- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
thotib
csendes újonc
Sziasztok,
Apró módosításokat csináltam a státusz ikonokon; a kikapcsolt állapotot szürkén jelzi, illetve a "Nincs csatlakozva" felirat jelenik meg, ha elvesztette a kapcsolatot. Innen tölthető le.
-
Sendrov
csendes tag
Szia!
Köszönöm az óralapot.
Mától ezt használom, mert minden rajta van+ magyar.Előszőr Gatgetbird-el raktam fel az óralapot, de miután a Gatgetet kilőttem és a telefont visszaváltottam az általam kedvelt gyári Mifit-re, akkor az új óralapot is buktam.
Utána rátaláltam a GooglePlayen az "Amazfit Bip WatchFace" alkalmazásra. Ezt rádobtam a telóra.
A programban rengeteg watch face van, de van lehetőség egyedit is hozzá adni, mert a bal alsó sarokban van egy ".BIN" gomb. Erre bökve betallóztam a telefonra letöltött óralapodat, majd a program kiírta, hogy más teendőm nincs, csak a Mifit-ben betölteni az idétlen kínai pagodás óralapot és láss csodát, helyette a te óralapod jelent meg.
Így van új, egyedi óralapom és marad a normál, bevált gyári MiFit alkalmazás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest