van, bátorkodtam leírni róla a tapasztalataimat segítség képpen. Ezzel talán többre megy a kérdező, mint a valós tapasztalat nélküli károgással. Egyébként ha megnézitek, akkor konkrétan 0db eladó gyári x200 akksi van jelenleg az aprón, tehát az ebben az esetben ez nem alternatíva.
Részemről téma off. -
válasz
Tikakukac #61679 üzenetére
Ez oké. Az valóban előfordul, hogy kevesebb ciklust bírnak, de ezt már tisztáztuk az elején.
Itt most konkrétan a pukkról és a tűzről volt szó és ezek előfordulásáról ugy. és gyári akksik esetén. Erre van valami számod vagy csak úgy érzésre állítod amit állítasz?(#61680) Tim82
Visszakerestem, és valóban nem konkrétan ez az eladó volt. Csak a kép és a leírás egyezik. Szerintem egyébként nem saját készletről dolgoznak, hanem ugyan abból a "nagykerből" hozzák az akksikat, tehát jó eséllyel ugyan azt is árulják. Persze a matricázás eltérhet...(#61682) HSM
Te tudsz valami konkrét számot ezzel a robbanós dologgal kapcsolatban? De abban igazad van, hogy nem lehet jó élmény. Meggyőzhető vagyok... -
Onnan tudom, hogy konkrétan rendeltem ilyet, és nem olyan jött, mint ami a képen van. Ekkor természetesen kérdőre vontam az eladót, amire felajánlotta, hogy nagyon szívesen küld matrica készletet, amivel gyárivá varázsolhatom a cuccost. (természetesen nem éltem a lehetőséggel)
Sajnos be kell látni, hogy ennyi pénzért nincs gyári.(#61672) Tikakukac
Mik az arányok? Erről nincs infóm. Homályosíts fel. -
válasz
Francia91 #61659 üzenetére
Ezek a dolgok mind előfordulnak gyári akkuval is. Épp most van egy nagyobb szabású visszahívási akciója a Lenovonak. [link]
Véleménye persze bárkinek lehet a témáról, de szerintem statisztikai számok nélkül vaktába lehet lövöldözni, de érdemi tanácsot adni nem nagyon lehet. Tikakukac kollégának például a gyári akksi vitte el a gépét, de 1-2 eset alapján nyilván nem jelentené ki senki, hogy a gyári akksik rosszak. Nekem is csak pár tucat gyári és utángyártott akku fordult meg a kezeim között, ezért messzemenő következtetéseket nem tudok levonni én sem. Mindkét esetben vannak jó és rossz példák. (gépet egyik sem vitt halálba) Én amondó vagyok, hogy amíg egy ugy. akku megvan 10e alatt, a gyári meg 20-30, addig nyugodtan meg lehet venni az utángyártottat. Amelyik gyengébb minőségű, az legfeljebb némileg előbb használódik el. Nagyon melléfogni nem lehet vele.(#61661) Tikakukac
Tehát a gyári akku elvitte a géped, ezért senki ne vegyen utángyártottat. Világos. -
-
válasz
sigidi #61255 üzenetére
1,5 éve használok hasonló utángyártott akksit az x200-amban. (9 cellást) 340 ciklus van benne most, és még több mint 4 órát tud teljes feltöltés után. Pedig nem igazán van lehetőségem kímélni, mert folyamatosan használnom kell akksiról is. Így sokszor van 100%-ra töltve, illetve csontra merítve is. (ilyenkor azért pár órán belül mindig töltőre teszem természetesen) Egy gyári, LG cellás akksit váltott nálam ez, ami kb 200 ciklus alatt pár perces akksivá vált. Szerintem legközelebb is ilyet veszek.
-
válasz
solaris7 #60850 üzenetére
Nem valószínű, hogy jó lesz bele. T500 hűtővel nincs ugyan konkrét tapasztalatom, de jó eséllyel ugyan olyan - vagy nagyon hasonló - mint az R500-é, ami valamivel magasabb mint a T60 hűtője, tehát nem fér be.
Szerezz bele egy halkabb ventit, és azt tedd bele a mostani hűtődbe.(#60860) franc0
Tuti nem gyári, de nem lesz vele gondod. Ilyesmit használok én is évek óta, és pozitívak a tapasztalataim. -
T43-hoz keresek mod-biost (white list mentest) ,de mindenhol halott linkekbe futok. Nincs esetleg valakinek kéznél?
-
Urak!
X200-at bont valaki? Egy kártyaolvasó(/usb/audio) panel meg esetleg néhány burkolati elem kellene. -
Régebben láttam itt egy leírást az x200 affs upgrade menetéről, de nem találom. Be tudná linkelni valaki? Elsősorban az érdekelne, hogy mit kell csinálni a panelen lévő érintős cuccokkal beépítés előtt.
-
X200 AFFS kijelzőt keresek. Ha van valakinek eladó ilyesmije, priviben zargasson.
-
válasz
ReFleXx #35042 üzenetére
Van egy ugyan ilyen Sanyo-m is.
215 ciklus van benne jelenleg és az eredeti kapacitás 93%-át tudja. (78/84Wh) Jópár akksi átment már a kezeim között, és szerintem nem megalapozott az ebben a topikban egy-két emberke(Chaser és tsai) által keltett Panasonic hype és Sanyo ostorozás. A 6-7 éves Sanyo cellás T40 akksijaim többsége is vitte a 2-3 óra üzemidőt. -
-
Jelszavas gépnél nagyon rossz ötlet a bios elem lehúzás, mert utána még bootolni sem fog. Dgy hibaüzenetet fog dobni, és jelszó nélkül jottányit sem fog mozdulni. "System has been tampered with"
-
SOS!!!
Tudna valaki gyorsban linket adni egy olyan T43 BIOS ROM-hoz, amivel nem dobál 1802-t? (unauthorized wifi....) -
Kérdés: 14.1" T4x és T60 XGA kijelzők csereszabatosak? A T60-é is 30 pin-es?
-
Urak!
Nincs valakinek egy eladó hálózati kábele? (adapter és 230V aljzat közé való) -
válasz
Psychonaut #27584 üzenetére
"Ezen kivul az europai kiosztasok gombjai cserelgethetoek egymassal, akar 14"-es es 15"-os billentyuzet kozott is, a US English viszont eltero kialakitasa miatt nem alkalmas erre."
Ez sajna nem teljesen helytálló, mert többféle mechanikával is készültek, és ezek között nem megy a billentyű átpakolgatás.
[link] -
Kérdés: Megoldható az, hogy a wifi aktivitást jelző lámpa ne villogjon folyamatosan? Folyamatos világítással, ill. kikapcsolt leddel is kiegyeznék. T61 az alany.
-
válasz
[O]-[C]-[B] #22675 üzenetére
Örülök, hogy te már rég továbbléptél, de attól másnak talán még hasznos lehet az infó: működik az APS a HM160HC-vel. (használatának értelmét viszont csak speciális körülmények között látom)
-
válasz
[O]-[C]-[B] #22666 üzenetére
Szerintem a support hazudik.
Nálam adott a T42 + HM160HC kombó, ezért holnap utánajárok a dolognak. -
válasz
[O]-[C]-[B] #22660 üzenetére
-
válasz
adnoctum18 #21267 üzenetére
Ha kell T60 billentyűzet csak szólj...
BobChemistry
Függőleges helyzetben egy picit mindegyiknek mozog. Nem parázod túl? -
válasz
adnoctum18 #21263 üzenetére
Bekapcsolás után húzd le a billentyűzet csatlakozóját az alaplapról, és nézd meg hogy úgy indul-e.
-
válasz
adnoctum18 #21254 üzenetére
Nem ragadt be valamelyik billentyű?
mazsonpopo
Árleverés...szerk: megelőztek.
-
-
Urak!
A 14 és a 15 colos T60-asok billentyűzetei kompatibilisek egymással? -
válasz
[O]-[C]-[B] #20797 üzenetére
Igen, régen elég gagyik voltak, ezért ritkán kerültek bele a márkás gépekbe. De szerintem nem abból kellene kiindulni hogy régen mi violt...A 3.5öseik is szarok voltak egészen az F2/F3-
as időkig. Azóta meg mégis ott vannak a legjobbak között. -
válasz
cadeyrn #20792 üzenetére
Peches voltál. Nálam 2 ilyen megy 2009. október óta gond nélkül. Esetleg alternatíva lehet a WD1600BEVE is, de ez lassabb is és drágább is a samsungnál. (De ugyan úgy egy tányéros.)
vegytek
Ha zavar hogy bootkor esc-et kell nyomni, akkor a moddolt bios a megoldás. Nálam T42-ben mennek egyébként. -
válasz
[O]-[C]-[B] #20769 üzenetére
PM-ben ha beállítod, hogy 50% akkuszint alatt ne töltsön, akkor kikapcsolt állapotban sem tölt ezen szint fölött, pedig nem fut semmilyen külön szoftver a gépen.
(Persze lehet, hogy T4x-en ez még nem így van, ezt nem tudom, és most időm sincs próbálgatni.) -
válasz
Chaser #20763 üzenetére
Én 2 megoldást ismerek: 1. mod bios felrakás 2. ibm wlan kártya beszerzés (van is néhány eladó darabom
A merülésre nincs tippem. Még nem találkoztam ilyesmivel. Én is a Power Managerben (a windowsosban) próbálnék turkálni, ahogy a kolléga is javasolta már.
Esetleg kiszedheted a wlan kártyát. Lehet hogy döglődik és az kavar be mindent? Mondjuk elég kicsi rá az esély de egy próbát megérhet.R60 helyett szerintem inkább T60-at nézz.
-
válasz
mitulabattyi #19597 üzenetére
Oké, megvan, csak rosszul írtad az oldalszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest