Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
válasz detroitrw #10890 üzenetére
Köszi az infókat, nekem egyelőre csak a naptár érdekes, az ébresztés, meg a számológép nem érint meg, viszont látom, hogy fejleszti a srác a zenevezérlést, ha esetleg azt, meg a kamera remoteot meg tudja oldani, lehet feldobom... BTW, ha egy orosz egyetemista meg tudja ezeket a funkciókat oldani, a Huami fejlesztőcsapata miért nem?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz detroitrw #10888 üzenetére
Szia,
Ez nekem új, mármint, hogy van ilyen szinten moddolt FW...
Pár Kérdés:
-Összeakad valamivel? (Mi Fit / MiBandage...)
-Mit tartalmaz az FW? (Ha flashelem, elveszik a mostani fontkészletem, vagy bármi)
-Stabil? Vettél észre bármilyen anomáliát?
-A gyári MiFit nem akarja majd updatelni ezt az FW-t az eredetire?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz detroitrw #8597 üzenetére
Köszi a választ, én is valahogy így gondoltam...
Ha azonos az órán lévő angol verziószáma a Magyarítottal, muszáj eltávolítanom flash előtt a MiFitet, vagy nyugodtan maradjon, és csak simán dobhatom fel az .FW-t és a .Res-t GadgetBridge-el?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
KPistike
aktív tag
válasz detroitrw #8273 üzenetére
Nos, ezért előnyösebb egy hangszer köré tervezni óraképet - valamint ezzel is tisztelgek Darrell testvérek munkássága előtt
De internetezoo fórumtárs egyik képe által inspirált, Sabaton album borítója is érdekelt még ~20 tagot az amazfitwatchfaces.com-on - Neki is köszönöm az ötletet és a szép számjegyeketSzerk.: inkább off, de igyekszem nem túlzásba vinni
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
internetezoo
senior tag
válasz detroitrw #7566 üzenetére
Készen is van az első változat. 1001fonts.com, kép másolás, Irfanview Ctrl+R parancs, méret megadás, mentés és a helyes átnevezés. Teszteltem a https://amazfitwatchfaces.com/editor/watchfaceEditor/ oldallal. Fel is töltöttem BIP-re, működik.Magyarított bin: [link]
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz detroitrw #7542 üzenetére
Igen ebben van valami. Aki egyszerre két telót használ annak nem kellene 2 óra. Van ma már Bt-nak ilyen lehetősége és nem lenne rossz ha az órába is bele raknák.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
-
Dexter68
addikt
válasz detroitrw #4106 üzenetére
Most a MOJA final 1-gyel kísérleteztem. Kicsomagoltam, lecseréltem a hét napjait, visszacsomagoltam és a lock alól máris "kibújtak" az időjárás adatok... Mi lehet a gond?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
válasz detroitrw #4106 üzenetére
Úgy értem, hogy legfelülre kerüljön, hogy takarjon le mindent, amikor lezár az óra. Most egy pár dolog kilátszik, mivel egy magasabban lévő rétegként helyezkedik el.
Köszi, a %-ot megnézem, engem is zavar, csak nem tudtam, hogy van ilyen lehetőségArculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Upo
addikt
válasz detroitrw #3762 üzenetére
Nem tudom, de nem egyedi eset, többen is írták fórumokon, unboxing videóban is volt ilyen. Beázásból még több van, ha nem is esik ki, a ragasztás nem valami minőségi. De ha pont nálam jön elő akkor igazából mindegy is a százalék, én inkább tartom magam a gyártó javaslatához és nem viszem úszni. Mivel szét még nem esett, ezért esőben nem dugom el, illetve nedves kézzel is szoktam tisztítani ha esetleg poros lesz a szíja, de ennél extrémebbet nem fogok próbálni. Nem a százalék miatt, hanem mert tudjuk hogy gyenge az összeszerelés minősége, nem megbízható. Hiába van 2 millió ami jó, nem biztos hogy a tiéd is az, vagy idővel nem lesz rossz.
Azért bírom amikor a gearbest a szétugrottan érkezett órára beajánl egy 4$ értékű kupont, meg hogy ragaszd meg magadnak 7000-es ragasztóval, ez epic...[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
veterán
válasz detroitrw #3732 üzenetére
Na azt hiszem vágom.
A kalória legyen zöld, a pulzus világos piros, ha van olyan szín.
A %-os töltöttség helyére kellene egy színváltós akkutöltöttség jelző (olyan színekkel, ahogy írtam), elé lehetne fehérrel a számos %. Ha kiférnek egymás elé, mögé.
A vasárnapot elvileg meg lehet oldani pirossal. Ha nem, maradjon fehér.
A napi max hőmérséklet piros, a minimum kék. Az aktuális hőmérséklet maradhat fehér. (ha jól értettem, az is kivitelezhetetlen, hogy a színe változzon)
A csatlakozva felirat lehetne világos kék, a nincs csatlakozva maradhat fehér.
Így meg tudod csinálni? -
veterán
válasz detroitrw #3732 üzenetére
Akkor pl a % maradhat fehér, de a számokat megváltoztathatod, ugyanez igaz a 31 fokra is pl. A fok fehér, de a számokat meg lehet változtatni. Vagy a különböző hőmérsékleti értékeknél is a 0 fok felett lehet piros, alatta kék?
Vagy pl a vasárnapot meg lehet oldani pirosra, a többi meg maradna fehéren?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz detroitrw #3730 üzenetére
Nagyjából erre gondoltam. A jobb oldali. Nem tökéletes, de ezt kellene összehozni.
Annyi, hogy a töltöttségnél a 70% felettiek zöldek, a 30% és 70% közöttiek sárgák, a 30% alattiak pirosak.
Az időjárásnál pedig az aktuális hőmérséklet, ha 0 feletti, akkor pirosas, ha alatti, kékes legyen.
A min hőm. kék, a max. piros.
A napoknál csak a vasárnap legyen piros, a többi maradhat.
A többi szín egyértelmű, a kalória zöld, a pulzus halvány piros.[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
-
-
gyemipapa
senior tag
válasz detroitrw #3715 üzenetére
A "pirostempkmbthu" névűben (by hjoci) nagyobbak a betűk, az talán kiférne, és el tudnám olvasni.
Vagy a "More! mod hu zöld" névűben lévő napok, (by Upo).
A kettő közül amelyik nagyobb, olvashatóbb és jobban kifér.
Előre is köszönöm....[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
válasz detroitrw #3701 üzenetére
Húúú, ez szuper lett, már fel is tettem én is, mindig valami ilyet kerestem.
Nagyon köszönjük a többiek nevében is.
Korom miatt ideális a jó nagy, vastagított idő és dátum.
Esetleg a napok neve nem lehetne picit nagyobb, esetleg vastagított? Mert azt még olvasószemüveggel sem tudom kiolvasni, pedig szuper, hogy magyar, és nem rövidített.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
killertibi
tag
válasz detroitrw #3710 üzenetére
Tehát ismét oda jut a dolog, hogy próba szerencse. Veszteni valóm nincs.
Mellkaspántról jut eszembe, hogy kicsit tartok a csuklón hordástól, mert magamra és másokra nézve is sérülésveszélyes (eltalálja a labda, megütök vele valakit), de aztán arra jutottam, hogy veszek csuklópántot (azt a vastag, izzadságtörölgetőset) és alatta fogom hordani, úgy talán jó lesz. Vagy elrejtem valahol ruházat alatt, csak nehéz olyan helyet találni, ahol tutira nem ér kontakt soha. Ha esetleg erre van valami jó ötletetek, azt is szívesen fogadom.
Mivel 99%-ban már csak kispályán játszom, ahol a pálya szélessége átlag 20 méter, ott egyértelmű, hogy a GPS, ami akár 5-10m pontatlanságot is tud, nem fog pontosan mérni. A pulzus is tud becsapós lenni, de nyilván az a másik adat, amire szükségem lenne. Jut eszembe a karom elég szőrös, az tud rontani a mérésen? Hallottam valahol, hogy érdemes csupasz felületen mérni, de lehet az az eszköz más méréstechnológián alapult...
Az a cipőre tehető eszköz jópofa, de túl robusztus ahhoz, hogy nálam szóba jöhessen. Bár tény, hogy néha jól jönne, hogy belerúgjak 1-2 emberbe vele...
-
DaDa
senior tag
válasz detroitrw #3688 üzenetére
Így teljesen világos. persze ahogy később írtátok csak 2 digites hónapok esetében ha előtte false-ra állítjuk.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Foose
addikt
válasz detroitrw #3599 üzenetére
A lényege az volt amit írtál. De végülis: mifit appban párosítás megszüntet,(mindeközben az amazfit/assets mappából a Mili_chaohu.fw,Mili_chaohu.res,Mili_chaohu.gps fájlokat tetszőleges mappába másoltam. Gadgetbridge letölt,indít. Nehezen,de végül amikor látta az órát a gadget,a plusz gombbal hozzáadtam a res fájlt. CSAK azt! Feltöltötte a fájlt,és elindult az óra. Mifitben párosítás újra,és kész.Megmaradt a legfrissebb fw is. 0.1.1.45,bár nem árt a részlet,hogy nekem nemzetközi verziós az óra.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz detroitrw #3593 üzenetére
Ezt már olvastam. De nem igazán vágom. Gadgettel a res fájlt (ami most épp aktív) mountoljam be? De nekem már az 0.1.1.14 van rajta,ergo annak a res fájlja van az assets mappában. Elég ha valahonnan letöltök egy korábbi mifit appot,telepítem,majd annak a res fájlját mountolom? Fingom nincs
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
veterán
válasz detroitrw #3399 üzenetére
Nagyjából semmit. A másodperc mutató eltüntetése, a hőmérséklet ráaplikálása, a dátumsorrend és a magyarítás túl sok nekem. Végülis nem valaminek a színét akarom megváltoztatni. Megvárlak téged, nem hajt a tatár. Láttam, másnak is segítettél, majd nekem is, amikor módod lesz. Előre is köszönöm!
-
veterán
válasz detroitrw #3393 üzenetére
Sajnos megnéztem. Letöltöttem a progit, meg notepad+-t meg paint, kibontottam a json-t, de a négy változtatás nekem túl sok. Azt sem tudom hogy kezdjem, te meg gyakorlott vagy. Mindig is utáltam programozni.
Inkább megkérlek, hogy szólj, ha megoldható. Nagyon megköszönném. -
DaDa
senior tag
válasz detroitrw #2674 üzenetére
Na ezt jó tudni 😊
És tényleg mi Band 2 nél is ott van.
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz detroitrw #2662 üzenetére
Mi Band 2 ben nincs GPS. Csak a lépés számból számol távolságot. A lépés méretet meg tudja a beállított magasság és a nem (férfi) szerint. Egyszer teszteltem egy GPS progival telefonon és minimális volt az eltérés. Szerintem neki nincs beállítva jól a profil azért mérhet rosszul ennyire.
@XBS Jó lenne tudni hogy a 2,8km hez mennyi lépészám társul. Nálam mi bandan 2500 lépés kb 1.7km tehát durván 68cm nek vesz egy lépést. Ezzel lehet trukközni. Lemered magadnak egy lépés hosszod és ha nálad túl kevésre jön ki ez az érték akkor picit magassabbra állítod a magasságod. Bár sokkal egyszerűbb lenne ha lehetne állítani a lépés távolságot.
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz detroitrw #2659 üzenetére
A mi fit ben be lehet állítani a profilod. Nem, magasság, súly valószínű ezekből mér átlagot. Vagyis, hogy egy pl. 175cm magas férfi átlagos lépés hosszát veszi. Szerintem. Mi Band 2 nel egész pontos.
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz detroitrw #2640 üzenetére
Nagyon klassz így. Vezetés közben is jól látom
Az akksi mellé befér egy pirossal athúzott BT kapcsolat megszakadt ikon?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest