- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
válasz
rothfb #11090 üzenetére
Az enyém is szétesett. Használtan vettem, az előző tulaj nem tudom, hogy használta-e vízbe, én soha. Az enyémnél arra tippelek, hogy kapott pár ütést és az tett be neki. Párszor hozzávertem a kezemen ehhez-ahhoz, pl. ajtó sarkához, egyszer a fiam hajította le a parkettára. Rápattintottam egy védőtokot, az most összetartja, amíg megjön a ragasztó kínából
-
kissati66
tag
válasz
rothfb #11029 üzenetére
Nekem is ment egy darabig 4-es MiFit-tel aztán egyszer csak kezdett nem működni Galaxy S7 Edge-n. Nem volt semmi sem átállítva, egyszerűen csak egyik napról a másikra elromlott és bármit csináltam csak azt értem el, mint mgTerminator fórumtárs, vagyis egy ideig jó volt, aztán semmi. Végül leszedtem a MiFit-et és feltettem az Amazfit Mastert, azóta mindig jól mutatja az időjárást.
-
dragonfx
veterán
válasz
rothfb #10140 üzenetére
Nekem mindenjol mukodik kiirja.
Ez a tcx export mire jo?
Nekem a telegramos letoltes nem muxim.masiknlinkrol a yes fw.t szedtem le.az ugyanaz?
Nektek se megy cssk a bandage.gal a wf csere?
Ma futottsm vele.elsore.total okes minden.gps jelet talal 10 sec.kiirjs km.enkent s reszidot. Mifitre yzinkronizalva total lontos utvonal. A kaloria mondnjk szerintem nem jo.6.6 km 410, az eleg keves nem? -
trobi28
addikt
Én is kipróbáltam ezzel a moddolt Mi Fit -el, de nekem nem viszi át az értesítéseket rendesen. A messenger hol jelez hol nem. A hívó nevét valóban kiírja, időjárással nincs gond, de az alkalmazás értesítések nem működnek megbízhatóan, így feltettem a legfrissebb Mi Fit appot plusz a Notify & Fitnes -t.
-
Jabby
őstag
Köszi a választ.
Azért kérdeztem, mert én sem szoktam leválasztani, viszont az utolsó alkalommal fél napig nem tudtam bejelentkezni a Mi fiókomba csak úgy, hogy regisztráltam egy másik emaillel egy új accountot, azzal párosítottam a Bipet, majd leválasztottam, s így már a régi emaillel simán be tudtam jelentkezni, majd tudtam párosítani az órát. -
dioka7
senior tag
Igen, csak hogy az a helyzet, hogy nem 1 óra lesz a családban nagyon úgy néz ki. A asszonyé már megvan, de lesz még 2 azon kívül. És az egyik egy samsung telefonnal lesz használva, amit a kezembe sem szívesen veszek, mert sztem sz@r, a másik pedig (és itt jön a dupla csavar) egy iphone 8-al, ami ráadásul svéd nyelvű készülék. Azt sem tudom, hogy milyen appok kellenek hozzá, hogy működjön rendesen, de azt meg pláne nem, hogy milyen font-ot rakjak rá, és hogy mindezt egy olyan telefonnal hozzam össze, aminek nem értem a nyelvét és nem ismerem az op rendszerét sem, mert sosem használtam iphone-t.....És hogy ha lehet még ezt fokozni, akkor az iphone gazdája, amúgy lengyel és nincs közös nyelvünk. Mármint nekem meg neki (angolul nem tud).
Szóval inkább megcsinálnám az én telefonomon, azt már tudom hogy kell és utána az övével csak párosítjuk és tudja használni. Ezt találtam ki
-
bl4ze
veterán
Nálam is ez lett a megoldás : a telefon angol nyelven van.
A moddoltnál nálam Magyar nyelven is jó volt a caller ID : nem ragaszkodott az angolhoz. Csak ez a gyári.
Fura...
De nincs baj a telefon angol nyelvével, régen az összes telefonom default angol volt, ez a mostani valamiért nem volt (eddig)De az aktuális hőmérséklet megint üres : pedig itt van a telefon az órától 35 centire, BT nem kapcsolódik sehová ami "fogná".... ha ez ilyen lesz, lehet megy vissza a moddolt megint.
-
dioka7
senior tag
Dehogy, csak vannak olyan cégek ahol a vezetőség "túlképzett" és a céges kommunikáció (igen, most lehet röhögni) whatsappon zajlik.
Tudom, no komment. Így van 4 whatsapp csoport és mivel mindenki, mindent itt kommunikál le, így az én telefonom/órám is egyfolytában csipog/jelez. És akkor az emellett elenyésző 6-8 privát üzenetem ebben nincs is benne, meg a mail-ek, stb...
-
dioka7
senior tag
Igen, de 699ft. Úgy voltam vele, hogy ha 2 óra "mókolást" megspórolok vele, akkor már megérte nekem azt a fél pizza árát
Amúgy már a MiBsnd2vel is ezt használtam, már bánom hogy nem vettem meg hamarabb. Akkor már 2 éve használnám, úgy meg már végképp nem pénz érte. Évi 350ft.
Így viszont tényleg minden működik és 2 perc volt beállítani. -
dioka7
senior tag
Nekem is magyar a telefon és a MiFit is. Igaz van fenn MiBandage is. Az összefoglaló végén leírt beállításokkal mindent kijelez az óra. A hívó nevét is, a nem fogadott hívást is, az összes értesítést, a smiley-kat (bár csak zárójeles formában), az időjárást, szóval mindent is kiír.
Redmi Note 5-el használom -
somez
tag
A térkép sem jelenik meg. Az útvonalat rögzíti szerintem, mert az edzés leállításakor kirajzolja az órára.
Még új az óra, de ilyen a kezdetek óta.Update: Azt elfelejtettem írni, hogy a miui.hu-n elérhető magyarított Fw van az órán (1.0.1.00) és a csomagban lévő Mi Fit, aminek hirtelen nem tudom a verzióját, de valszeg a legújabb.
-
AttilaMvh
tag
Nekem gyári Mifit 3.4.4- es van Google Playből, az óra meg 1.1.2.0.5 fw-es. Néhány napja költöztettem át egy gyengélkedő Mi max-ról az új Redmi note 5-re, és láss csodát, párosítás után se pulzus, se számlapcsere a mibandage-ból, az órán pedig semmi hőmérséklet érték. Végigjátszottam az óra kikapcs-bekapcs, Bluetooth ki-be, unpair-pair, mifit és mibandage alkalmazásengedélyek-hozzáférések című fejezeteket, helyrejött a híváskijelzés névvel és minden értesítés az órán -úgy, hogy mifitben minden jelzés letiltva, mibandageban minden engedélyezve. Nem jött helyre a számlap csere mibandageban, "inicializálás szükséges" szöveg jelent meg minden alkalommal, pedig az init megvolt, nem először cseréltem számlapot. No de a hőmérséklet érték kijelzése az órán attól jött helyre, hogy a rendszer (oreo-miui10beta) alapértelmezett időjárás appjának meg kellett adni a helyzetmeghatározáshoz való jogot. Ezt próbáld megoldani, hátha összejön. Az óra+időjárás widgetben rákattantam a napocskára, felhőre, beállításoknál a jelenlegi hely- re, és akkor kérdezte, hogy engedélyezem-e a helymeghatározáshoz való hozzáférést, amire boldogan igent mondtam
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, kívánom, hogy járjatok sikerrel ti is!
-
bl4ze
veterán
-
Dr.NX
addikt
Nekem is fenn van a Telegram, általában fel szoktam tölteni a legfrissebbet erre a megás tárhelyre.
Beleírtam az összefoglalóba is, hogy ez a verzió megoldja a hívókijelzés problémát is, mégis megkérdezik hetente háromszor... -
TheProb
veterán
Nemtom ki beszélt mifit-en felül más appról.
Ékezetek nemtom megmaradtak-e, mert jelenleg angol miui-t használok, így a mifit és az óra is angol.
Nemtom akkor nálam mi van. a héten 3 telefonra költöztem és minden egyes alkalommal fw-t frissített, mikor felraktam a mifitet.
-
-
nem érted
pl. ha azt akarod hogy a "+" 1 fok legyen piros, akkor az összes 1-et tartalmazó értékbe az 1 piros lesz
tehát 11, 21, 31, 41, -1; -11
ezeknél az 1 mind piros lesz
ha a 2 kékre színezem át akkor a 21 kék piros lesz
lehet az jobban segít hogy 10 szám van 0-9 ig nem pedig -100 - 100 ig mert ha így lenne akkor meglehetne csinálni amit akarsz hogy minden érték más színű legyennem véletlenül nincs ilyen face még
megpróbáltam átszínezni a hsz-t hátha úgy beugrik mit is akarok mondani
-
mint már írtuk párszor hogy a kijelző nem írásjegyekből áll hanem mindegyik 1-1 kép ...
tehát pl. a 70% az a következőképpen néz ki
% = ez bele van égetve a háttérképbe
7 = 7-et tartalmazó kép
0 = 0-t tartalmazó képtehát olyat nem lehet csinálni hogy xy érték ilyen yx érték meg olyan színű legyen
ugyan ez igaz a hőmérsékletre vagy bármi más értékrepl. az akku töltöttség ikont azért lehet több színnel mert ott az összes mutatandó érték külön 1-1 kép
ez alapján kérném átgondolni
de ha találsz olyan face-t ami úgy mutatja ahogy írtad akkor abból kiveszem az elvet és az alapján megpróbálom megcsinálni -
Sipka81
tag
-
Foose
addikt
"nem szabad ezzel meg azzal..." ezzel a mondattal már most semmit nem érek. Mifittel nem jöttem rá,hogyan lehet frissíteni,abban csak az aktuális verziót látom. Sajnos nem mondanám hogy van időm arra,hogy megvárjam amíg lemerül. Ezer más dolgom is van,így is elcsesztem már rá jó sok órát,és azt még mindig nem tudom,hogy ha le is merül,mit kezdek majd akkor. Bocs,reggeltől estig dolgozok minden nap,nem olvastam hogy mivel szabad és mivel nem szabad frissíteni. Örülök hogy vannak emberek akik ráérnek itt olvasgatni nap mint nap
Én sajnos nem,ergo gőzöm sem volt hogy mivel nem szabad. Igen,a bemásolt "megvárod amíg lemerül"-t olvastam. Csak mivel nincs rá időm...
-
mistvan68
tag
Szia!
Én nem haragudtam rád,azért amit írtál még morbidnak sem gondoltam. Vitázni sem szeretnék elfogadom a Te véleményed.
Én androidos telefonon kezdtem kezdtem még 2009-ben egy hanyattegeres 1.5-ös Android rendszeres telefonnal.Végigkísértem és jelenleg is kísérem az Android útját, jelenleg is.Van Samu S7E,Honor8,Samu Note4,Asus PadfoneS,Alcatel Idol3,Samu S5,Motorola Defy(még ez is tökéetesen működő) androidos telefonom és van WP10 rendszerű Micrososft950,640,640XL, ésWP8.1 Lumia920 -an.Egyik sem olyan gyors és fluid,mint a Szifonom.
A telefonszámok ide-oda vitele nekem nem volt gond,mert csak a SIM kártyára mentek.
Okosórám is volt és van egy csomó és mind működik.(Samu gear2,Gear S,Lg G watch R,Alcatel watch,Huawei-ből három féle)
Illetve vanmostmár ez a topic témadója,ami a Xiaomi Amazfit Bip.
Nagyon tetszik benne a kinézete,a tudása és a kijelzőn megjeleníthető tartalom.
Elsőre flottul párosítható volt az iPhonnal a gyári Mi Fit app-al.Nekem a legfrissebb gyári Mi Fit-el is hiba nélkül működik már három napja ,amióta megérkezett.
Tegnaptól a béta Amazfittel is kapcsolatban van.Rengeteg watchface van hozzá,kijelzi a hívó nevét ékezetekkel,az sms-t is ugyanígy.Nem fagyott meg vagy nem csinált semmi rendelleneset eddig még,pedig gyűröm rendesen,mert óramániás vagyok.
Nyilván a kijelző minősége alatta marad a korábban említett óráiméknak,de az nagy előnye,hogy minél erősebb a napsütés a kijelző annál jobban olvasható.Az akkuidő,ha csak a leírt fele,már akkor is szenzációs ennél az óránál.Nekem most 50 óra eltelte után 90%-on van az akku,de ez az első feltöltés és még formázódni fog egy pár feltöltésig.
Az Android-hoz még annyit tennénk,hogy az említett órák nem voltak párosíthatóak minden problémanélkül.Valami mindig hiányzott vagy nem volt megfelelő.Összejöttek ugyan a működtetéshez szükséges feltételek,de több munka volt velük,mint az iPhonnal.Igaz az iPhon az Androidhoz képest szerényebb az alkalmazásokban,de nekem a stabil működés többet ér,mint két plussz ficsőr,amit nem is használok csak úgy van.Egyébként ez a harmadik iPhon-om 2010 óta.Egyikben sem csalódtam és én előfizetősként mindig jó áron tudtam hozzájutni,részletre.
Kicsit hosszú lett,elnézést érte,de csak így tudtam leírni,amit akartam!Üdv.István
-
mistvan68
tag
Szia!
Ha androidos oldalról nézi valaki az Ios-t,akkor az Ios a kezelhetetlen.
Viszont,ha Ios oldalról nézem,akkor az Android a túlbonyolított,akkufaló lassú rendszer még 16GGb RAM-al és
32 magos processzorral is.
Voltak és egyébként most is vannak androidos sőt még WP10 telefonjaim is.Csak nem azokat használom elsődleges telefonnak,mert tökéletesen meg vagyok elégedve az iPhon6s-el.Ezért inkább azt írtam korábban,hogy nincs androidos telefonom,mert nem szerettem volna bajlódni két irányban.látva az androidos problémákat a fórumtársaknál.
Amit felteszek rá az mindig működik,nem rakom tele marhaságokkal sem.
Ez a probléma is megoldódott. Félreértések voltak a problémák okozói.
Nem első hozzászólás,hanem az összefoglaló első része a támpont.Innen már korábban leszedtem a font linket és le is töltöttem azt.
Csak az volt a kérdés,hogy az Amaztool-al az iPhon-on hogyan telepítsem fel.
De megoldottam.Ios-nél nincs olyan,hogy download mappa.A fájlkezelő korlátozott hozzáférést biztosít Androidhoz képest.
Át kellett küldeni a gmail.com-os fiókomba a font file-t és ott ha megnyitottam,akkor az egyéb lehetőségeknél ott volt az Amaztool.Ezzel megnyitva fel lehetett telepíteni az ékezetes font file-t,ami tökéletesen működik.Üdv.István
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest