- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok,
x220-amon az 1.43-as bios van. withelist mentes, mert másik wlan és ssd van benne mint gyárilag. nem is emlékszem melyik miatt. közben felfedeztem, hogy van már 1.46-os bios is. találtam is modddoltat, de nem megy fel. lementi a biost és amikor inditaná a feltöltést akkor kékhalál. restert után még mindig az 1.43 van rajta, illetve a windows is csinált 1x ssd szennelés, meg valami helyreállitást. egyelőre működik de szeretném a bios valahogy felvarázsolni rá. mit rontok el??
-
na én közben befejezetem ezt a x220 pimpelést. megérkezett az új wlan kártya /ultimate-n 6300 agn/.
1.43-as modbios + ssd + win10 megint + 5ghz wlan.
a hardveres kapcsolót ki is iktattam egy ragasztószalagdarabbal a 22-es lábon. vagy 21-es? már el is felejettem. igy a bluetooth fix ki tudom kapcsolni az oldalsó gombbal. a wifi pedig az esetek 100%-ában kell. és a véletlen kikapcsolgatás is el fog maradni a jövőben.
jah és a windows aktiválta is magát automatikusan. win7-es a gép eredetileg, de ezek szerint érintett a win10 frissitésben és még ráadásul magától el is intézte a gép. szép meglepetés volt ez nekem.
valamint úgy érzem, mintha windossal az akksi is tovább birná. pedig elvileg ezen a rendszeren már nem támogatott a lenovo felől. a system update csak 3 drivert rakott fel. semmi mást. minden mást microsofték intéznek. a linuxot hanyagolom megint egy ideig. eddig nagyon tetszik. már csak egy jó kijelzőt kellene vadásznom. -
-
valami realtek van benne.
egyébként köszi, ugyanezt a csapásirányt már elkezdtem járni. 1,40-es mentesitett bios-t találtam. de azt irja a leirás, hogy előbb legyen fent a lenovos 1,40-es. amitől tartok, hogy csak frissebbet fogok tudni rátenni.
jelenleg épp windowst installállok a bios frissités miatt. illetve rendeltem egy Intel Centrino 6300-at. sőt most nézem, hogy lenovos verzió. lehet nem is kell hackelni, ha felfrissitem a biost.
hétfőn meglátjuk, akkor jön a kártya. -
válasz
Pubszon #91241 üzenetére
per-pill nincs windows a gép közelében. /nem akartam 2hetente virustirtani, ez a feleségem gépe/
próba erejéig muszáj lesz telepitenemanno az x201-em random kikapcsolgatta a rádiós eszközöket. ezt hekkelt biossal és másik kártyával játszottam ki. feles wifi-kártya van most is benne az memory-boot helyén, mert akartam bele ssd-t is de végül félbemaradt a projekt. viszont az új kártyán egy csúszóérintkezőt le kellett ragasztani és igy függetlenedett a hardveres kapcsolótól. lehet megpróbálom itt is hogy ez működik-e.
de a kérdésre még mindig nem kaptam választ, hogy a bal oldali slotba is mehet akár wifi kártya vagy csak jobbra a felesbe? ha nem akkor azzal már nem is próbálkoznék.
-
válasz
Csepi95 #91235 üzenetére
arra gondoltam, hogy a bal oldali slot nem fogadhat wifi kártyát. egyelőre feladtam. jött valami mini frissités az ubuntura. kicsit még tesztelem. aztán megpróbálok más verziót.
egyébként amikor jön a hiba akkor DNS hibát ir a böngésző. a routert is átlőttem egy fix, szabadnak tűnő csatornára. de nem hiszem hogy ez számitana.illetve ha már megint itt vagyok, mi újság mostanában ips kijelző ügyben? van megbizható eladó esetleg és milyen árban mozognak a panelek?
-
sziasztok!
x220-ban a gyári wlan kari szarakszik ubuntuval. csak pár hete csinálja. gondoltam kicserélem egy régebbi lenovos wlan karira - intel 5300-, de az teljes méretű. logikus, hogy csak a bal oldali foglalatba megy be, ahova a wwan iletve az ssd jönne.
viszont úgy tűnik, hogy nem akarja sehogy sem észrevenni a gép, mert nem látszik a wlan kari.
lehet egy bios update megoldaná? asszem az 1.21-es bios van rajta. esetleg az whitelist-mentes bios? ez esetben kérnék linket hozzá -
válasz
F.B.I. #63371 üzenetére
én évek óta használok egyet. nyáron szabályosan égeti a palmrest - vagy mi - a tenyeremet.
én ebayről rendeltem bele második ventilátort. de én balga, mint kiderült először meg kellett volna néznem, hogy megvannak-e a szerelvények az alaplapon a második ventilátorhoz. egyébként pont az egér és a felhasználó között lenne a helye. jobb oldalról szivná a levegőt és fujná tovább a proci felé.
gondolom a 2 ventilátoros példányok hűvösebbek is. sajnos én ezt már nem fogom kipróbálni.egyébként az enyémnek is kicsit büdi égetettt por szaga van. de az x200-am is kezd mostanában kicsit szagitani. pedig szoktam takaritani, de mégis. mint amikor egy gép évekig van használva, portalanitás nélkül, majd a benne összegyűlt port és szösz elkezd büdösödni, dohosodni.
lassan érik a csere, úgyhogy engem már nem is érdekel. -
válasz
stojesz #63232 üzenetére
éna z f12-t szoktam nyomkodni, ha nem vinyoról akarok bootolni. akkor feljön egy menü és lehet választani a felismert eszközök közül, hogy melyikről induljon.
az lehetséges, hogy először ezt a biosban is be kell állitani. és az f12 sem biztos. sosem tudom. én az f11-f12 nyomkodom felváltva és úgy tuti bejön a boot menüha nagyon nem megy, használd a dokkolót, ha már van és arról bootol a noti.
próba-cseresznye! -
válasz
eddie1978 #63210 üzenetére
neeeem, nekem már csak linux van a gépemen. van még egy ntfs partició, de amint kigyomláltam az adatokat rajta, az is át fog változni valamelyik linux fájlrendszerré.
feleségem gépén még van egy gyári winxp, ha nagyon kellene, de már ő is linuxozik. az a gép duálbootos, illetve van egy gyári recovery rész is rajta az eredeti winxp-vel. ezekre még vigyázok, hátha kell még.
egyébként főleg netre használjuk már a gépeket. filmet, zenét mifelénk nem szabad letölteni.
azt néztem valamelyik nap, hogy a másik gépem az x61s is teljesen hibátlanul játszotta a fullhd-s filmeket youtubról. semmi akadást nem tapasztaltam. igaz semmi értelme, mert a felbontása az lcd-nek 1024x768. természetesen azon is csak linux van. szóval nem rossz ez a környezet a véleményem szerint -
válasz
eddie1978 #63205 üzenetére
nekem az x200-as tökéletesen működik. az új ubuntu érkeztével, likvidáltam a windowst. részben jogi problémák miatt is. vistás a gépem eredetileg, de az soha nem is volt rajta és nem is kéne.
a linux tökéletes rajta. ujjlenyomatovasó megy. hdd proteciton megy. illetve ezen kívül minden. a wwan, az utólagos wifi kártya. a bluetooth. a webkamerát még nem próbáltam, de bizonyára üzemel.
a wacom tábla működik.
a minimum teljesitmény levett lcd világitással 7-8 watt.
jah és egész délután cséztem, mert nem volt semmi dolgom
amit nem tudom hogy tudok belőni, az az akkumlátor kezelés. most 30-90%-ra van lőve. linuxnál nem tudom hog lehet pl az eredeti energiakezelést beállitani.. -
szerintek van még sansz az x61s-em kijelzőjét megbuherálni? elég sárgás a kijelző már. gondolom a viliágitás rosszalkodik benne. lhet ehhez kapni csere világitást, vagy csöveket. nem is tudom mi van ebben. 1024x768-as a kijelzője egyébként.
-
válasz
CharlieDrop #62065 üzenetére
a ventilátor viszonylag egyszerű eszköz, már-már majdnem mint egy szög. ha forog nem lehet nagy baja. lehet csak a gép érzékelte hibásan az inditásnál. amig megy, szerintem felesleges újat venni.
-
na én viszont élvezem a Lenovo-idegen kártya áldását.
van nálam is ez a rádió gomb random ki-be kapcsolás. épp valamelyik nap akadtam rá egy forumon. gondol egyet a gép és csinál egy off-on-t mind a 3 rádiós eszközzel. na ezt nem szeretem. és ilyenkor még ha elötte ki is volt kapcsolva a bluetooth az ezután bekapcsolva marad. a wwan-nal többnyire nincs ilyen gondom. az kusol továbbra is. nem is beszélve a wifi ujraindulásról. pl letöltés vagy youtube közben ciki lehet...
a linux pedig minden indulásnál bekapcsolja a bluetooth-t. na ezt sem szeretem. persze marhára lusta vagyok és már lassan 2 éve lusta vagyok belőni indulásnál, hogy ne kapcsolja be.most viszont csak egyszerűen le van kapcsolva a kapcsoló, de a kis atheros működik tovább. bye-bye rfkill bug!
-
válasz
Pttypang #61768 üzenetére
hát nem teljesen, de kellett dos is hozzá. tök izgi volt, mert az összes DOS-os parancsot elfelejtettem már.
Tim82 talált nekem x200 tablet-hez hekkelt bios. ebben windowsos verzió volt.1. le kellett frissiteni a legfrissebb lenovos biost. mint kiderült, már ez volt a gépemen. ezt a windowsos frissitővel csináltam.
2. ez a bios volt épp modositva. ehhez viszont winphlash progit csomagolta a feltöltő. ezzel beletoltam a gépbe a biost.
3. frissiteni kellett a SLIC-et is. ehhez kellett egy dosos inditó lemez. ehhez egy a fiókban talalt microsd-kárytát használtam. felmásoltam rá a frissitéshez szökséges könyvtárakat. boot sd-kártyáról. .bat lefuttat és kész is voltam
a boot lemezt ezzel csináltam rufus. de jó pendrivehoz is, nem csak sd-kártyához
-
hát kicsit keresgéltem és lapa is leragasztotta. innen jött az ötlet. ragacs nélkül a windows felismerte, fel is tudtam istallálni, de nem lehetett használni a kártyát. a linux pedig hardverkapcsolóra panaszkodott. nem tudtam bekapcsolni. ragasztás után sikerült bekapcsolni a kártyát. még csak winfossal probáltam, de szerintem a linuxxal is fog muzsikálni.
ha ennyien erre az antenna bekötésre szavazunk akkor hagyom igy. egyébként 5300-as kártya van a gépben eredetileg, ezt csak ki akartam próbálni
és ugyebár lassan kéne egy ssd-t rendelni az első slotba, csak még azt nem tudom melyiket.
ha van javaslat, azt szivesen fogadom /ebay, kinából, jóárasitva -
nos, sikerült felvarázsolnom a modbiost az x200-ra. nincs gond az inditásnál.
előkerült a kb 2-3 éve lerendelt kártya is. atheros ar9285. szépen leragasztottam a 20-as lábacskáját. bár nem értem miért nem reszeljük el a kivezetést a kártyán, hiszem sohasem lesz használva ez a pin rajta.viszont kicsit bajban vagyok az antenna vezetékekkel kapcsolatban. 3 vezeték van a gépemben a kártyán viszont csak 2 csatlakozó van.
a szürke van most a mainban, a fekete pedig a 2. csatlakozóban. a fehér maradt lógva. szerintetek hogy kellene lenniük?
-
valaki tudna nekem egy whitelistmentes biost csinálni x200t-hez?
ez alapján indultam el, de sajnos nekem kinainak bizonyult.
van egy fél hossz méretű wifi kártyám. még asszem lapa linkelte az ebayen, azt szeretném beüzemelni a 3. mini pcie slotba, de természetesen induláskor jön a hibaüzenet a géptől és nem is bootol utána. -
-
sziasztok!
tud valaki ajánlani whitelist mentes bios-t az x200t-mhez?
illetve kérdés, hogy a wifi kártya 3 antennavezetéke mi-mi, mert találtam korábbról egy fél hosszú minipci-os wifikártyát, de azon csak 2 antenna csati van. a cserekártya egyébként azurwave aw-ne785h.
üdv! -
beszereztem egy telenoros mobilnetelőfizut. mivel az x200asomban van 3g modem, ezt szeretném használni és nem az usb-s sticket. nem tudjátok véletlenül, hogy a win7 kapcsolatkezelőjét hol tudnám beállitani úgy hogy mindig vagy lehetőleg 3g hálózatra másszon csak fel?? sehol nem találok ilyen beállitást.
az acces connectiont nem merem használni, mert nem egészen 1 óra alatt csinált nekem 1 giga forgalmat.
üdv! -
a tablet nem fér bele az elsőbe nagy akksival. most az x61 pihen benne kis akksival. a szaga pár nap alatt eltűnik
-
válasz
r3dsnake #30836 üzenetére
rendeltem ebayről Lenovo akkumlátort az x61hez...
nos ez csak Lenovonak tűnik. szép kis utánzat. főként a sorjás burkolatház teszi gyanussá az esetet, minthogy ez bizony egy 100% hamisított akkumlátor. ~35 $ volt az ára postával. kíváncsi leszek meddig fog muzsikálni.
a battery infoja szerint panasonic gyártmányúde hogy mi lehet a valóság..
-
válasz
yodamastah #30265 üzenetére
ebay-en viszonylag kispénzért találtam invertert, és azt a bizonyos fénycsövet is.
de még soha nem szedtem szét kijelzőt.
bár jobban belegondolva, ha most is megy a világítás akkor az inverter elvileg okés, csak a fénycsövet kell cserélni. az inverter az kétbites, nem?
vagy működik vagy nem
esetleg az lcd kristályok is el tudnak fáradni?
lcd-t tuti nem cserélek, akkor megy vissza az apróra. -
vettem muternak egy x61s-t. de meglepve tapasztalom, hogy a jelenlegi x40-esén szebb a kép. így még nem merem átadni neki, nehogy azt mondja, hogy csak egy vackot sózok rá
mintha a világítás lenne gyengébb a x61ben. mit kell ehhez cserélnem, hogy lekörözze az x40et a jelenlegi formájában? invertert vagy a fénycsővet? vagy mindkettőt? -
corestore ügyben az x200-asamhoz:
jól látom, hogy egy csatolóhoz tartozhat m-pcie, msata, mpata csatolójú ssd?
és nekem a mini-pcie kell amit corestorenak nevezünk.vagy ez még így mindig bábeli zűrzavar a fejemben?
-
válasz
ro_bert17 #28629 üzenetére
én ebben nem lennék olyan biztos.
anno dolgoztam egy elektronikai gyárban, ahol betegesen figyelnünk kellett az elektromos feltöltődésre illetve az ez elleni védelemre. az volt a duma, hogy az eszközök ugyan nem mennek egyből tönkre, a gyártásban és a tesztelésben is kiválóan működnek, de később mindenképp várható meghibásodás az elektrosztatikus kisülések miatt. ezt állítólag bizonyította is valaki, az ebből keletkező károk megtérítését az előállító gyáregységnek kellett volna fedezni /pl autóvisszahívások a gyártásba, egyéb károk esetleg emberi balasesetek kártérítése../.
az iskolában a mosfetek tranyóknál tanultuk, hogy rendkívül érzékeny félvezetők, mert a nagy bemeneti ellenállásuk miatt kis töltésmennyiség is túlvezérelheti a bementüket.
na ha jól tudom a procik a gépeinkben tele vannak ilyen félvezetőkkel.van egy usb-s tv-tunerem. na az szokott kapni amikor a kamionommal kempingezek éppen.
konkrétan le is kapcsol a tuner amikor akkorát szikrázunk hogy még hallani is lehet.
a szivargyújtó test pontján szoktam levezetni, ha épp nem felejtem el a polieszter pokróc okozta elektron többletet.
otthon javaslom a fűtőtestek tapicskolását fórumozás elött -
válasz
zomatt #28109 üzenetére
cseréltesd ki mindenképp! legyél a szervízben határozott és ne feledkezz meg róla, hogy pár napja még rossz volt. cseréljék ki és kész. a lenovonak ez úgyis csak egy filléres mutatvány.
egyébként nekem is szokott ciripelni az x200t-m, amig a töltőn van. ha kihúzom megszűnik. ez gondolom nem usb-s vagy vga-s gond. egyébként minden rendben a géppel. majd ha kezd lejárni a 3 éves gari én is bejelentkezek egy alaplap cserére -
komolyan mondom én meg azon töröm a fejem, hogy vegyek még egy x200s-t az x200t mellé vagy ne?
-
-
nálam linuxon/ubuntun a bekapcsolt állapot jelző led nem működik csak akkor, ha kijelentkezek majd vissza. na ez miért van?
ezt azóta csinálja, mióta fent van a gépen a gnome3 és a gnome2. pontosan nem tudom melyik felület telepitése okozta a galibát. habár egyátalán nem zavar azért kiváncsi lennék rá hogy lehet ezeket a ledeket kapcsolgatni -
újra kellett telepitenem az windowst. most viszont nem múködik a kijelző fényerő kijelzése. a hangerő kijelzése primán megy, de a displayé nem. mit kell ehhez még feltelepitenem?
system update, windows update mindent fel frissítettek. -
valaki nem tudja mi a feneert kapcsolgat ki mindig magatol a wifi-m es a wwan-om?
windows 7 es fenn van az acces kapcsolatok is.
probaltam mar mindenfele beallitast felkutatni, de a megfelelot meg eddig nem fedeztem fel.
ha van aktiv kapcsolat akkor nem para, de ha esetleg megszakad a kapcsolat valami dog szinte egybol kapcsolja is ki a kartyakat..lapa: nagyon prima fogyi!
-
valaki erősitsen meg!
x200t-mbe szeretnék memoriát cserélni. ha jól értelmezem a cpu-z adatait akkor ddr3 - 1066MHz-es modulokra kell vadásznom!?
2x2 gigabyte gondolom belefér a masinkámba.
a gyári modulokon ne látok csak mindenféle sorozat meg széria számokat../cpu-z:
dram frekvencia: 532MHz
fsb:dram: 1:2rated fsb: 1064MHz/
-
visszatérve a gps témához windows7 alatt:
vezérlőpultban van egy olyan opció hogy tartózkodásihely érzékelők. azon belül kell engedélyezni a gps érzékelőt.
ezután már talál nálam műholdakat, kb 3 másodperc alatt - szobából...tegnap újratelepitettem az egész rendszert.
nem emlékszem, hogy a régi telepitésnél engedélyeztem-e vagy sem a gps vevőt.
költői kérdés, nem kell válaszolni: vajon ez oldotta meg a problémámat vagy a tiszta új telepités? -
válasz
audi100td #17425 üzenetére
lefuttattam a hdd tesztet a thinkvantage toolboxban.
minden teszten megfelelt a vinyo. az adatoknál irja itt is a hibás szektorokat, te a tesztben nem tette szóvá.
akkor ezek szerint megnyugodhatok, mert nincs nagy baj.
még megnézem a seagate teszt programját is.
köszi a tippeket! -
na az a helyzet, hogy keletkezett 19 bed-sector a vinyómon. hd sentinel szerint 57% az állapota, de a garis csere még nem indokolt...
szerintetek ezt cserélik gariban??
..
egyébként néha csinál olyat az active protection, hogy egyszerűen leáll, egy kék felkiáltójel lesz a zöld play gomb helyén és egy újrainditásig nem hajlandó leparkolni a fejet. utána megint megy minden rendben.
a gépem eredetileg vistás, de most egy win7 csücsül rajta. illetve egy ubuntu.
ez befolyásolja a garis procedúrát? mármint ha egyátalán esedékes ezzel a hibával?
a volt T42-mbe vettem egy samsung winyot. azt is sokat használtam autóban, sőt volt hogy repült is - hasonlóan mint az autótöréstesztes reklámban, de azon egy hibás szektor sem keletkezett. persze AP ott is használva volt. -
-
-
kérdés:
windows alatt megy ugye az active protection. ha rázom a gépet, akkor hol parkol, hol nem a fej a vinyóban. ezt a bios irányitja és a program csak kijelzi az állapotot vagy mindenképp kell a progi hozzá??
azért kérdezem, mert linux alatt nincs mit telepiteni viszont szivesen használnám a gépet autóban menet közben, amikor a gép igencsak rázkódik.
a vinyot és az adataimat féltem. linuxot szeretném használni minnél többet - csak hogy szokjam.
ugyanez a funkció vajon linux alatt hogyan lehet müködésre birni?
vagy nem kell semmit csinálnom a vinyo ugyis leparkol ha kell??üdv!
-
válasz
Magnum_ #16174 üzenetére
nekem egy ilyenem van [link]
ez szerintem utazó méret. szerintem kényelmetlenül kicsi. viszont a festése az a puha gumis bevonat.
kiváncsi leszek mikorra kopik majd le róla. csak azért használom, mert mellékelve volt az x200-asamhoz.
van egy mx500asom is. amikor 1 hónap után hazakeveredek, felér egy gyógyterápiával annak a használata. -
válasz
^Clown #10396 üzenetére
nekem van egy 40gigásom, amit nagyobbra cserélnék, de sajnos sehol sem lehet kapni már.
többen azt tanácsolták, hogy vegyek egy külső házas 1,8as vinyot, és szedjem ki a burkolatából...
csak a fene tudja, milyen csatolóval vannak azok szerelve.ha valaki tud 1,8as vinyot feltétlenül jelezze itt!
üdv!
-
szerintem a slot1es memoriamodul a cserélhető, a slot2 a fix alaplapi memoria.
nekem a slot1re a cpui 1024megát ir. ezt én raktam bele.
szerintem nálad is hasonló a helyzet. az 512-est tudod cserélni. de le is csekkolhatod.csupán 3 pici csavart kell kitekerned a gép alján.
üdv! -
válasz
Gondwana #7504 üzenetére
na ennek örülök
egyébként szedtem már szét az enyémet, de az nincs ráirva, hogy milyen csati van a winyon.
ez a 40 giga sajnos nem sokmindenre elég.
ssd nem akarok, mert nálam hetente változna a winyo tartalma. filmek zene stb csereberélése..
nem tudom még hogy az aktiv proteksön ebben a gépben is elkülönülve érzekel a winyotol, mint a hajdanán volt t42-ömben?
ez nagyon fontos, mert a gép sokat utazik kamionok műszerfalán, szóval van igénybevétel..
én pedig nem mondhatom, hogy kimélem az autó futóművét......
a múlthéten találkoztam egy t42vel.
de végül nem lett belőle kapcsolatelőször hirtelen azt hittem hogy egy régi A-s sorozattal van dolgom, aztán gyorsan szembesültem vele,hogy nem is rég nekem is volt egy ilyenem.
egyátalán nem voltam elalélva tőle. a jelenleg X ugy megfertőzött, hogy szerintem már nem leszek képes ettől nagyobb géppel barátságot kötni.
tervezem, hogy cserés lesz a mostani x40, de maradok ebben a kategoriában. mese nincs.
a hordozhatóság nekem nagyon számit.
valószinüleg x200 lesz az utód néhány hónapon belül. -
sziasztok!
tudja valaki, hogy egy x40-es gépbe mekkora vinyo tehető maximum??
illetve mi ez a kavarás a ziffel és az idevel??
sima ide-s winyo megy bele, ugye??üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest