Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
thotib
csendes újonc
válasz Dexter68 #11701 üzenetére
Nekem migrálta az adatokat, de ha nem feltétlen szükséges, ne cseréld le. Bipről Stratosra váltáskor nekem le kellett, de annak a topicjában általában mindenki azt írja, hogy a MiFit jobb volt.
A Stratos pont tegnap kapott új firmware-t, de pl. az újdonságok java részéhez 3.4.7-es Amazfit kell, ami meg nincs... -
Dexter68
addikt
válasz Dexter68 #9307 üzenetére
Nnnna. A para megoldódott... Az első megoldás az lett, hogy megvettem a gyerekemét, mert ő meglátta a piaci rést és azt mondta, hogy mivel ő úgysem használja, vegyem meg tőle.
Aztán az én órám tegnapra lemerült (még szerencse, hogy csak 22%-os volt az akksi a para kezdetén
Szépen feltettem tölteni, aztán amikor levettem, akkor jelezte, hogy csatlakozna valamihez (mint újkorában).
Gyorsan leválasztottam a gyerekemtől vett órát, kivittem a kocsiba, hogy tudjam, melyikhez csatlakozom, majd csatlakoztattam. Némi frissítési procedúra után működik az órám!(Ugyanitt használt bip eladó )
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Jabby
őstag
válasz Dexter68 #4881 üzenetére
Annyival egészíteném ki (#4883) farena hozzászólását, hogy az új, moddolt 3.4.4 Mi Fit-ben picit változott az elérési út:
Belső tárhely --> Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin_local/aWFneve/WFneve.bin
Mindezek csak azután, ha a Mi Fit-ben előtte feltetted a kívánt FW-t! -
farena
tag
válasz Dexter68 #4881 üzenetére
Talán így lehet.
1. Installálj egy watchface-t a Mi Fitben, utána a telefonon lesz egy mappa: /Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin/ ebben egy file egy ilyesmi névvel: - 2d6bd2d9c7065e94c56f.bin (mindegyiknek egyedi neve van).
Mindegyiket így ki tudod másolni szerkesztésre.
Csak egy ötlet, lehet nem működik. Remélem erre gondoltál.
[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
DaDa
senior tag
válasz Dexter68 #4779 üzenetére
Köszi de Most már én sem tudom mi lehet a gond. Mintha mi fit is bezarodna ha kilépek a főmenübe. Az elmúlt héten nem használtam az órát mert olyan helyen voltam. Lehet ez picit megzavarta. Holnap folytatom a nyomozást.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
-
dioka7
senior tag
válasz Dexter68 #4600 üzenetére
Értem. Szóval itt van a watchface elásva
Azért köszönöm a választ! Találtam egy watchface-t, ami borzasztóan tetszik, de nem ír dátumot, a mi nekem napi szinten többször is kell és az istennek nem tudom megjegyezni.... És ha sikerül sem jó már holnap Azt akarom valahogy ráapplikálni. De azt hiszem egy egy többmenetes küzdelem lesz.[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz Dexter68 #4568 üzenetére
Nekem a szivecske, pulzus kijelzés tök felesleges, nagyon ritkán mérek pulzust, azt meg menüből is megtehetem, simán beáldoznám, cserébe a nagyobb és vastagabb lépésszámért és akku%-ért.
Sajnos a hőmérsékletet is csak nehezen olvasom ki.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Tiger.
nagyúr
-
gyurivok
újonc
válasz Dexter68 #4272 üzenetére
A lehető összes jogosultságot megadtam, minden lehetséges kivételt megadtam neki, a moddolt mifit fontfrissítés loopot is megadtam neki (mire épen 2 frissítés között ki tudtam kapcsolni a bloetooth-ot anélkül hogy hibát írt volna ki az óra eltelt egy napom....), nekem mégsem jó.
a hibás appot innen szedtem le : [link]
-
Dyingsoul
veterán
-
Dyingsoul
veterán
válasz Dexter68 #4139 üzenetére
Ha a lock alól kibújnak az időjárási adatok alatt azt érted, hogy eltűnnek: lock-nál változnak a kijelzett dolgok és csak a legszükségesebbeket hagyja meg (idő, nap, akksi).
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
detroitrw
addikt
válasz Dexter68 #4104 üzenetére
hogy legfelülre kerüljön?
ezt nem értemmás:
a %-os kijelzőt úgy is meg lehet oldani hogy jobbra rendezed az értékeket, úgy szerintem jobban néz ki a % melletti kiírás (nincs a % és az érték között szünet akkor se ha nem 100-on van)(#4105) hjozsi:
ezt szedd le
5b48ea13ae35e_13072018[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz Dexter68 #3943 üzenetére
Na, hosszas tesztelés után kiderült, hogy a "csuklófordításra világít" funkciót a Notify app állítja be mindig úgy, hogy a felületen persze nem látszik.
Azt nem lehet tudni, hogy nálam a moddolt Mi Fit miért nem tud bejelentkezni Google fiókkal (sem)? Sőt regisztrálni sem tud...
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
gyemipapa
senior tag
válasz Dexter68 #3853 üzenetére
Már bocs, de az eredeti problémád az volt, hogy amíg autóban ülsz, hogy szakítsd meg legegyszerűbben a kapcsolatot az órád és a telefonod között.
"Sziasztok, van valami módja annak, hogy hirtelen leválasszuk az órát a telefonról?
Kocsiban két BT eszközt is használok egyszerre és mióta bejött az óra harmadiknak, persze, hogy a telefon hangja nem jó"
Erre írtam, hogy pár másodperc alatt kikapcsolhatod az órát. Valszeg a telefon gyártók nem készültek fel arra, hogy valaki egyszerre 3 BT eszközt akar használni ugyanazzal a telóval a kocsiban. A kihangosító nekem is BT, meg ugye az óra nálam a második, így műxik....
Tehát a megoldás csak az lehet, hogy vagy rászánod a pár másodpercet az óra kikapcsolására, vagy a médiára találsz más megoldást.[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz Dexter68 #3850 üzenetére
Az órán settings-turn off… tényleg macerás...
Egyébként a programból be lehet állítani, hogy milyen főmenüket ajánljon fel, a "feleslegeseket" elrejtse..
Én nem sportolok, nem kell az iránytű stb, így az órán kívül csak a status, weather és settings menü él, így beletelik akár 10 másodpercbe is, hogy kikapcsoljam az órát.
Persze ebben a rohanó világban van, akinek ez is elfogadhatatlanul hosszú idő...[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
válasz Dexter68 #3783 üzenetére
wf editorba megnyitáshoz a json fájlt kell betallózni.
Ha hibát jelez ez nagy avalószínűséggel azért van, mert az órán lévő képek egymásra lógnak (ez persze lehet szándékos is, nem minden esetben kell javítani!)
wf editor helyett próbáld ki ezt, többek szerint jobb: online wf editor -
veterán
válasz Dexter68 #3740 üzenetére
Nem lehet mellé, csak egy Mifit alkalmazás lehet fent.
A gyárit fogja frissíteni és onnan nem fog Playről frissülni, hanem majd az ide feltett linkről tudod majd mindig frissíteni.
Két fajta moddolt van, amiben van firm (con verzió) vagy amiben nincs (sin verzió). A sin meghagyja a fent lévő firmet, a con pedig felteszi az aktuálisat, viszont ha neked éppen az van fent, semmit nem tesz fel az sem. Ha régi firmed van, akkor (ebben nem vagyok biztos), akkor ugye frissül az újra, de pl a feltelepített ékezetes betűid nem vesznek el. Vagy az egyéb beállítások is megmaradnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest