- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Ez attól függ, hogy mi kerül a telefon és az óra közé. Van, amikor egy emeletnyi különbség van, és látja, de van, hogy szobán belül úgy alakul, hogy messzebb vagyok és még úgy is fordulok, hogy közé kerül egy krigli sör, meg az a 130 kilónyi pacal, hús, és szalonna, ami a testem, akkor meg elveszti.
-
dioka7
senior tag
Akkor ott valami bezavarja a BT kapcsolatot. Nekem munkahelyen, ha telefonról megy a zene, akkor le van téve a telefon és 10-12 métert még "átlövi". Viszont, az egy tök üres helység. De az is igaz, hogy korábban a MiBand2-vel, lakáson belül ritkábban szakadtam meg, mint ezzel. Annak a falak nem voltak akadályok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest