- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
snooze #14132 üzenetére
Nem dícsérték agyon a mobilaréna tesztjében. És nagy is. Nekem már a Bip is majdnem nagyobb, mint a csuklóm. A gyári óraszíjnál a második legszűkebb lyukat kellett használnom. Ez a bajom ezekkel a nagyfejű órákkal
Arról nem is beszélve, hogy ez is a nyomorult amoled....
-
dioka7
senior tag
válasz
Obyboy #14131 üzenetére
Elolvasgattam egy tesztet róla. Sok újdonság nem lesz a régi Bip-hez képest, de mégis azt hiszem, hogy ez lesz a nyerő. Köszönöm.
Amúgy egy helyen árulják itthon is. GLS-el szállítva 2 nap alatt itt van 27.800-ból.
Tudom, hogy ez +2.800, de legalább van magyar gari
Köszi mégegyszer! -
dioka7
senior tag
Üdv.
Én is bajban vagyok, mint mindannyian. Mi lehetne jó a Bip utódjának? A GTR2 és változatai hatalmasok és az akku is csak pár napot bír (legalábbis a Bip-hez képest...). Más egyéb tipp, akár itt, akár más gyártónál 30k-ig?
Ki tudja miért nem gyártják már a transzflektív kijelzőket? Marhára idegesítő, hogy nem látszik sosem az amoled, csak ha világít és ugye csak akkor világít, ha úgy mozdul a kezed. Pl vezetsz, kezed a kormányon és meg kell lengetni, hogy lásd az időt. A Bippel ilyen gond nem volt, mindig tök jól látszott.... -
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Ismét leesett az órám kijelzője, melyet korábban már márkaszervízben ragasztottak 1x.
Tud valaki bármilyen megoldást, ami viszonylag gyorsan megoldaná a problémám? Egy ragasztó típus, ami itthon kapható és bevált, vagy egy szervíz, ahol helyben javítják és nem kell ott hagyni, ilyesmire gondolok. Kínából tudom, hogy lehet rendelni ragasztót, de mire idér az hónapok és szeretném mihamarabb újra használni.
Ki hogy oldotta meg, aki már járt így?Előre is köszönöm!
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Régen írtam és régen is olvastam a topikot (~1300 olvasatlan hsz "várt"), de lenne egy kérdésem. Én már vagy 3 éve használok Bip-et nagy megelégedéssel (MiMix3-al), azért nem olvasom a topikot, viszont van egy ismerős, akinek Iphone-ja van és szeretne ilyen órát. Mivel lány az illető (nem szakértő) és nem lakik közel hozzám (cca2500km), így az lenne a kérdés, hogy ha vesz egy ilyet, akkor tudja-e könnyedén telepíteni és használni, vagy kell vele valamit mókolni, hogy működjön rendben?! Ha valaki leírná részletesen a teendőket, hálás lennék! (nekem sosem volt Iphone-om)
Köszönöm, ha kapok választ! -
dioka7
senior tag
válasz
Flashy #12102 üzenetére
Szia.
Azzal lépett be igen, de mégsem tudott csatlakozni. A megoldás az volt, hogy a régi telefonra visszarakta a MiFitet és reconnect, aztán unpair, aztán az új telefonon párosít. Így jó lett. A régi telefon egy motorola volt, az új egy Mi9Lite. Lehet, hogy ez is gond volt, hogy nem ugyanolyan op rendszerről jött. Nem tom. De a lényeg, hogy megoldódott
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Fél-1 éve biztosan volt már téma, sőt többször is..., de egy kollégám megint belefutott...
Telefont cserélt és nem szüntette meg a régivel a párosítást, egyszerűen csak legyalulta a régi telefont. Most viszont az újjal nem tud párosodni, ami ugye logikus. Hogyan tudná az órából törölni a régi párosítást úgy, hogy a régi telefonon történt egy gyári visszaállítás?! -
dioka7
senior tag
Üdv. Gyuri2008-nak köszönhetően, remélhetőleg megoldódik a dolog. Előre is köszönöm neki!!!
Fall-N: írtam, hogy milyen okból nem OK az amoled, és a MiBand sorozat bármely tagja. De azért köszönöm a tippet!
szebe: nagyon megszoktam már azt a pár soros "részletezést", szóval az jól jönne az értesítésnélJa és maradnék olyan óránál ami a MiFitbe gyűjti az adatokat, mert már 3 éve gyűlnek ott a lépések, alvások, és a mérlegnek hála a súlyok is. Szóval, ha lehet gyártót sem váltanék.
-
dioka7
senior tag
Közben felvetődött bennem, hogy ha raknék bele egy új kijelzőt, működhetne tovább. Esetleg valami tipp, hogy hol lehetne venni csak kijelzőt? (Ali-n, ebay-en nem találtam...)
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Ma reggelre nekem is levált a kijelzőm. A baj az, hogy mindez éjjel történt és (gondolom) ahogy forgolódtam le is szakadt a szalagkábel. Szóval van egy jól működő órám kijelző nélkül....
Ergo, most vennem kellene egyet. Mostanában nem nagyon tájékozódtam, hogy milyen modellek jöttek ki, de egy 15perces guglizással nem találtam semmit, ami ugyanezt tudná. Ez lehet? 2 éve használom, és azóta semmi nincs ami ugyanezt tudná? Ami nekem kell, AOD, mert sokszor kesztyűben dolgozom és nem tudom mindig böködni a kijelzőt, meg a kezemet sem emelgetni. Illetve, hogy az értesítéseket megjelenítse. Ezen kívül, minimum 1 hetet bírjon ki az aksi, de inkább többet. Tényleg nincs semmi, ami ezt a 3 dolgot egyesítené, úgy, hogy közben jól is néz ki? (MiBand-em volt régen, de az szvsz elég csajos) Nagyon megköszönöm, ha tud valaki tippet adni, hogy mire lehetne váltani. Ha már kényszerből muszáj új órát vennem... -
dioka7
senior tag
Sziasztok,
Egy kolléga (mivel nagyon tetszett neki az én órám, vett egy Bip-et). Annyi az összes probléma, hogy nem jelzi ki neki, hogy ki hívja. Megpróbáltuk az enyém alapján beállítani, de mivel nem sikerült, az összefoglaló alapján is. Sajnálattal tapasztaltam, hogy a MiBandagebol eltűnt néhány beállítás. Ez alapján akartam beállítani:
Mi Bandage:
- beállítás/hívás: engedélyezés
- beállítások/szöveg megjelenítés: ha van magyar betűtípus telepítve transzliteráció kikapcsolása, ha nincs, akkor be
- beállítások/nyelv/Amazfit Bip: ha van magyar firmware telepítve, akkor nincs beállítás (Mi Fit kezelje), ha nincs, akkor English
Ezt az összefoglalóbol olloztam ki, és tudom, hogy az enyém ez alapján lett kb1 éve beállítva. De most nincs a beállításokon belül hívás lehetőség. Tudtok valami megoldást? -
dioka7
senior tag
Én arra a címre hajtottam, hogy az utolsó legyek tegnap.
Amúgy jogos, rosszul kérdeztem. Láttam, hogy volt már téma, szóval a kérdés helyesen, mert tudom, hogy többen külföldi fórumokat is olvasnak ezzel kapcsolatosan és hátha lattatok vmi infot: a következő frissítéssel ez ugye megszűnik és nem marad így? Mert ez így eléggé nem gyere be. Ahogy látom többeknek sem...
-
dioka7
senior tag
Mi ez az alipay hülyeség és miért mászott el a settings? Most komolyan nem lehet fenn a legfrissebb MiFit emiatt? A MiFitben van lehetőség átrendezni az óra menüjét, de valamiért nem menti el. Azt írja, hogy mentés sikertelen. Nálatok is így van?
-
dioka7
senior tag
válasz
SzaboZE #8071 üzenetére
Értem, amit mondasz, de ez eddig nem volt probléma. 4-6 hetente szoktam óralapot cserélni, és az elmúlt fél évben mindig párhuzamosan futott a MiFit, a MiBandage és a Gadgetbridge (ez utóbbi, csak a számlap csere idejére, az első 2 állandóan fut). Na mindegy, mára eléggé felidegesített, majd holnap lehet, hoyg eljátszok vele. De ha valakinek van még program tippje, hogy mit próbáljak ki Font cseréhez az említetteken kívül, azt megköszönöm!
-
dioka7
senior tag
Miért nem csatlakozik a MiBandage-on és a MiFiten kívül egy app sem az órához? Sem a gadgetbrige, sem a notify. Mivel lehet még font-ot felrakni?
-
dioka7
senior tag
12.23 óta nem szinkronizáltam a bandage-al. Azóta felejtett el mindent, nem csak a mai adatokat. Illetve eltüntek az ékezetes karakterek is. És a gadget brigde-el nem hajlandó csatlakozni, ami azért gáz, mert azzal raktam fel annó az ékezeteket, amit így most nem tudom, mivel rakjak fel. Na mindegy küzdök tovább...
-
dioka7
senior tag
Töröltem a telefon BT menüjében a párosított eszközök közül az órát és most úgy néz ki, hogy jó lesz, csak a mai adatokat elfelejtette és állíthatok mindent be újra. (óralap, értesítések, stb) De legalább működik.
Valakinek ötlet, hogy ez mitől lehetett?
Köszönöm a segítséget! -
dioka7
senior tag
válasz
szabacsik #8059 üzenetére
Ok, leválasztás megvan. Kimegy telefonról a párosítási kérelem, de az órán nem tudom elfogadni. Mintha nem érzékelne a kijelző. Hiába nyomok bármit, zöld pipa, vagy piros X, egyiket sem érzékeli. Levettem a fóliát is, de így sem. A gomb megnyomására visszalép, mintha elutasítanám a párosítást.
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Ma hazaértem kb 13:00-kor és jelzett az órám, hogy megszakadt a kapcsolat a telefonnal, mert a telefon a kocsiban maradt. Visszamentem a telefonért, majd egészen eddig a sz.gép előtt ültem. (ezt csak azért írtam, hogy 13:00-kor még biztosan működött az óra) Nem csináltam azóta semmit az órával (rá sem néztem), és most ezt mutatja, a MiFit nem tud csatlakozni és MiBand sem. Ezt a 2 programot használom már 5 hónapja minden gond nélkül. Van valakinek ötlete, hogy miért lett, ami lett és hogy mit kezdjek vele? Az óra nem reagál semmire, kikapcsolni sem tudom. Kb 1 percig nyomtam a gombját, de semmi. Ha megnyomom, akkor a háttérvilágítás bekapcsol, de kb 5 mp után elalszik és ennyi az össz reakció.Telefonon BT-t újraindítottam, sőt utána az egész telefont is, de semmi.
Köszönöm a válaszokat. -
dioka7
senior tag
Nekem nem. Úgy értem saját tulajdonú. De céges volt, utáltam. Az asszonynak is az van (céges), ő sem szereti. A munkahelyemen, mindenkinek az van, a 8 emberből 3 szidja folyamatosan, de nem kellene nekik más. Mert ezzel lehet csajozni, mert ez a menő...Siralom... Hagyjuk is, ez egy végtelen vita. De azt hiszem abban egyet érthetünk, hogy egységnyi pénzért jobb androidos telefont veszel. Lásd pl az 50k-s limitet.
Persze, lehet H egy iphone x jobb mint az én redmim, csak hogy én 5db-ot veszek, egy db x árából.
-
dioka7
senior tag
Na igen, sok-sok példát hozhattam volna, de direkt magyar garanciásat akartam. Természetesen vannak ezeknél olcsóbbak is, de ott már lehet, hogy kompromisszumot kell kötni (gariban, teljesítményben, felbontásban, üzembiztosságban, stb).
Az én tippjeim, kompromisszum mentesek. Legalábbis az említett 6s-el szemben... -
dioka7
senior tag
50k, 60k, 65k.
Csak néhány példa, normális androidos telefonra. Persze nem lehet vele menőzni, de bármelyik jobb, mint egy 6s, ami már 3 éves modell, az akkori technikai adottságokkal, és 3 éves akkuval és a ténnyel, hogy ha bármi elromlik benne, az bizony zsebbenyúlós lesz. A fentiek egy zsír új telefonra példák 1 év garival. Nem vita idítás akart lenni, csak kicsit fura így kapásból kijelenteni, hogy "Annyiért normális androidost biztos nem kapsz." Fél éve használok egy Note 6ot, és minden megy benne/vele, még a Bip is. -
dioka7
senior tag
Üdv.
Van arra valakinek ötlete, hogy az asszony óráját miért nem tudom beállítani úgy, hogy az működjön is? Ugyanolyan telefonunk van (Redmi Note5) és ugyanolyan órák. Az én telefonomon minden tökéletes, az övén ugyazokkal a beállításokkal nem jelzi csak a hívásokat. Semmilyen értesítés nem megy át. Az egyedüli különbség, hogy az én telefonomon mevásárolt MiBandage van a MiFit mellett. Az övén pedig az ingyenes változat. De az is fura, hogy nekem csatlakozik a gadgetbridge az órámhoz, az ő telefonján a gadgetbridge, nem csatlakozik az ő órájához. Ennek az okát sem értem. Emiatt az ékezetes karaktereket sem tudtam feltenni neki, de a MiBandage átalakítja ékezet nélkülire, neki így is jó, azt mondta. Szóval, ha van tippetek, szivesen fogadom. Már több mint 2 órája nézem párhuzamosan a 2 telefon beállításait, és minden egyforma, mégsem ok. -
dioka7
senior tag
Szia. Upo videoja segít. Összefoglalóból...
-
dioka7
senior tag
válasz
gyemipapa #6036 üzenetére
Az óra a gyártó szerint IP68-as védettségű. Ha nem tudod, nézz utánna bátran, hogy ez mit is jelent pontosan. Ha nincs kedved segítek: a 68-as szám első számjegye a por elleni védettséget jelöli, a második a nedvesség ellenit. Egészen pontosan:
6: Teljes mértékben védett por ellen
8: Víz alatt folyamatosan használható (egyedileg a gyártó által meghatározott értékek szerint, általában 1 és 3 méter közötti mélységben 30 percig)
Vagyis mivel én csakis zuhanyozni szoktam, nem is tudnék hol fürdeni, így ez az óra az én igényeimnek megfelel. Ezért vettem ezt. Ezután nagy valószínűséggel le fogom amúgy venni, de nem azért mert féltem, hanem mert ha esetlegesen beázik, akkor -bár eustockos- még a gariztatást sem tudom megoldani, mivel nem Magyarországon élek. És ha esetlegesen beázik, akkor hetekre, de lehet hogy hónapokra nem lenne órám. Ezt pedig nem akarom. A fórumozásra pedig van időm, mert melóba menet, vagy hazafelé a buszon/vonaton szoktam megoldani -
dioka7
senior tag
válasz
TaylorPro #6035 üzenetére
Úgy látom, más is egyet ért, azzal, hogy az aktivitás figyelő óra, nem arra van, hogy az asztalon pihenjen. A sex közbeni kérdesre a válasz annyi, hogy rajtam van és utána nem, nem elemzem ki a pulzus adataimat. Mint ahogy nem elemzem ki az össze alvásomat sem, és minden egyes lépésemet sem. De ha pl éjjel felébredek sokkal könnyebb az órámra nézni, mint a telefon után tapogatózni. Amúgy nekem ez az egy órám van és azért vettem, hogy hordjam, nem azért, hogy a polcon pihenjen. A zokniban fürdés pedig elég hülye példa, mert abban nem tudod megmosni a lábad, amíg ez nem gátol a tiusztálkodásban...
-
dioka7
senior tag
válasz
gyemipapa #6011 üzenetére
Ne kötözködésnek vedd, egyszerűen csak válaszolok: én mindig hordom az órát, zuhany közben is. Kádam nincs, így nem fürdök benne, csak zuhany. És hogy miért kell bevinni? Nem KELL bevinni, de mivel 4-5 órákat alszom, minden -értsd úgy, hogy MINDEN- mozzanattal sporolok, kapkodok, sietek hogy perceket nyerhessek az ágyban. És az, hogy minden egyes fürdésnél le-fel vegyem, az egy csomó nyűg+mozdulat+lehetőség hogy elfelejtem felvenni. Szóval igazából nem "viszem" be a zuhany alá, hanem nem foglalkozom vele, és nem veszem le. Mintha nem is lenne. Ilyen egyszerű. Az már más tészta, hogy a kolléga beázása elgondolkodtatott es lehet, hogy emiatt leszokom róla, de az elmúlt 20évben mindig, minden órám velem fürdött, igy annyira alap, hogy nem veszem le, hogy nehéz lesz rászokni...
-
dioka7
senior tag
Akkor ott valami bezavarja a BT kapcsolatot. Nekem munkahelyen, ha telefonról megy a zene, akkor le van téve a telefon és 10-12 métert még "átlövi". Viszont, az egy tök üres helység. De az is igaz, hogy korábban a MiBand2-vel, lakáson belül ritkábban szakadtam meg, mint ezzel. Annak a falak nem voltak akadályok.
-
dioka7
senior tag
válasz
Danny Ocean #5366 üzenetére
-
dioka7
senior tag
válasz
SamiCsillag #5203 üzenetére
Igen arra gondoltam. De inkább a telefon - Bip közti inkompatibilitás lesz sztem. Próbáld ki a másik telefonnal, ha van kéznél.
-
dioka7
senior tag
Igen, csak hogy az a helyzet, hogy nem 1 óra lesz a családban nagyon úgy néz ki. A asszonyé már megvan, de lesz még 2 azon kívül. És az egyik egy samsung telefonnal lesz használva, amit a kezembe sem szívesen veszek, mert sztem sz@r, a másik pedig (és itt jön a dupla csavar) egy iphone 8-al, ami ráadásul svéd nyelvű készülék. Azt sem tudom, hogy milyen appok kellenek hozzá, hogy működjön rendesen, de azt meg pláne nem, hogy milyen font-ot rakjak rá, és hogy mindezt egy olyan telefonnal hozzam össze, aminek nem értem a nyelvét és nem ismerem az op rendszerét sem, mert sosem használtam iphone-t.....És hogy ha lehet még ezt fokozni, akkor az iphone gazdája, amúgy lengyel és nincs közös nyelvünk. Mármint nekem meg neki (angolul nem tud).
Szóval inkább megcsinálnám az én telefonomon, azt már tudom hogy kell és utána az övével csak párosítjuk és tudja használni. Ezt találtam ki
-
dioka7
senior tag
válasz
SamiCsillag #5174 üzenetére
Láttam lejjebb, hogy már törölted a MiBandage-t, de szerintem valahol a telefonodban keresendő a hiba, nincs a közeli családban valaki, aki 1 napig tudná tesztelni egy másik készülékkel? Vagy esetleg neked egy másik tartalék telefon, amit 1 napra magadhoz vennél. Fura, hogy tényleg mindenkinek megy a MiBandage, csak a tieddel van gond. Vagy az is lehet, hogy kifogtál egy hibás darabot? Nincs több tippem
-
dioka7
senior tag
Érkezett az asszonynak egy új narancssárga Bip. Én fogom neki beállítani és azt hiszem nem is lesz vele gond, de az lenne a kérdésem, hogy ha az én telefonommal rakom fel a fontot, akkor amíg azt megcsinálom, addig az én órámat a mifitben leválasztom? Vagy mást kell csinálni? Vagy mást IS kell csinálni?
-
dioka7
senior tag
válasz
gyemipapa #5125 üzenetére
Értem, bár nem igazán stimmel a hasonlat, mert itt egyik programot sem kell neked a szó szoros értelmében "használni", csak futnak a háttérben és teszik a dolgukat. Inkább olyan, mintha a PC-ben lévő videókártyához 2 driver kellene, hogy jól működjön. Egyiket sem nyitod meg sosem, de a háttérben "dolgoznak". Abban igazad van, hogy ha nyitogatni kellene őket és felváltva "használni", akkor tényleg idegesítő lenne, de így engem legalábbis nem zavar. Ezektől eltekintve én sem értem, hogy ha egy "random" (persze rohadt ügyes) fejlesztő tud egy app-ot csinálni, amiben kismillió lehetőség/beállítás/opció/stb van, akkor egy Huami-nak, vagy akár a Xiaominak, hogy nem telik rá, hogy egy ilyen fejlesztővel készíttesse el a gyári app-ját (MiFit).
-
dioka7
senior tag
Dehogy, csak vannak olyan cégek ahol a vezetőség "túlképzett" és a céges kommunikáció (igen, most lehet röhögni) whatsappon zajlik.
Tudom, no komment. Így van 4 whatsapp csoport és mivel mindenki, mindent itt kommunikál le, így az én telefonom/órám is egyfolytában csipog/jelez. És akkor az emellett elenyésző 6-8 privát üzenetem ebben nincs is benne, meg a mail-ek, stb...
-
dioka7
senior tag
válasz
gyemipapa #5113 üzenetére
Szia, ne vedd kötözködésnek, csak kérdezem, mert érdekel. Mi a baj a gyári (play-es) MiFit+MiBandage kombóval? Nem kell semminek moddoltnak, mókoltnak lennie, mindent jelez szépen, hibátlanul. Még a smiley-kat is jelzi nekem, igaz zárójelekkel, de jelzi, mint régen a nokiás korszakban. Nem fér a 2 alkalmazás a telefonon, vagy mi a gond vele? Szerintem a 2 app "elviselése" a telefonon nem nagy ár a hibátlan működésért cserébe.
-
dioka7
senior tag
válasz
SamiCsillag #5079 üzenetére
Szerintem nincs, de ha hozzáérsz a kijelzőhöz, akkor tovább világít/mutatja az értesítést.
-
dioka7
senior tag
Igen, de 699ft. Úgy voltam vele, hogy ha 2 óra "mókolást" megspórolok vele, akkor már megérte nekem azt a fél pizza árát
Amúgy már a MiBsnd2vel is ezt használtam, már bánom hogy nem vettem meg hamarabb. Akkor már 2 éve használnám, úgy meg már végképp nem pénz érte. Évi 350ft.
Így viszont tényleg minden működik és 2 perc volt beállítani. -
dioka7
senior tag
Nekem is magyar a telefon és a MiFit is. Igaz van fenn MiBandage is. Az összefoglaló végén leírt beállításokkal mindent kijelez az óra. A hívó nevét is, a nem fogadott hívást is, az összes értesítést, a smiley-kat (bár csak zárójeles formában), az időjárást, szóval mindent is kiír.
Redmi Note 5-el használom -
dioka7
senior tag
Hát de az érthető is. A GPS miatt. De én csak az értesítést, meg az időt néztem rajta vasárnap este óta és minden nap 10% fogyott el. Ma 70-en volt este 9kor. Most kicseréltem a wf-t egy nem másodpercmutatósra. Holnap este kíváncsi leszek, hogy mennyin lesz. Most 68%-on van.
-
-
dioka7
senior tag
Köszönöm a sok-sok választ! A sok között meglett a megoldás, a másodpercmutató... Pedig tetszett ez a wf, de így keresek másikat
-
dioka7
senior tag
Kinek mennyit bír egy töltéssel? Vasárnap este töltöttem, és 80% on van. Ez azt jelenti, hogy napi 10%ot merül.
-
dioka7
senior tag
válasz
SamiCsillag #4955 üzenetére
Egyszer, még a MiBand2-t teszteltem, Biatorbágy-Jászberény távon, (kb 100km) és vmi 50-60 lépés közt volt, amit a kocsiban megtettem. És a Bip nekem hasonló számokat könyvel el, mint anno a MiBand2. Persze ez jelentheti azt is, hogy mind a 2 rosszul mér. Nem tudom.
Most visszakerestem egy napot, amikor 10422 lépésem volt, azt nekem 7,4km-nek számolta. Nem tudom neked, hogy jönnek ki azok a nagy km-ek. A súly/magasság/életkor /stb adatok jól vannak megadva? -
dioka7
senior tag
válasz
SamiCsillag #4940 üzenetére
Én is próbáltam úgy is feltölteni watchface-t, de szerintem úgy bonyolultabb, mármint nekem. A gadgetbridge-es nekem egyszerűbb, de kinek a pap, kinek a paplan. A lényeg, hogy mostmár megy.
Én a lépésszámlálóhoz nem tudok hozzászólni, mert ahogy te nem vagy halhatatlan, úgy én nem vagyok örökmozgó. Én egy stabilan fekvő kocka vagyok
Ami biztos, hogy előtte 2 évig MiBand 2-m volt és a Bip, hasonló számokat mutat a nap végén. Persze lehet, hogy az is fals adatokat mutatott. -
dioka7
senior tag
válasz
SamiCsillag #4937 üzenetére
Amikor cserélem a watchface-t gadgetbride-el, akkor be is állítja az óra, nem kell külön beállítani. Te mivel cseréled?
Van az összefoglalóban egy videó, az ékezetes karakterekhez. Na én pont így rakom fel a watchface-t is. -
dioka7
senior tag
Valóban félreérthetően írtam. SRY!
Szóval "a gyáriakat custom firmware-el tudod cserélni" ez egy külön mondat. És a következő, hogy én a telefonon tárolom azt a watchface-t, ami érdekes lehet. Onnan pedig Gadgetbridge-el cserélem. Az összefoglaló alapján. Így a watchface csere tényleg csak 10-15 mp és a google play-es MiFit van fenn, nem moddolt.
Annyi pontosítás, hogy total commander és gadgetbridge is kell a telefonra hozzá. -
dioka7
senior tag
válasz
SamiCsillag #4934 üzenetére
Szia
Összefoglalóból:
K: Hány watchface-t cserélhetek?
V: A gyári alkalmazással egy watchface-t lehet cserélni, ugyanez változtatható egyéb alkalmazásokkal is. Ha több watchface-t szeretnénk változtatni, ahhoz már custom firmware kell.Vagyis a gyáriakat custom firmware-el tudod cserélni, én a telefonon tárolom, azt ami érdekes lehet, ha cserélhetnékem támad, akkor gyorsan feldobom az újat és kész. 1 "slot" van, ami a sajátod és cserélhető a gyáriak mellett, azt nem kell törölni, amikor újat raksz rá, automatikusan felülíródik.
-
dioka7
senior tag
válasz
SamiCsillag #4912 üzenetére
Szia, én MiBandage-al használom. Lock-old, hogy ne zárja be a telefon, így nekem minden hívás és értesítés átmegy az órára. Milyen telefonnal használod?
A fitness részre nem tudok válaszolni, nem vagyok egy sportember -
dioka7
senior tag
válasz
SamiCsillag #4879 üzenetére
Igen. 1 hónapja estem túl ugyanezen
-
dioka7
senior tag
Te figyi már. Most tényleg nem bántásból, de legalább azt olvasd már el amit válaszolnak/válaszolunk a kérdéseidre. Már este írtam, hogy 20.900Ft-ért (+990szállítás) házhoz viszik garival teljesen újan. Ezek után megkérdezed, hogy sok-e a 24.000? Hát nem. Szerintem annyiért ajándék, sőt én 30-ért is tudok neked......
"A kijelzőt hogy tudom rárakni?" kérdéshez már tényleg olvasd el az összefoglalót. 13 üzenetet írtál ma, volt hogy csak 10-15 perc különbséggel és még vateráztál is. Ezek után ne mondd, hogy nem volt időd... -
dioka7
senior tag
Szia,
imádom amikor lustaságból kérdeznek, inkább, minthogy 2 percet gugliznának...kicsit visszaolvasva mindenre választ kap(nál)sz. Ha fontos a magyar gari és a gyors átvétel, akkor eustock. Ha nem akkor gearbest, banggood, ebay, nemtommégmi.
A méretre keress rá. A kijelző MiBand2 után nagyon jó, minél világosabb van, annál jobban látszik. Óratipust nem lehet rá letölteni, de watchface-t igen, bár ezt gondolom tudtad, mivel fenn ki van írva, hogy "Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!" és mivel kérdeztél, gondolom olvastad. Na abban említik, linkekkel, leírással, tutoriallal, minden fittyfenével együtt. -
dioka7
senior tag
Tudom, hogy nincs beleszólásom, de mint amatőr ezt a hsz-t végigkövetve, és mindent beállítva most működik az értesítés (tartalommal), a hívás + névkijelzés + némítás (ignore) + elutasítás gombok, vagyis kb minden, ami fontos. Megvettem 699-ért a MiBandage-t, ennyi még belefért. Szóval hogy ez a hsz ne kallódjon el, hogy a többi leendő tulajnak is hasonlóan könnyű dolga legyen, nem lehetne az összefoglalóba belerakni valahova? Nem tudom a többieknek mi a véleménye erről
-
dioka7
senior tag
Sport/fitness tevékenységet milyen netes felületre lehet feltölteni? Csak a strava van? Vagy van más is?
-
dioka7
senior tag
Én most ezt használom. Nem tudom Dexter hogy linkel úgy, ahogy. Ezt akarom majd megcsinálni, hogy hasonló betűtípussal, de kicsiben mutassa a dátumot is, mert az nekem nagyon hiányzik róla.
-
dioka7
senior tag
válasz
szabi__memo #4635 üzenetére
Egy utolsó kérdés: Nekem immár 3 készüléken, 2,5év alatt, 8-as 9-es MIUI-n miért hibátlan a MiFit? Miért nem szakad meg a kapcsolat? Ezek szerint nálam van user error?
-
dioka7
senior tag
ok, de legalább olyat ne állíts már, hogy "ettől még szar. Jó ha tudja akinek van.".
Nekem van és nem szar. Nekem sosem volt az. Neked pedig, ha nem tudod úgy beállítani, hogy jó legyen, na használd. Van EMUI, CM, stock... kismillió változat. Válogass, aztán válts. Vagy vegyél almát. Annak jó a RAM kezelése. Részemről lezárva.
-
dioka7
senior tag
Ok. Hiszek neked. 5 éve használom, MIUI 5-7-8-9 főverziókon végigmentem. Nekem egyikkel sem volt bajom. Sztem user hiba lesz ott inkább...
-
dioka7
senior tag
És góóóóólll
-
dioka7
senior tag
válasz
szabi__memo #4618 üzenetére
Semmi gond a MIUI-val
, évek óta csak ezt használom, Redmi Note 5 + óra jól működik, sosem szakad meg, csak ha minimum 10 méterre eltávolodok az órától. (Előtte MiBand2 volt 2 évig, Redmi Note 3 majd 4-el, szintén semmi gond nem volt). Szóval, setup hiba lesz a kollégának.
-
dioka7
senior tag
válasz
Dexter68 #4600 üzenetére
Értem. Szóval itt van a watchface elásva
Azért köszönöm a választ! Találtam egy watchface-t, ami borzasztóan tetszik, de nem ír dátumot, a mi nekem napi szinten többször is kell és az istennek nem tudom megjegyezni....És ha sikerül sem jó már holnap
Azt akarom valahogy ráapplikálni. De azt hiszem egy egy többmenetes küzdelem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest