- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sipka81 #8966 üzenetére
Nálam sem látszik. Csak akkor teszi be ha manuálisan rámérek.
Amúgy érdekes hogy mikor elindítom a Mifit-et mindig csatlakozik újra az órához és kb egy perc is eltelik mire frissíti a lépés és egyéb adatokat. Nem csinálja ezt napközben időközönként magától. Nem tudom mi lehet a baj, pedig az értesítések azonnal jönnek.Valakinek van ötlete?
-
martina79
tag
válasz
Sipka81 #8884 üzenetére
Szia , nekem 3.5.5 Mi Fit van Ios 12.1.4. -el . Minden pulzus ott van az egészség app-ban . Bár nem igazán használom , most rámértem és mi fit szinkron után egyből ott van a mai dátummal az appban a diagrammon . Én soha semmi beállításon nem változtattam , mert soha nem néztem még ezt az egészség alkalmazást . 😀
-
Jabby
őstag
válasz
Sipka81 #5034 üzenetére
Nem méri véletlen folyamatosan a pulzust?
Kolléga arra gondolt, hogy egy 100%-ra töltés után az órán a Settings menüben nyomj egy Factory reset-et, ezzel alaphelyzetbe teszed az órát, olyan lesz, mint mikor kivetted a gyári dobozából.
Párosítás nélkül használd 1-2 napot, s figyeld meg az akku merülés mértékét.
Ha napi 1-2% lesz, akkor párosítsd, s újra teszteld a merülést. Ha párosítás nélkül is 10%-ot merül, akkor gariztasd. -
-
válasz
Sipka81 #5022 üzenetére
Tessék:
[link]Ezt használom most én, ez mutatja. Legalábbis ha a legutolsó MiFit (3.4.6) van fent. Meg a legutolsó firmware.
Nekem most a hívót nem írja ki sajnos. Egy időben mindkét dolog működött, ki is írta a hívót és az aktuális hőmérséklet is jó volt. Most csak hőmérséklet megy. Ha visszateszek egy régebbi (pl 3.4.2) MiFit-et, akkor kiírja a hívót, viszont a hőmérsékletet nem. -
xhege
veterán
válasz
Sipka81 #4604 üzenetére
Én a pulzusmérést nem bíznám rá... Ha valóban érdekel, akkor egy mellkaspántos sportóra. Abban be tudod állítani a tartományokat, ahol jelezzen. A Bip nálam terhelés alatt értékelhetetlen. Emelkedőn felfelé sprint után 82-es pulzust mért
Ennyire jó formában nem vagyok. A legegyszerűbb mellkaspántos óra Hervisben, Decathlonban 10 ezer alatt megúszható. Egyébként mint okosórát szeretem nagyon a Bipet, főleg az értesítések, az üzemidő, és a kijelző miatt. Pulzus, alvásmonitoring = kamu. Ja nyugalmi pulzust kis közelítéssel jól mér
-
mistvan68
tag
válasz
Sipka81 #4456 üzenetére
Szia Sipka81!
Ha jól értelmezem,akkor Te is iPhon-nal használod.Én is ,de én még nem frissítettem a legújabbra a MiFit-et,mert nekem így is egy korábbi verzióval 3.4.1-el tökéletesen működik.
Érdemes frissíteni,van valami pozitív változás szerinted?
Ékezetes fontok megmaradtak a frissítés után?
Ez az időjárás dolog,amiről írtál ez most pozitív vagy negatív változás?
Én detroitrw fórumtárs számlapját használom (Ami nagyon tetszik,köszönet neki érte.) és nekem teljesen magyar a nap neve is és minden megnevezés,ami a számlapon látható.Üdv.István
-
Dexter68
addikt
válasz
Sipka81 #3956 üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy a Mi Fit mellett működik a notify és eddig jól is tette a dolgát. Jó lenne, ha maradhatna (pláne, hogy kifizettem
)
Ami viszont új nyűg, hogy a moddolt Mi Fittel (sem az újjal) sem az eggyel régebbivel nem sikerül a bejelentkezés. Ha visszateszem a gyárit, az bezzeg zokszó nélkül bejelentkezik...
-
-
-
DaDa
senior tag
válasz
Sipka81 #3649 üzenetére
Én még nem alkalmaztam hónapot de, amire rájöttem. Úgy néz ki maximum 10 indexelést tud végezni hónap esetében is. Ezt mások úgy oldották meg, hogy több hónapot összevontak egy hosszabb képben. És nem januártól hanem októbertől kezdődik a számozás. Tömörítsd ki ezt pl. itt jól látható a megoldás. Kell vele sajnos pepecselni vagy keresel egy olyan képet ami megfelel Neked és behelyettesíted.
-
mistvan68
tag
-
GuruZone
őstag
válasz
Sipka81 #2685 üzenetére
A március 22-én rendelt Singapore post-os órámat utolérte az április 2-án rendelt Belga postás.
Utóbbi 1 hétig valóban el sem hagyta a raktárat, de aztán tényleg Magyarországon volt 4 nap alatt.
Végül mindkettőt április 23-án vehettem át, mert a Magyar Posta rajtuk ült több mint 10 napot.
szóval nyugi, napokig nézegetheted majd, hogy Kézbesítésre továbbítva
-
szpali
addikt
válasz
Sipka81 #2627 üzenetére
Február 15-én rendeltem, tegnapelőtt vettem át...
Először pöcsöltek rajta 3 hetet, mert nem volt készleten zöld. Túltettem rajta magamat és kértem feketét, ami már drágább volt, ki akarták velem fizettetni a 20$ különbözetet (45 vs 65$)... Anyáztam velük egy levél váltásnyit, majd elnézést kértek és küldték a feketét... Ez után a magyar postánál dekkolt jó ideig, mert meg akarták vámolni, amit egy jól irányzott levéllel orvosoltam. -
dometomi10
csendes tag
válasz
Sipka81 #2530 üzenetére
Ezzel a kedvezmény kóddal (GBsale002) nálam 59$ + szállítás.
https://goo.gl/ceN3oU(#2535) huberpe: Vajon érdemes erre alapozni, hogy lesz még annyira olcsó!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest