- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Szerintem ha ott is a palmrest alatt van, mint T60-nál, akkor alul kicsavarod azokat a csavarokat, amik mellett chip rajz van, majd lepattintod a palmrestet az oldalsó keskeny részektől kezdve haladva a gép eleje felé, a billentyűzet felől kicsit megbillentve.
-
-sanci-
csendes tag
Igen. Igazából a tartósság reményében tettem le a voksot a márka mellett, remélem nem volt rossz döntés. Otthoni gép lesz, meguntam a munkahelyi laptop cibálást, az asztali PCt meg anyukáméknak adtam, had fejlődjenek
A Vistán tegnap este igazítottam (azért tud lajhár lenni), majd még finomítgatom, kezd alakulni.
Amúgy a thinklight szerintem tök jó, engem egyáltalán nem zavar, nem értem miért húzzák le. -
cqr
aktív tag
Elméletileg:
A lenovo iws (international world service) bizonyos modellekre (type a lényeg pl.: 2082) bizonyos országokban érvényes. Ide beírod az adott type-ot majd continue.Érdemes viszont megjegyezni, hogy ezek a listák gyakran nem up-to-date-ek, és az esetek egy részében elég logikátlanok, és egy-egy lenovo warranty documentummal sem feltétlenül konzisztensek. Viszont hivatalosan ez vonatkozik a világgaranciára. Egy blog amit érdemes olvasgatni, és itt egy forumtéma, (ezeken felül is rákereshetsz még itt.
Tehát lehet látni olyan hozzászólásokat, hogy nem fogadta el a szervíz azt a thinkpadot ami az adott ország-listán nem volt rajta.
De ma felhívtam a lenovo (mo-i) szervizét, és ott a szervizes gyakorlatilag "nem is hallott" erről. És miután megadtam neki egy laptop type+serialt ami nem támogatott az iws lista szerint mo.-on annyit mondott hogy erre érvényes a garancia (meglehet hogy épp ez alapján) és hogy nincs rajta a tiltó listán, tehát garanciálisnak tekintik.De "élőben" még nem "próbáltam ki" (nem volt szervízben ilyen gépem), így nem tudom biztosra mondani. A forumon gyakran kelnek el ilyen gépek, és nem tudok olyanról hogy a szervíz nem fogadta el, de ez nem jelenti azt hogy nem is történt ilyen.
Tehát megkérdezheted a szervízt, és a többi rajtad áll. (megelégszel-e azzal ha azt mondja "szóban" egy szervízben dolgozó: igen, garanciális a géped mo-on (persze ha ezt mondja.. : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest