- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy A1608 -asom ...
Hol lehet megnezni, hogy melyik lenne a legutolso firmware? (anelkul, hogy turkalnek az apk-kba)
Jelenleg MNVolkov BipOS van rajta es herelt zepp-et hasznalok, hogy ne frissitse.Esetleg a fw-khez van valtozas leiras is?
-
válasz
BalanceR #10889 üzenetére
-Összeakad valamivel? (Mi Fit / MiBandage...)
mifit-et használok csak azzal semmi baj nincs (de ha összeakadna is visszarakod a gyárit vagy amelyiket akarod)-Mit tartalmaz az FW? (Ha flashelem, elveszik a mostani fontkészletem, vagy bármi)
külön fw, res, ft tartozik hozzá-Stabil? Vettél észre bármilyen anomáliát?
már a 0.3 -as verziót is használtam azzal se volt anomália-A gyári MiFit nem akarja majd updatelni ezt az FW-t az eredetire?
ez is ugyan úgy működik mint bármi más fw, tehát ha a mifit-be frissebb van akkor befrissíti, tehát vagy ki kell herélni, vagy régebbi ("szignózott") verziót kell használniJa még azt elfelejtettem, hogy a mod képes arra, hogy az órán tudd állítani az ébresztés idejét
-
Ezzel a verzióval már angol nyelven is használható a kütyü
tartalma:
- naptár 1600-3000 évig
- számológép (/*+-)
- elemlámpa funkció (full fehér lesz a képernyő és nem alszik el a világítás)
- ezeknek a funkcióknak a nyelvválasztó lehetőség (orosz, angol, német, olasz ...)jelenleg a "MNVolkov_MOD_0.4_Stock_1.1.2.05_NonLatin" verziót használom
-
Eddig nem láttam itt ennek a mod-nak a nevét, hátha valaki nem ismeri
-
Sziasztok!
A mostani új mifit-ekből van valahol fw nélküli verzió?
esetleg egy linket tudtok adni hozzá? -
válasz
BalanceR #8596 üzenetére
Az FW-nek van egy verzioszama
ha az adott mifitbe a FW verzioszam kisebb vagy egyenlo a bip-en levovel akkor nem fogja atflashelni
viszont ha magasabb verzioszam van benne akkor minden esetbe megkezdi a frissitest es onnantol az adott mifitbe levo FW lesz a bip-enonmagaba nem okoz osszeakadast vagy brick-et
ha megis ujabbra frissit ami neked nem megfelelo akkor kezzel kisebb vagy azonos verzioszamut is fel lehet rakni -
válasz
naturepalmer #7600 üzenetére
-
válasz
naturepalmer #7597 üzenetére
Ha veszed a faradtsagot s keresel egy olyan face-t aminek megfelel a magyar resze az izlesednek akkor szivesen kicserelem
-
válasz
internetezoo #7564 üzenetére
Nincs olyan hogy magyaritas mivel minden kep nem pedig szoveg/karakter
Szal az elso kor mindenfelekeppen a tools-os kibontas hogy lasd mekkora az adott szoveg tartalmu kep pixelmerete, ha ez megvan akkor vagy keresel egy mar kesz face-t amibe "egyezo" meretu az adott szoveget tartalmazo kep s siman atnevezed/kicsereled
A masik megoldas, hogy az adott pixel nagysagu kepet megszerkeztedEhhez egyaltalan nem kell gui, max egy jobbra, balra, kozepre rendezesi "kulcs szo" ha szukseges
Egyebkent csak ujra le kell generalni a face-tPar face ami nagy valoszinuseggel atalakitas nelkul is hasznalhato:
[link], [link], [link] -
a mifit az szoftver amihez hozza van csatolva fw, ft, ...
tehát az, hogy moddolt mifit elsősorban azt jelenti, hogy a szoftver más, de ettől függetlenül bármilyen verziós fw, ft ... tartozhat hozzá vagy akár olyan is lehet hogy nem tartozik hozzá ...tehát ha a moddolt mifitbe frissebb fw van akkor tudja frissíteni
eddig csak olyan moddolt mifit-et láttam amit nem tud a play frissíteni (még ha letöltöd akkor se, előtte törölni kell a moddolt verziót) -
válasz
Aksomatic #6096 üzenetére
Az osszefoglaloba benne vannak a face szerkeszto alkalmazasok
Az egeszbe csak annyit kell felfogni, hogy minden amit latsz a szamok, abrak ... mind kulonallo kep, es ezeket a kepeket oda rakod ahova akarod.Ehhez nem kell tutorial, ha megnyitod szerkesztovel a json fajlt s ha nem latod az osszefuggeseket akkor hiaba lenne tutorial
Indulj el vele s ha elakadtal kerdezz
-
válasz
gyemipapa #6002 üzenetére
Azt is figyelembe kell venni hogy a vízállóság milyen hőmérsékletű vízre vonatkozik, mert a tömítés meleg hatására könnyen kilágyulhat ...
A face oldalon is van pár felhasználó akinek szétesett, beázott, de hogy ténylegesen mi okozhatta az nem fog kiderülni. Lehet pl. abba szaunázott vagy termálvízbe volt előtte, ami után akár egy sima kézmosástól is beázhat ...az hogy valakinek úszás közbe semmi baja nincs az nem jelenti azt hogy a forró fürdőbe nem lesz gond
(persze ezt nem Neked írom, csak az üziddel kapcsolatos információként jegyeztem meg)
kicsit olyan (szvsz) mint amikor valami golyóálló, mert az se golyóálló csak bizonyos kaliberig és ott is számít hogy ugyan arra a pontra mennyi ismétlés érkezik
-
Sziasztok!
2db androidos telóval (egyidejűleg!) való használatával van valakinek tapasztalata?
mármint, hogy milyen progikat érdemes használni?az egyiken mifit + alert bridge lenne
-
válasz
Dexter68 #4104 üzenetére
hogy legfelülre kerüljön?
ezt nem értemmás:
a %-os kijelzőt úgy is meg lehet oldani hogy jobbra rendezed az értékeket, úgy szerintem jobban néz ki a % melletti kiírás (nincs a % és az érték között szünet akkor se ha nem 100-on van)(#4105) hjozsi:
ezt szedd le
5b48ea13ae35e_13072018 -
válasz
ClaydovE #3837 üzenetére
Ha frissitessel ered el hogy magyar legyen, akkor egy gyari frissites ki fogja azt utni.
A lenyeg hogy vannak moddolt mifi-t alkalmazasok amik nem tartalmaznak fw-t tehat nem tudja kiutni a magyaritastHa a keresobe beirod hogy: sin
akkor megtalalod az oda vezeto linkeket -
válasz
szabi__memo #3831 üzenetére
Az egyaltalan nem sok
Az M400-asomnak nem egyszer 5-8 perc se volt mindig elegA merest amugyse akkor kell elinditani amikor mar sportolnal hanem elotte, s az a 1-2 perc semmi
-
válasz
szabi__memo #3828 üzenetére
?
miért neked mennyi idő alatt találja meg nyílt terepen?amúgy egy ilyen készüléknek nem a sebesség a lényeg hanem hogy ne dobja el a jelet
-
válasz
szabi__memo #3826 üzenetére
Ha nem frissit akkor nehezebben talalja meg a muholdakat
-
-
nem érted
pl. ha azt akarod hogy a "+" 1 fok legyen piros, akkor az összes 1-et tartalmazó értékbe az 1 piros lesz
tehát 11, 21, 31, 41, -1; -11
ezeknél az 1 mind piros lesz
ha a 2 kékre színezem át akkor a 21 kék piros lesz
lehet az jobban segít hogy 10 szám van 0-9 ig nem pedig -100 - 100 ig mert ha így lenne akkor meglehetne csinálni amit akarsz hogy minden érték más színű legyennem véletlenül nincs ilyen face még
megpróbáltam átszínezni a hsz-t hátha úgy beugrik mit is akarok mondani
-
mint már írtuk párszor hogy a kijelző nem írásjegyekből áll hanem mindegyik 1-1 kép ...
tehát pl. a 70% az a következőképpen néz ki
% = ez bele van égetve a háttérképbe
7 = 7-et tartalmazó kép
0 = 0-t tartalmazó képtehát olyat nem lehet csinálni hogy xy érték ilyen yx érték meg olyan színű legyen
ugyan ez igaz a hőmérsékletre vagy bármi más értékrepl. az akku töltöttség ikont azért lehet több színnel mert ott az összes mutatandó érték külön 1-1 kép
ez alapján kérném átgondolni
de ha találsz olyan face-t ami úgy mutatja ahogy írtad akkor abból kiveszem az elvet és az alapján megpróbálom megcsinálni -
válasz
mistvan68 #3725 üzenetére
igen bármire át lehet nevezni amit a rendszered enged/értelmezni tud
(#3726) Dr.NX
legalább lehet hivatkozni, aztán a sok hivatkozásnak hátha meglesz az eredménye(#3727) rothfb
Átlagon aluli az ilyen szintű kreativitásom
szedd le a képet s paint-ba színezd ki, mutasd meg s akkor az alapján átszínezem -
válasz
killertibi #3703 üzenetére
1) nekem 2-3 évig volt polar m400-as hát az se volt egy világbajnok gps-be se lépésbe
sőt a gps-e mérföldkövekkel lassabban találta meg a műholdakat (még úgy is ha előtte szinkronizálva volt az a-gps információ), s 3 futásból legalább 1x elvesztette időnként menetközbe a jeleta bip-nél ilyen gps eldobás nem volt az 1 év alatt ill. max 10-15mp míg megtalálja a műholdakat (4-5 emeletes házak közelébe)
az m400-ashoz használtam a mellkas pántot is hát ott is előfordult hogy kihagyott a mérés (nyilván valamilyen szinten mozog rajtad, főleg ha már jól megizzadtál, az erősebb megszorítása nekem diszkomfort érzetet nyújtott), persze a mérés sokkal realisztikusabb volt
szvsz ezzel az órával buknál a legkevesebbet ha mégse felelne meg
és a 2-3x ennyibe kerülő "márkás" órák se lennének sokkal jobbak
annyi hogy a polar-nak van kifejezetten cipőre erősíthető jeladója az tudna neked relatíve a legjobb információval kiszolgálni (de ez foci közbe nem sokáig bírná, ill. elég fájdalmas lenne számodra)2) foci közbe kb. minden 2. lépés más hosszúságú ezt semmilyen lépésszámláló nem fogja nekem kitalálni mikor mekkorát lépsz, ill. a gps se tud ennyire pontos információt gyűjteni
más: szvsz sportolásnál nem a megtett táv számít hanem hogy mennyit csavarsz ki magadból s ennek az eldöntője a pulzusszám
kijelző védő keretet tudsz rajta cserélni az egyszerűen föl/le lehet pattintani
(#3709) killertibi
a mért értékek viszonyításnak szerintem az árához képest jónak mondhatók -
10 kép van s ebből 2 kép 2-2 hónapnevet tartalmaz (egy bizonyos távolságra egymástól)
mivel itt is ugyan úgy működik mint pl. az óra kijelzésénél hogy karakterenként hívja be az értékeket
tehát a 12 óra egy 1-es és egy 2-es képből áll
szóval ha pl 01 -et (január) vesszük akkor behívja a 0-át (jelen esetbe ez a 10. hónap azaz oct.) és e mellé betölti az 1-est (jelen esetbe ez a nov. és jan. -t tartalmazó képet)
itt úgy van megoldva hogy a két érték között (a 0 és az 1 között) -117 -es pixel eltolás van így tud kialakulni az hogy mindig a helyes hónapot jelzi -
ki kell bontani a bin kiterjesztést: klikk (csak simán rá kell húzni explorer-ből a bin fájlt a WatchFace.exe-re)
lesz benne sok kép és json
szerkesztővel megnyitod a json-t és a
"TopLeftX":
"TopLeftY":értékeket felcseréled a "Month" és "Day" szekciónál
sajnos a magyarosításnál marad a fotóbolt ...
megfordítottam a nap/hónapot: klikk
-
tudom hogy lett ilyen írva
a kérdésem az irányba szegeződött hogy vajon ez az összes vásárolt terméket illetően hány %-ára jellemző?
ill. azt se lehet tudni hogy esetlegesen milyen körülmények között voltak használva az adott órák ...minden gyártmányba vannak hibás termékek ezzel fölösleges foglalkozni, ami számít az az hogy milyen arányba fordul elő
én aug 23.-án vásároltam ... még nem esett le az üveg
-
max arra tudok ez alapján gondolni, hogy a mi band 2 megtanulta kb. mekkora lehet a lépésed mérete
pl. aktív gps mellett is "látott" sétálni
máskülönben nem tudom elképzelni e nagymértékű tévedéstérdemes lenne a hosszabb sétáidon (nyílt terepen) aktív gps-el közlekedni, hátha bekalibrálná magát
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!