- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisisti98
csendes tag
válasz
kölökzsiráf #26422 üzenetére
Sziasztok.
Nekem is lenne egy problémám, mint régen "kölökzsiráfnak" anno. Már pár éve van egy Atis T60-am. 2 hónapja elkezdett szarakodni. Bekapcsolás után néha ez a képernyő fogadott (képek). Ez még nem is olyan nagy probléma, mert esc-el tovább megy a boot. De néha csak úgy "kikapcsol" a kép elmegy, és csak a töltés meg a bekapcsolás ledjei világítanak. Ilyenkor vagy hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, és újraindul, vagy akku ki, be és csak akkor hajlandó bekapcsolni. Egy hónapja egyáltalán nem kapcsolt be, csak a két led villant fel, meg vinyó felpörög, fekete képernyő. Minden mozdíthatót kiszedtem belőle (vinyó, cd, stb), hátha valami baszakszik de akkor sem kapcsolt be. Elkönyveltem hogy alaplaphiba. Letettem az asztalra akku nélkül. 2hete nem aludt bennem a kisördög, és bekapcsoltam. Tökéletesen ment. PC doctor többször lefutott hiba nélkül. 2 hétig tökéletes volt. Tegnap megint dobta a képeken látható hibát, ma meg csak úgy kikapcsolt többször, meg néha nem indul újra. Valaki találkozott már ilyennel?? Alaplap lehet a ludas? -
Tim82
félisten
válasz
kölökzsiráf #26736 üzenetére
Itt tudsz utánanézni, milyen kártyák voltak T60-ban. Nagy valószínűséggel egyébként Vodafone-függő lesz.
-
mobileman
senior tag
válasz
kölökzsiráf #26719 üzenetére
Ha független, akkor bármivel lehet..Ha nem, akkor az más tészta
-
Gondwana
addikt
válasz
Szerintem első lépésként BIOSban a bootsorrendnél a HDD-t emeld a network boot fölé!
-
felvono
tag
válasz
-
Gondwana
addikt
válasz
kölökzsiráf #23417 üzenetére
Erre a hibajelenségre a tipikus első kérdés az szokott lenni, hogy mi áll nálad a Power managerben, mennyi idő után vegye vissza az LCD képfrissítését 50Hz-re? (Nálam ez az opció ki van kapcsolva, de friss installkor villogtatott) Ha ez rendben, akkor keresünk tovább (pl. XP alatt az Ati drvernek elég sokáig volt olyanja, hogy időnként újraindította magát ehógy képernyővillanás kíséretében - egyszer sikerült elkapnom, hogy visszaugrott ilyenkor 320x200-ra és kidobott egy szöveges hibaüzenetet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest