- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mgTerminator #11030 üzenetére
Használd akkor 3-as Mifitet, ha azzal működik...
Esetleg ha bárkinek itt Xiaomi telefonja van és 4-es Mifit használ, ne tartsa magában, ha tud segíteni... -
válasz
mgTerminator #11028 üzenetére
Biztos, hogy vagy valami jog nincs megadva a mifitnek, vagy valami akkukímélő megoldás miatt záródik be az alkalmazás. Milyen telefonod van? Valami Huawei vagy Xiaomi? Azokkal szokott gond lenni. Milyen oprendszer?
-
válasz
mgTerminator #11022 üzenetére
Meg kell még nézni, hogy az akkunál nincs e beállítva, hogy energiatakarékosságból bezárhatja az alkalmazást. Nálam pl ki kellett venni, hogy ne optimalizálja. Folyton bezárta a háttérben.
-
válasz
mgTerminator #11001 üzenetére
Jelzi az időjárást a 4-es Mifit is. Nekem jelzi. Engedélyt kell adni a helyadatokhoz való hozzáféréshez.
-
Srácok.
Most vettem észre, hogy a Mifit nem mutatja a töltés óta eltelt napokat. Csak azt, hogy most pl 51%-on van az óra. Eddig mutatta, hogy mennyi a feltöltés óta eltelt nap. Moddolt 4.0.7-s Mifit van fent.
Valakinek tippje? -
válasz
powerwade #10137 üzenetére
Aki esetleg feltette, mondhatna valamit Android 9-el kapcsolatban, hogy hogy szuperál. Kiírja a hívó nevét? Smst? A aktuális hőmérsékletet mutatja? Egyáltalán érdemes telepíteni? Milyen a kezelése? Van valami újdonság benne? Érkezik vele új firmware az órához?
Na most aztán jó sok mindent kérdeztem.😁
Bárkihez szól, aki elkezdte használni az új verziót. -
Sziasztok.
Már nagyon rég írtam ide, mert az óra tökéletesen működik, minden része oké. Frissül az időjárás, kiírja az üzeneteket, a hívót, mindene jól működik. 3.5.9-s moddolt MiFitet használok.
Ami miatt írok, hogy új telefonom lesz, Samsung android 9-el. Várható e valami gikszer az új androiddal? Esetleg használja valaki az órát samu telefonnal, 9-s androiddal? Tapasztal valami problémát, amire felkészüljek?
Előre is köszönöm az esetleges reakciót(-kat)! -
Van egy új moddolt MiFit 3.5.3. A mai nap jelent meg és alá ez van írva:
----------
EN: Thanks to @AMSUser for the code that allows you to eliminate duplicate notifications, extends notification icons and show the emojis, I used it in my latest version of the mod.Ez azt jelenti, hogy már a Mifit is kezeli az emoji-kat és az óra rendesen meg tudja jeleníteni őket? Van egy videó is az egészről.
-
válasz
misimagaki #6707 üzenetére
Nekem eddig 16% volt 57 nap alatt a rekordom. Normál használat mellett. Úgy értem, én nem használom alváshoz pl. De viszont a munkahelyemen rajtam van és csatlakozik a telefonomhoz.
-
válasz
gyuri2008 #5996 üzenetére
Két dologban biztos.
Magyar nyelvű telefonon is kijelzi a hívott felet.
Edzési adatokat lehet kiexportálni belőle egy másik alkalmazásba. Ennek a második dolognak nem vagyok szakértője, lehet rosszul is írtam. De valami ilyesmi. Én nem is használom ezt az exportálás dolgot. -
Sima MiFit is jelzi, ki hív. Üzeneteket is kiírja ékezetesen, ha telepítve vannak a megfelelő betűk. Időjárást is jelzi. Amire én használom, mindent tud. Amióta megvettem az órát, csak MiFit van fent. Annyi a trükk, hogy moddolt. Most a 3.5.0 moddolt MiFit van fent. Tökéletesen működik minden olyan funkciója, amire én használom. Nincsenek további programok, nem kellenek. Elég egy program.
-
válasz
nylontacsko #5898 üzenetére
Az enyém 15%-ra merült 57 nap alatt. Ez a második periódusa, mióta megvettem. Az első esetben 14% és 54 nap volt. Tehát még javult is.
Nálad valami, talán a gps fogyaszt vagy a pulzust méri percenként... -
Valószínüleg arra gondolt, hogy fissül az A-GPS, amit egyébként a MiFit megnyitásakor időnként meg csinál. Tehát ez nem újdonság és nem furcsa, nem új dolog.
A 3.5.1.1 pedig a legújabb MiFit verziószáma lehet, nem firmware verzió. A firmware-knek teljesen más a számozásuk. -
Valaki leírhatná, hogy a moddolt 3.5.0-val működik e rendesen a hívófél kijelzés magyar telefon esetében, illetve a hőmérséklet oké e? Meg, hogy van e benne új firmware.
-
válasz
SamiCsillag #5610 üzenetére
Nem a MiFit a hibás. Nekem Samsungom van, de nem halkul. Szóval a telefon szoftvere a ludas 99%.
-
válasz
SamiCsillag #5560 üzenetére
NEEEM! Magyar a telefon, magyar az Android, magyar a MIFit. Moddolt MiFit, amit külön ide fel szoktak tenni. Kiírja a hívó nevét, számát, jó az időjárás. Nem kell másik alkalmazás. Nem kell angolra állítani a telefont...
-
Amit írsz, igaz. De a moddolt tudja magyar telefon mellett is. Sőt a menüpont is magyarul van írva benne. Nem muszáj a gyárit használni, max annyiban tér el, hogy te frissíted és nem a Play Áruház.
A vicc az, hogy ebben a formájában nincs is szükség másik alkalmazásra. Firmware-t amúgy is csak ezzel szabad frissíteni, hívó felet ír magyar telefon mellett, időjárás is oké. Egyedül watchface-t töltök fel az órára Gadgetbridge-el. De minden másra ott a MiFit. -
válasz
SamiCsillag #5554 üzenetére
Van ilyen funkciója...
Bejövő hívás menüpont és azon belül a hívó fél adatainak megjelenítése. Kiírja a nevét a hívónak, ha benne van a telefonkönyvben, ha nincs, akkor meg a számot. SMS-nél ugyanígy. -
Gyerekek!
A 3.4.9-es moddolt MiFit esetében megint gond van a hőmérséklettel. Úgyhogy visszatettem a 3.4.8-ast, az ok.
Csak azért írom, hogy ha valakinek fontos a hőmérséklet, maradjon a 3.4.8-asnál. -
válasz
Grisa bácsi #5522 üzenetére
Légyszíves próbáld ki, hogy frissítesz Masterral. Naaaa. Ha igazad van, nyertél, ha nem, akkor lett egy működésképtelen órád.
-
Moddoltban van ilyen opció, magyarul írja, hívó fél adatainak kijelzése.
Moddolt kell hozzá, de semmilyen hátránya nincs. Legfeljebb annyi, hogy neked kell frissítened, nem Playről frissül.
A telefont sem kell angolra állítani.
Ha viszont Playes MiFit-et használsz, akkor kell az angol nyelvű telefon.
Én moddoltat használok, magyarra van állítva a telefon, van ilyen opcióm és működik is. -
válasz
Grisa bácsi #5515 üzenetére
Hiába van meg a lehetőség a frissítésre a Masterban, ha megteszed, tégla lesz az órádból...
-
válasz
TaylorPro #5512 üzenetére
Én is itthon vettem, a fene sem vár hónapokat, meg esetleg a vámon is megfoghatják, akkor levelezgetni, megint sok idő. Annyit nem ér az a pár db ezres spórolás. Itthon megrendeltem, 2 nap alatt itt volt. Gari is rendes van rá, szóval... Számomra nem volt kérdés, hogy itthonról rendeltem.
-
Felkerült a Telegram alkalmazásba a MiFit 3.4.8-as moddolt verziója. Működik a hívófélkijelzés magyar nyelvű telefon esetében is és tökéletesen kijelzi a hőmérsékletet is, tehát az időjárás is megy. Nincs benne új firmware, a firm-es (con) verzióban sincs.
-
válasz
dubplate5 #5393 üzenetére
Nincs rá megoldás. Sajnos ilyen a MiFit. Még korábban olvastam egy moddolt olyan MiFitről, ami tudott több eszközt kezelni, de nem frissítették egyrészt, másrészt meg macerás volt az is, mert létre kellett volna hozni annyi fiókot, ahány eszköz van és mindig átjelentkezni abba a fiókba, amilyen eszközt használsz. Csak így tudták megoldani a több eszköz kezelését. Úgyhogy feladtam, nem láttam értelmét.
-
válasz
nobiand #5329 üzenetére
Nagyjából 10 méter a távolság, mikor még kapcsolatban tudnak maradni, de függ a környezettől, van e pl fal köztük, stb. Tulajdonképpen a bluetooth hatótávja határozza meg a távolságot, az pedig általánosan 10 méter.
A többi kérdésedre megtalálod a választ a témaösszefoglalóban. -
válasz
Grisa bácsi #5247 üzenetére
Firmware frissítést csak és kizárólag a MiFittel szabad csinálni. Minden más esetben, ha másik szoftverrel próbálkozol, téglát csinálsz az órából. Nagyon sok korábbi hozzászólásból ez derült ki. Tehát szigorúan tilos másik programmal, akár az Amazfittools-al firmware-t frissíteni, akkor is, ha van ilyen funkciója.
Csak szólni akartam, nehogy ismét beleessen valaki ebbe a csapdába. -
Le kell választanod a tiédet és párosítani az övét. Mást nem kell elvileg csinálnod. Viszont szerintem egyszerűbb lenne eleve az ő telefonján csinálni mindent, hiszen az övé lesz. Azzal a telefonnal mindenképpen párosítani kell... Átmásolod az övére a szükséges fájlokat, felteszed a progikat, amiket amúgy is fel kell tenni és mindent ott csinálsz, a sajátodat meg nem vonod feleslegesen bele.
-
-
válasz
juve600 #5073 üzenetére
Nekem Galaxy S4 van, azon sem megy, csak ha angolra van állítva a telefon. Volt idő korábban, mikor minden működött.
Egyébként megfigyeltem, hogy ha angolra van állítva a telefon, a MiFit beállításaiban, ott ahol a bejövő hívást lehet bekapcsolni, azon belül még van egy olyan lehetőség, hogy hívófél kijelzése. Angolul írja, de ezt jelenti és egy kapcsoló. Be lehet kapcsolni. Ha átállítom a telefont magyarra, a hívófél kijelzéses kapcsoló egész egyszerűen eltünik.
Ez lehet a kulcs. Tökéletes rejtély, hogy amúgy a magyar nyelvű telefonokon hogyan működhet a hívófél kijelzése. Egyáltalán nálam hogyan és miért működött korábban és most már miért nem működik többé. Érthetetlen. De elképzelhető, hogy Uponál még van valami progi fent és nála ezért megy. -
-
-
válasz
Sipka81 #5022 üzenetére
Tessék:
[link]Ezt használom most én, ez mutatja. Legalábbis ha a legutolsó MiFit (3.4.6) van fent. Meg a legutolsó firmware.
Nekem most a hívót nem írja ki sajnos. Egy időben mindkét dolog működött, ki is írta a hívót és az aktuális hőmérséklet is jó volt. Most csak hőmérséklet megy. Ha visszateszek egy régebbi (pl 3.4.2) MiFit-et, akkor kiírja a hívót, viszont a hőmérsékletet nem. -
válasz
juve600 #4970 üzenetére
Nekem sem írja ki. A 3.4.3-al kiírta, de ott meg az aktuális hőmérséklet nem frissült. Most a hőmérsékletet megint kiírja, de a hívó felet nem.
Egyenlőre marad ez a verzió. (3.4.6)
Majd akkor lesz érdemes megint frissíteni, ha új firmware is lesz hozzá. Akkor talán megint jó lesz. -
válasz
nylontacsko #4519 üzenetére
Rám "mindig" számíthatsz, ha bölcs gondolatokról van szó...
-
válasz
nylontacsko #4517 üzenetére
Ennyiért már itthon is megkaptad volna... Van mikor érdemes kintről rendelni, van amikor jobban jársz, ha itthon veszed meg. Én is itthon vettem, mert az árkülönbség nem érte volna meg Kínából hozatni. Itt meg 2 nap alatt meg volt.
-
válasz
juve600 #4513 üzenetére
Igen. Az aktuális időjárás nem akar működni. Eddig jó volt, de mióta tegnap a hívó fél kijelzés miatt vissza kellett állítanom egy korábbi MiFit-et, azóta nuku aktuális hőmérséklet. A hívó kijelzés működik. Ha esetleg valaki talál egy olyan moddolt Mifitet, amivel ismét működik a hőmérséklet és a hívó fél kijelzés is, szóljon. Bár az is lehet, hogy ebbe a firmware verzió is belejátszik, nekem a legutolsó 1.1.2.05 van. Lehet ez is gond. De firmware visszaállítást nem tudom, hogy egyáltalán lehet e csinálni. Ha igen hogyan. Nem szeretnék téglásított órát.
-
válasz
juve600 #4479 üzenetére
Hogy honnan, azt nem tudom, mert a telegram alkalmazást használom, azt most bonyolult elmondanom, onnan hogyan lehet meg egy régebbi.
De amit biztosan állíthatok, hogy valószínüleg az lesz a megoldás, hogy igen, egy régebbit raksz fel.
Nekem is elkezdte "nemkiírni" a nevet híváskor, egész pontosan mától. Már több napja van fent a 3.4.4-es Mifit, moddolt, de eddig jó volt. Mától nem írta ki a hívó nevét, bármit is csináltam akár a telefonnal, akár az órával. Felraktam a 3.4.2-est, és jó lett. Ismét kiírja. A 3.4.4-est is újratelepítettem, más dolgokat is csináltam, hiába. Végül a 3.4.2 moddolt lett a megoldás.
Ja és a legutolsó 3.4.4-el kijött firmware maradt az órán. -
válasz
tonyqa23 #4422 üzenetére
Ha jól emlékszem, korábbi hozzászólásokból, a Huawei telefonjainál vannak problémák, ott még egyéb teendők is vannak, valami jogok megadása, stb. Nekem Samsungom van, ott nincs gond. Vagy olvass vissza, vagy várj, amíg valaki, akinek ugyanilyen telefonja van, válaszol.
-
Akartam mondani, hogy már van 3.4.4-es moddolt MiFit, amit külön feltéve kiírja többek közt a nevet is. Mindenféle egyéb appok nélkül is. Nekem fent van a telegram alkalmazás, onnan szoktam leszedni, anno Upo segített és azóta is mindig felrakják a legújabb verziót. A legutolsó con-ossal frissült a firmware is. A verzió 1.1.2.05 lett.
-
válasz
misimagaki #4338 üzenetére
Androidon sem lehet elvileg, mert a band-nek mindenképp kell a Mifit. Legfeljebb lehet egy másik alkalmazást használni az egyéb funkciók kezelésére. De, hogy egyáltalán tudd használni a Band-et a telefonoddal, kell a Mifit. Innentől pedig meg vagy lőve, mert le kell választanod az egyiket, hogy a másikat használd.
Elvileg van valami moddolt, átalakított Mifit, amivel külön fiókokkal lehet használni mindkettőt egyszerre, de ha jól emlékszem az nem frissül egy ideje. De az is macerás, mert mindig az adott eszközhöz lévő másik fiókba kellene átjelentkezni. Szóval ez van tudtommal. -
válasz
TheProb #4306 üzenetére
Érdekes. Nálam nem rég frissített firmware-t egy újabbra, de minden beállításom megmaradt. Moddolt mifit-et szoktam feltenni és abból is a con-st. Abban benne van a firm. Ha nincs új firm benne, nem is frissít, ha van, mint legutóbb, frissítette. De mindenem megmaradt, a számlap, a magyar ékezetes karakterek, a tárolt adatok. Egyedül a tárolt üzenetek tüntek el, sms és app üzenetek. De az nem gond. Továbbra is kiírja a hívót, ékezetes karakterhelyesen az üzeneteket, stb. És csak Mifit van fent. Egy szóval nem értem miről van szó, mi tünik el, miért kell egyáltalán a Mifit-en kívül másik app.
-
-
válasz
VMatteo #4219 üzenetére
Az aktuális hőmérsékletet, ahogy én megfigyeltem 2-3 óránként frissíti, de nincs pontos adatom. A min/max hőmérsékleti értékeket napi egyszer. A kis időjárás ikont nem tudom, talán napi egyszer-kétszer (az amúgy is előrejelzési adat, mint a min/max T).
Légnyomási értékeket tudtommal csak menüből lehet nézni, tehát az óralapon nem lehet kiíratni. Amúgy sem túl pontos az érték, amit mutat. -
válasz
HUNited #3797 üzenetére
Én ilyen szíjjat használok egy hete kb és nagyon tetszik:
[link]Feketében rendeltem 2800 Ft volt átváltva. Milanese sűrű szövésű rozsdamentes acél, anti allergén.
Egyenletes fekete, nem akad be sehova, kényelmes viselni, a mágnes elég erős. Szerintem elegáns és minőségi. -
válasz
batai15 #3777 üzenetére
Ez érdekes. Ha Mifitben a haver külön az ő készülékén az ő óráját hozzáadta, akkor elvileg a te készülékedhez kötött óra és az övé nem zavarhatják egymást. Bár a Notifyt nem ismerem. Én óralapot Gadget-el adok hozzá, a betűket is azzal telepítettem. Amúgy ha nem kell, ki is lövöm a háttérből is és csak Mifit van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest